Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Wiśle.

Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Wiśle ogłasza przetarg

  • Adres: 43-460 Wisła, ul. Wodna 3
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 033 8552798 , fax. 033 8551519
  • Data zamieszczenia: 2009-06-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Wiśle
    ul. Wodna 3 3
    43-460 Wisła, woj. śląskie
    tel. 033 8552798, fax. 033 8551519
    REGON: 24069799500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Wiśle.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Mięso wieprzowo-wołowe i przetwory mięsne Kod CPV / Przedmiot zamówienia / Norma / Jedn. / Ilość 15131220-7 / Boczek wędzony / PN-A-82007 / kg / 250 15131220-3 / Boczek surowy bez kości, świeży, kl. I / PN-86/A-82002 / kg / 20 15113300-6 / Golonko wieprzowe z kością, świeże, kl. I / PN-86/A-82002 / kg / 80 15113300-6 / Golonko wieprzowe bez kości, peklowane / PN-86/A-82002 / kg / 60 15113300-6 / Karkówka wieprzowa bez kości / PN-86/A-82002 / kg / 600 15111300-3 / Karkówka wieprzowa z kością / PN-A-82002 / kg / 5 15131130-5 / Kości wędzone / PN-A-82007 / kg / 45 15113300-6 / Kości wieprzowe gołe-świeże / PN-76/A-85712 / kg / 25 15113300-6 / Łopatka wieprzowa bez kości świeża, kl. I / PN-86/A-82002 / kg / 380 15113300-6 / Łopatka wieprzowa z kością / PN-86/A-82002 / kg / 5 15111190-7 / Łopatka wołowa bez kości, świeża, kl. I / PN-88/A-82004 / kg / 260 15113300-6 / Nóżki wieprzowe / PN-86/A-82002 / kg / 10 15113300-6 / Polędwiczki wieprzowe / PN-86/A-82002 / kg / 35 15111190-7 / Polędwica wołowa / PN-88/A-82004 / kg / 15 15113300-6 / Prosiaczek bankietowy-przetworzony / PN-A-82007 / kg / 10 15111190-7 / Rostbef wołowy bez kości, świeży, kl. I / PN-88/A-82004 / kg / 4 15113100-4 / Schab wieprzowy z kością / PN-86/A-82002 / kg / 450 15111300-6 / Szynka wieprzowa bez kości / PN-86/A-82002 / kg / 20 15114000-0 / Wątroba wieprzowa / PN-86/A-82004 / kg / 25 15111190-7 / Udziec wołowy bez kości, świeży, kl. I / PN-88/A-82004 / kg / 160 15113000-3 / Żeberka wędzone - płaty / PN-86/A-82002 / kg / 35 15113000-3 / Żeberko wieprzowe, świeże, kl. I - płaty / PN-A-82002 / kg / 45 15131210-0 / Baleron / PN-A-82007 / kg / 100 15131135-0 / Filet wędzony z indyka / PN-A-86526 / kg / 60 15131130-5 / Frankfuterki / PN-A-82007 / kg / 100 15131133-6 / Kiełbasa krakowska podsuszana / PN-A-82007 / kg / 100 15131400-9 / Kiełbasa zwyczajna / PN-A-82007 / kg / 200 15131933-6 / Kiełbasa szynkowa / PN-A-82007 / kg / 40 15131130-5 / Kiełbasa śląska / PN-A-82007 / kg / 110 15131130-5 / Kiełbasa żywiecka / PN-A-82007 / kg / 6 15131133-6 / Kiełbasa kminkowa / PN-A-82007 / kg / 25 15113400-9 / Kiełbasa parówkowa / PN-A-82007 / kg / 10 15113400-9 / Kiełbasa biała parzona / PN-A-82007 / kg / 45 15131133-6 / Kiełbasa myśliwska / PN-A-82007 / kg / 8 15131133-6 / Kiełbaski serowe / PN-A-82007 / kg / 15 15131133-6 / Kiełbasa ogniskowa, grillowana / PN-A-82007 / kg / 25 15131133-6 / Kiełbasa pieprzowa / PN-A-82007 / kg / 8 15131133-6 / Kiełbasa z komina / PN-A-82007 / kg / 30 15131134-3 / Krupniok / PN-A-82007 / kg / 20 15131400-9 / Necówka / PN-A-82012 / kg / 20 15131130-5 / Parówki śląskie / PN-A-82007 / kg / 200 15131130-5 / Parówki wiedeńskie / PN-A-82007 / kg / 30 15131135-0 / Polędwica drobiowa / PN-A-86526 / kg / 50 15131133-6 / Polędwica sopocka / PN-A-82007 / kg / 160 15131310-1 / Pasztetowa / PN-82012 / kg / 25 15131400-9 / Salceson włoski / PN-A-82007 / kg / 20 15131230-6 / Salami gold / PN-A-82007 / kg / 5 15131133-6 / Schab wędzony / PN-A-82007 / kg / 10 15131210-0 / Szynka gotowana / PN-A-82007 / kg / 80 15113140-2 / Szynka prasowana / PN-A-82007 / kg / 80 15131133-6 / Szynka bawarska / PN-A-82007 / kg / 85 15131410-2 / Szynka domowa / PN-A-82007 / kg / 25 15131220-0 / Wędzonka / PN-A-82007 / kg / 130 Wyżej wymieniono szacunkową ilość przedmiotu zamówienia za cały okres obowiązywania umowy. Realizacja przedmiotu zamówienia winna zostać wykonana w sposób zapewniający zachowanie właściwej i zgodnej z normami jakości usług.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy będący osobami fizycznymi, prawnymi a także wykonawcy ci występujący wspólnie (spółka cywilna konsorcjum) spełniający warunki określone: - w art. 22 ust. 1 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych z dn. 29.01.2004 r., - niepodlegający wykluczeniu na podstawie art. 24 ust.1.2 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych, - wymogi określone w SIWZ. Ocena spełniania warunków - na podstawie złożonej oferty.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Dokumenty wymagane: -formularz ofertowy z wykorzystaniem wzoru, załącznik nr 1 do SIWZ; -aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; -zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że Dostawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące prze upływem terminu składania ofert; -dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień / pełnomocnictw osób podpisujących ofertę, o ile fakt nie wynika z przedstawionych dokumentów rejestrowych; -koncesja, zezwolenie lub licencja, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania koncesji, zezwolenia lub licencji na podjęcie działalności gospodarczej w zakresie objętym zamówieniem publicznym zwanym dalej zamówieniem. 2. Dokumenty dodatkowe: -wypełniony formularz cenowy: załącznik nr 2 do SIWZ; -podpisany projekt umowy przez osobę uprawnioną do podpisania oferty.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach