Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa produktów mięsnych, wędlin i pasztetów na potrzeby Kantyny Oddziału Zamawiającego w Tarnowie, celem dalszej odsprzedaży

Podkarpacka Instytucja Gospodarki Budżetowej CARPATIA ogłasza przetarg

  • Adres: 35-322 Rzeszów, ul. hr. Wandy Tarnowskiej 4
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 17 85 35 247 , fax. 17 85 07 864
  • Data zamieszczenia: 2013-04-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podkarpacka Instytucja Gospodarki Budżetowej CARPATIA
    ul. hr. Wandy Tarnowskiej 4 4
    35-322 Rzeszów, woj. podkarpackie
    tel. 17 85 35 247, fax. 17 85 07 864
    REGON: 18065160500000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa produktów mięsnych, wędlin i pasztetów na potrzeby Kantyny Oddziału Zamawiającego w Tarnowie, celem dalszej odsprzedaży
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część 1 - zabezpieczenie potrzeb Kantyny Zamawiającego O.Tarnów 1Szynka pieczona krakowska w kawału (opakowanie vacum około 325g) producent Łukosz lub produkt równoważny o następujących właściwościach: skład: mięso z indyka nie mniej niż 78%, woda, emulsja wieprzowa, skrobia ziemniaczana, sól, glukoza, hydrolizant białka sojowego, substancje zagęszczające E 407A, E 425. 700 kg 2Szynka Polska masa netto nie mniej niż 110g Werbliński producent Zakłady Mięsne Werbliński lub produkt równoważny o następujących właściwościach: skład : mięso wieprzowe nie mniej niż 50%, woda, mięso drobiowe nie mniej niż 10%, skrobia ziemniaczana, sól, białko sojowe, cukier, przyprawy i ekstrakty przypraw, soja, E450i, E450iii, E451i, E621, E316,E250 6000 szt 3Konserwa Golonka Dębicka masa netto nie mniej niż 300g z otwieraczem producent Pamapol lub produkt równoważny o następujących właściwościach: skład: mięso wieprzowe nie mniej niż 64%, woda, skórki wieprzowe nie mniej niż 4%, glukoza, laktoza (z mleka), E451i, E301, E621, E635, E621, E452, śladowe ilości jaj, selera, glutenu, SO2. 400 szt 4Pasztet Werbliński masa netto nie mniej niż 130g z drobiem producent Zakłady Mięsne Werbliński lub produkt równoważny o następujących właściwościach: skład: woda, surowce drobiowe nie mniej niż 35% ( mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt), tłuszcz wieprzowy nie mniej niż 12%, mąka pszenna (gluten), skórki wieprzowe, skrobia, sól, przyprawy, białka mleka. 3250 szt 5Golonka Polska masa netto nie mniej niż 110g Werbliński producent Zakłady Mięsne Werbliński lub produkt równoważny o następujących właściwościach: skład: mięso wieprzowe nie mniej niż 60%, woda, skrobia ziemniaczana, sól, białko sojowe, cukier, przyprawy i ekstrakty przypraw, soja, gorczyca, E450i, E450iii, E451i, E621, E316, E250. 5000 szt 6 Boczek mielony masa netto nie mniej niż 130g Werbliński producent Zakłady Mięsne Werbliński lub produkt równoważny o następujących właściwościach: skład: mięso wieprzowe nie mniej niż 50%, woda, skórki wieprzowe, skrobia ziemniaczana, sól, przyprawy i ekstrakty przypraw, białko sojowe, E450i, E450iii, E451i, E621, E316, E250 1500 szt 7 Smalec z mięsem masa netto nie mniej niż 125g Werbliński producent Zakłady Mięsne Werbliński lub produkt równoważny o następujących właściwościach: skład: tłuszcz wieprzowy nie mniej niż 30%, woda, mięso wieprzowe nie mniej niż 28%, skórki wieprzowe nie mniej niż 2%, skrobia ziemniaczana, sól, przyprawy i ekstrakty przypraw, błonnik pszenny, E621, E316, E250. 12000 szt 8 Szynka mielona drobiowa masa netto nie mniej niż 110g Werbliński producent Zakłady Mięsne Werbliński lub produkt równoważny o następujących właściwościach: skład: woda, mięso z kurcząt nie mniej niż 19%, skrobia ziemniaczana, sól, białko sojowe, przyprawy i ekstrakty przypraw, soja, gorczyca, E450i, E450iii, E451i, E621, E316, E250 5000 szt 9Szynka mielona masa netto nie mniej niż 130g Werbliński producent Zakłady Mięsne Werbliński lub produkt równoważny o następujących właściwościach: skład: mięso wieprzowe nie mniej niż 50%, woda, mięso drobiowe nie mniej niż 5%, skórki wieprzowe, skrobia ziemniaczana, sól, przyprawy i ekstrakty przypraw, białko sojowe, E450i, E450iii, E451i, E621, E316, E250 5000 szt 10Pasztet Werbliński masa netto nie mniej niż 130g z pieczarkami producent Zakłady Mięsne Werbliński lub produkt równoważny o następujących właściwościach: skład: woda, skórki z kurcząt nie mniej niż 24%, mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt nie mniej niż 22,8%, wątróbka z kurcząt nie mniej niż 10,8%, mąka pszenna, sól, przyprawy i ekstrakty z przypraw, skrobia ziemniaczana, białko sojowe, błonnik pszenny, pieczarka suszona nie mniej niż 0,03%, gluten, soja, gorczyca, seler 3250 szt 11Pasztet Werbliński masa netto nie mniej niż 130g z drobiem i papryką producent Zakłady Mięsne Werbliński lub produkt równoważny o następujących właściwościach: skład: woda, surowce drobiowe nie mniej niż 35% ( mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt, wątroba z kurcząt), tłuszcz wieprzowy nie mniej niż 12%, mąka pszenna (gluten), skórki wieprzowe, skrobia, sól, przyprawy, białka mleka, papryka suszona nie mniej niż 0,9%, E301, E250. 3250 szt 12Pasztet Werbliński masa netto nie mniej niż 130g z drobiem i papryką producent Zakłady Mięsne Werbliński lub produkt równoważny o następujących właściwościach: skład: woda, surowce drobiowe nie mniej niż 33% ( mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt, wątroba z kurcząt), tłuszcz wieprzowy nie mniej niż 12%, mąka pszenna (gluten), skórki wieprzowe, skrobia, sól, przyprawy, białka mleka, koncentrat pomidorowy (36%-38%), E301, E250 3250 szt Część 2 - zabezpieczenie potrzeb Kantyny Zamawiającego O.Wadowice 1Gulasz angielski Sokołów lub produkt równoważny o następujących właściwościach : mielonka wieprzowa sterylizowana , skład : mięso wieprzowe nie mniej niż 71 % , masa netto nie mniejsza niż 160 g, opakowanie :puszka stalowa, łatwootwieralna 750 szt 2Gulasz angielski Sokołów lub produkt równoważny o następujących właściwościach : mielonka wieprzowa sterylizowana , skład : mięso wieprzowe nie mniej niż 61 % , masa netto nie mniejsza niż 290 g, opakowanie :puszka stalowa, łatwootwieralna 750 szt 3Pasztet drobiowy Drop lub produkt równoważny o następujących właściwościach :konserwa drobiowa sterylizowana skład : surowce drobiowe nie mniej niż 34 % (mięso z kurcząt, wątroba z kurcząt, masa jajowa), masa netto nie mniejsza niż 160 g, opakowanie :puszka stalowa, łatwootwieralna 1400 szt 4Wołowina we własnym sosie Sokołów lub produkt równoważny o następujących właściwościach :konserwa grubo rozdrobniona sterylizowana, skład : mięso wołowe nie mniej niż 64 %, skórki wieprzowe nie więcej niż 11%, masa netto nie mniejsza niż 300 g, opakowanie: puszka stalowa, łatwootwieralna 400 szt 5Gołąbki w sosie pomidorowym Pamapol lub produkt równoważny o następujących właściwościach : skład : farsz nie mniej niż 24 % (mięso wieprzowe nie mniej niż 8 %,wołowe, ryż , mięso z kurczaka, skórki wieprzowe), kapusta, warzywa, koncentrat pomidorowy nie mniej niż 1,3 % , masa netto nie mnij niż 500 g, opakowanie : słoik szklany z zakrętką. 70 szt 6 Gulasz wieprzowo-wołowy Pamapol lub produkt równoważny o następujących właściwościach : gulasz wieprzowo-wołowy w sosie pomidorowym o składzie: mięso wieprzowe nie mniej niż 18,5 %, serca wieprzowe, boczek wieprzowy ,mięso wołowe nie mniej niż 2,6 % , koncentrat pomidorowy nie mniej niż 6,9 %, cebula, masa netto nie mniej niż 500 g , opakowanie : słoik szklany z zakrętką 90 szt 7Fasolka po bretońsku z kiełbasą Pamapol lub produkt równoważny o następujących właściwościach : fasola z kiełbasą w sosie pomidorowym o składzie :fasola biała gotowana nie mniej niż 40 %, kiełbasa nie mniej niż 7 %,mięso wieprzowe, z kurczaka, mięso wołowe, skórki wieprzowe , koncentrat pomidorowy nie mniej niż 1,82 %, warzywa suszone, masa netto nie mniej niż 500 g , opakowanie : słoik szklany z zakrętką 50 szt
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.igbcarpatia.pl/

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach