22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ ogłasza przetarg
- Adres: 87-720 Ciechocinek, ul. Wojska Polskiego
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 542 837 200 , fax. 542 837 320
- Data zamieszczenia: 2019-09-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ
ul. Wojska Polskiego 5
87-720 Ciechocinek, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 542 837 200, fax. 542 837 320
REGON: 91051403900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.22wszur.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa produktów mrozonych - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów( warzywa, owoce, grzyby, produkty mięsne ) mrożonych wyszczególnionych w zał. nr 2 do specyfikacji. Lp Asortyment Orientacyjna ilość kg rocznie 1 2 3 1 Brokuły kl.I; 40-60mm; opakowanie 2 -2,5kg 2100 2 Brukselka, kl.I; kalibraż 22-26mm opakowanie 2-2,5 kg 550 3 Fasolka żółta, cieta na 2-4 cm, opakowanie 2-2,5kg 2000 4 Kalafior, kl.I 20-40mm, opakowanie 2-2,5 kg 2500 5 Szpinak,kl.I całe liście, opakowanie 2-2,5 kg 800 6 Groszek zielony, kl.I niekalibrowany, twardość 126-145Jt opakowanie 2-2,5 kg 1250 7 Bób, opakowanie 2-2,5 kg 200 8 Mieszanka chińska, skład; kiełki fasoli mung, marchewka w słupkach, czerwona papryka w paski, por w paski, grzyby chińskie mun, kiełki bambusa, opakowaniejednostkowe 2-2,5kg 200 9 Włoszczyzna mrożona ( marchew słupki 65%, pietruszka słupki 15%, seler słupki 15%, por 5%), opakowanie 2-2,5 kg 750 10 Bukiet warzyw ( kalafior25%, brokuł 25%, marchew 50%), opakowanie 2 kg 1000 11 Miesznka kompotowa ( śliwka z pestką 40%, porzeczka czarna 30%,truskawka 30%), opakowanie2- 2,5 kg 3600 12 Truskawki kl.I niekalibrowana, opakowanie 2-2,5 kg 400 13 Maliny, kl.I; 80-85% owoców całych, opakowanie 2-2,5 kg 500 14 Marchewka z groszkiem2-2,5kg 1500 15 Wiśnie, kl.i, bez pestek, opakowanie 2- 2,5 kg 500 16 Jagoda, kl.I, opakowanie 2-2,5 kg 70 17 Żurawina, kl.I, opakowanie 2-2,5 kg 200 18 Podgrzybek cały, opakowanie 2-2,5 kg 30 19 Flaki wołowe w rosole ( przedżołądki wołowe 46,0%, marchew 3%,por 2%, seler 2%, woda, 43,0%, hydrolizat białka sojowego, przyprawy, błonnik pszenny), opakowanie pojemnik plastikowy 0,9 kg 900 20 Mieszanka warzyw na patelnię z pieczarką, skład: marchew, fasola szparagowa, pieczarki, fasola czerwona, cebula, kukurydza, papryka, pietruszka, seler, groszek, opakowanie jednstkowe 2-2,5kg 300 21 Pierogi z kapustą i grzybami 2,5kg , skład minimum: maka pszenna 68%, woda, tłuszcz roslinny utwardzony, Farsz: kapusta kiszona 80%, grzyby( maslak, pieczarka) 8%, cebula, bułka tarta, błonnik pszenny, olej roslinny, skrobia kukurydziana modyfikowana, sól, przyprawy. udział farszu w wyrobie gotowym 35% 80 22 Kołduny 2,5 kg 100 23 Ciasto francuskie 400-500g 150 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15330000-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: - działalność zawodowa prowadzona na potrzeby wykonania przedmiotu zamówienia nie wymaga posiadania specjalnych kompetencji lub uprawnień.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy, 2) oświadczenie wykonawcy o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej- składa wykonawca po zamieszczeniu informacji z sesji otwarcia ofert na stronie internetowej szpitala- www.22wszur.pl
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa warzyw i owoców przetworzonych oraz mrożonych, znak sprawy: D.Kw.2232.15.2020
Dodano: 2021-02-09 - Dostawa warzyw i owoców przetworzonych oraz mrożonych, znak sprawy D.Kw.2232.15.2020.
Dodano: 2020-12-15 - Dostawa art. spożywczych na potrzeby stołłówki Technikum Leśnego w Tucholi
Dodano: 2020-09-14 - Dostawy warzyw i owoców mrożonych do Zakładu Karnego w Potulicach oraz warzyw przetworzonych do Zakładu Karnego w Potulicach, Zakładu Karnego w Bydgoszczy-Fordonie i Aresztu Śledczego w Bydgoszczy.
Dodano: 2019-10-21 - dostawa art. mrożonych, ryb, warzyw, owoców, kiszonek i ziemniaków na potrzeby Technikum Lesnego w Tucholi
Dodano: 2019-10-10 - dostawa art. mrożonych, ryb, warzyw, owoców, kiszonek i ziemniaków na potrzeby Technikum Lesnego w Tucholi
Dodano: 2019-10-01 - dostawa art. spożywczych na potrzeby stołówki Technikum Leśnego w Tucholi
Dodano: 2019-03-25 - Dostawa warzyw i owoców przetworzonych oraz mrożonych, znak sprawy D.Kw.2232.6.2019
Dodano: 2019-03-06 - Dostawy warzyw przetworzonych tj.: kapusty kiszonej i ogórków kwaszonych.
Dodano: 2018-11-19 - Dostawa owoców i warzyw na potrzeby stołłówki Technikum Leśnego w Tucholi
Dodano: 2018-11-08