Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i wyrobów wędliniarskich do Zakładu Karnego w Zabrzu

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 41-806 Zabrze, ul. Janika 12
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-32 373 66 30 , fax. 0-32 373 66 66
  • Data zamieszczenia: 2012-05-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Janika 12 12
    41-806 Zabrze, woj. śląskie
    tel. 0-32 373 66 30, fax. 0-32 373 66 66
    REGON: 00032102300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl, www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego i wyrobów wędliniarskich do Zakładu Karnego w Zabrzu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Karkówka wieprzowa b/k 100Kg 2.Mięso wołowe gulaszowe ( kawałki ) 2600 kg 3 Mięso wieprzowe gulaszowe (kawałki) 3000 kg 4) Mięso wołowe z udźca 115 kg 5. Mięso miel. woł -wieprz 4500 kg 6) Kości ze schabu wieprzowe wędzone 400 kg 7 Słonina świeża 500 kg 8)Kiełbasa drobiowa zwyczajna 1600 kg 9)Kiełbasa drobiowa parówkowa gruba 1400 kg 10) Mielonka tyrolska drobiowa 1800 kg 11)Mortadela drobiowa 1900 kg 12) Parówki drobiowe cienkie 1900 kg 13)Serdelki drobiowe 2000 kg )14 Polędwica drobiowa 500 kg 15) Szynka drobiowa blok 650kg 16) Pasztet drobiowy pieczony 1800kg 17) Pieczeń drobiowa 2000 kg 18)Boczek wędzony bez żeberek kg 500 19) Kiełbasa parzona biała 2200kg 20)Kiełbasa krakowska parzona 500kg 21) Kiełbasa parówki śląskie 2200 kg 22)Kiełbasa podwawelska 2000 kg 23) Kiełbasa śląska 2100 kg 24)Kiełbasa toruńska 1800 kg 25) Kiełbasa zwyczajna 1600 kg 26) Metka łososiowa 1800 kg 27) Mielonka wołowa 1800 kg 28) Salceson włoski 2100 kg 29) Kaszanka 1600 kg 30) Kiełbasa oławska drobiowa 1000 kg 31) Kiełbasa senatorska drobiowa 450kg 32) Pasztetowa 1900 kg 33) Mielonka lunch meat 1800 kg 34)Wątroba wieprzowa 300 kg 35) Kabanosy drobiowe 400 kg 36) Kiełbasa żywiecka 1700 kg 37)Szynka gotowana wieprzowa 200 kg 38) Kiełbasa kminkowa 1500 kg 39)Pieczeń myśliwska 1500 kg 40) Kotlet drobiowy mielony - 100 g 610 kg 41) Kotlet mielony wieprzowy 100g 100 kg 42) Stek drobiowy - 100g 800kg 43)Stek wieprzowy - 100g 250 kg 44) Udko z kurczaka 400kg 45)Filet z kurczaka 320kg 46)Mięso mielone drobiowe 3200kg 47) Serca drobiowe 950kg 48) Żołądki drobiowe 500kg 49) Wątroba drobiowa 650kg 50) Porcje rosołowe 1300kg. Art. żywnościowe będą dostarczane do magazynu żywnościowego zamawiającego, środkiem transportu, spełniającym wymogi określone w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.z 2010r Nr 136, poz.914 j.t) którym dysponuje wykonawca, bez dodatkowych opłat w dni robocze od poniedziałku do piątku w ilościach i terminach wskazanych przez zamawiającego, w godz. 7.30 - 12.30 Zamawiający będzie składał zamówienia telefonicznie, sukcesywnie, według potrzeb. Wymagana jest jednakowa data przydatności do spożycia dla całej partii dostarczanego produktu. Wymagana jest jednakowa gramatura opakowania przy każdorazowej dostawie przez cały okres trwania umowy. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać zamówiony towar w ciągu 36 godzin, od chwili złożenia zamówienia telefonicznego, a dostarczone art. żywnościowe powinny odpowiadać, co do jakości wymogom wynikającym z obowiązujących przepisów prawa, w tym ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U.z 2010r. Nr 136 poz.914 j.t.) oraz aktów wykonawczych wydanych na podstawie w/w ustawy. Odbioru towaru - ustalenia ilości i organoleptycznej oceny jakości będzie dokonywał upoważniony pracownik: magazynier żywnościowy
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach