Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 32-540 Trzebinia, ul. Słowackiego 70
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 032 6121374 w. 45 , fax. 032 6121551
  • Data zamieszczenia: 2012-12-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Słowackiego 70 70
    32-540 Trzebinia, woj. małopolskie
    tel. 032 6121374 w. 45, fax. 032 6121551
    REGON: 00078291300000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiot zamówienia winien być wcześniej odpowiednio posortowany przez wykonawcę i odpowiadać wymaganiom jakościowym stawianym przez Polską Normę, normy unijne oraz spełniać obowiązujące w tym zakresie normy sanitarno-epidemiologiczne, a także winien być przechowywany w siedzibie wykonawcy w warunkach gwarantujących najwyższą jakość. 2.Dostarczone przedmioty zamówienia muszą być oznakowane zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami (nazwa producenta, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, itp.). 3.Dostawy winny odbywać się w odpowiednio przystosowanych pojemnikach, które spełniają wymagania przewidziane do przechowywania żywności. Koszty opakowań są wliczone w koszty artykułów spożywczych, a opakowania stanowią własność zamawiającego. 4.Przedmiot zamówienia podzielony został odpowiednio na pakiety (części): PAKIET I - Ryby mrożone i przetworzone ryba mrożona ilość: 1490 kg matias słabo solony ilość: 630 kg sałatka jarzynowa ilość: 630 kg PAKIET II - Konserwy i przetwory z mięsa konserwa mięsna wieprzowa 300g lub 330g ilość: 2100 szt pasztet drobiowy 300g lub 330g ilość: 2100 szt paprykarz szczeciński 300g lub 330g ilość: 2100 szt sałatka rybna z makreli 300g lub 330g ilość: 2100 szt szprot w pomidorach 300g lub 330g ilość: 2100 szt szprot w oleju 300g lub 330g ilość: 2100 szt konserwa mięsna wieprzowa 130g lub 131g ilość: 6300 szt pasztet drobiowy 130g lub 131g ilość: 6300 szt PAKIET III - Tłuszcze zwierzęce lub roślinne i produkty mleczarskie margaryna jadalna do smarowania pieczywa ilość: 4234 kg masło roślinne jadalne do smarowania pieczywa ilość: 365 kg olej roślinny jadalny ilość: 1749 l ser żółty ilość: 630 kg ser topiony 100g ilość: 6300 szt serek wiejski 150g ilość: 6300 szt twaróg półtłusty 200g ilość: 3150 szt serek homogenizowany 135g ilość: 6300 szt serek twarogowy 125g ilość: 6300 szt jogurt 150g ilość: 6300 szt kefir 400g ilość: 4410 szt śmietana 400g ilość: 2190 szt mleko w proszku ilość: 250 kg PAKIET IV - Różne produkty spożywcze dżem owocowy ilość: 945 kg marmolada owocowa ilość: 945 kg chrzan tarty ilość: 129,600 l sałatka szwedzka ilość: 3135,480 l sałatka wielowarzywna ilość: 3135,480 l cukier biały ilość: 2190 kg kasza jęczmienna ilość: 1840 kg ryż biały ilość: 1840 kg mąka pszenna ilość: 1749 kg płatki kukurydziane ilość: 250 kg kasza manna ilość: 530 kg makarony różne ilość: 3240 kg barszcz czerwony w proszku ilość: 220 kg zupa grzybowa w proszku ilość: 220 kg zupa jarzynowa w proszku ilość: 220 kg zupa ogonowa w proszku ilość: 220 kg zupa pieczarkowa w proszku ilość: 220 kg zupa kalafiorowa w proszku ilość: 220 kg żurek śląski w proszku ilość: 220 kg sos boloński w proszku ilość: 120 kg sos myśliwski w proszku ilość: 120 kg sos grzybowy w proszku ilość: 120 kg pieprz czarny mielony ilość: 40 kg kminek ilość: 40 kg majeranek ilość: 40 kg ziele angielskie ilość: 40 kg liść laurowy ilość: 40 kg sól ilość: 1095 kg ocet spożywczy ilość: 219 l przyprawa do zup w płynie ilość: 1095 l herbata granulowana ilość: 550 kg majonez ilość: 530 kg musztarda ilość: 530 kg koncentrat pomidorowy ilość: 729 kg przyprawa do zup w proszku ilość: 365 kg fasola jaś ilość: 925 kg groch cały ilość: 925 kg 5.Ofertę można złożyć na całość przedmiotu zamówienia lub na wybrany przez wykonawcę pakiet (część), przy czym w każdym pakiecie (części) wymagany jest pełen wyszczególniony w niej asortyment
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zp.sw.gov.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach