Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa mięsa, wędlin i konserw

Zakład Karny w Cieszynie ogłasza przetarg

  • Adres: 43-400 Cieszyn, ul. Chrobrego 2
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 033 8513220, 8513270 , fax. 033 8511755
  • Data zamieszczenia: 2009-11-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Cieszynie
    ul. Chrobrego 2 2
    43-400 Cieszyn, woj. śląskie
    tel. 033 8513220, 8513270, fax. 033 8511755
    REGON: 00031977600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa mięsa, wędlin i konserw
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia publicznego jest sukcesywna dostawa mięsa, wędlin i konserw dla potrzeb zamawiającego, wg Wspólnego Słownika Zamówień: kod CPV 15100000-9. Zamawiający dopuszcza możliwości składania ofert częściowych w następującym asortymencie i ilościach: A) Część I - dostawa mięsa i wędlin nomenklatura CPV 13131100-6 L.p. Nazwa j.m. Ilość 1. Wątroba wieprzowa kg. 1200,00 2. Wołowe bez kości kg. 2930,00 3. Wołowe na klopsy Kg. 5300,00 4. Wieprzowe na klopsy Kg. 1500,00 5. Karczek wieprz. Kg. 1200,00 6. Kiełbasa boczkowa kg. 1100,00 7. Boczek wędzony kg. 1600,00 8. Baleron kg. 90,00 9. Metka kg. 1050,00 10. Kiełbasa śląska kg. 900,00 11. Pasztetowa kg. 1000,00 12. Pasztet pieczony kg. 900,00 13. Salceson kg. 1050,00 14. Tuszonka wieprzowa kg. 1500,00 15. Krupniok śląski kg. 1700,00 16. Kości kg. 1850 17. Parówki śląskie kg. 950,00 18. Kiełbasa parówkowa kg. 1350,00 19. Kiełbasa zwyczajna kg. 3000,00 20. Mielonka wieprzowa kg. 1350,00 21. Mortadela kg. 2350,00 22. Kiełbasa kminkowa kg. 200,00 23. Pieczeń z mięsa mielonego kg. 2200,00 MIĘSO WOŁOWE - Wołowe bez kości: klasa II, chude, ścięgniste - Wołowe na klopsy klasa II, Każdy z dostarczanych produktów musi być opakowany w folie dopuszczone do kontaktu z żywnością w opakowaniach nie większych niż 4 kg. W zależności od potrzeb Zamawiającego mięso wołowe będzie dostarczane jako mrożone w ilości nie większej niż 40% całości zamówionego mięsa wołowego, po wcześniejszym zgłoszeniu takiej potrzeby przez Zamawiającego każdorazowo przed dostawą. Termin przydatności do spożycia dla mięsa świeżego nie krótszy niż 4 dni od dnia dostawy a dla mięsa mrożonego nie krótszy niż 14 dni od dna dostawy. MIĘSO WIEPRZOWE - Klasa II A mięso średnio tłuste nieścięgniste Każdy z dostarczanych produktów musi być opakowany w folie dopuszczone do kontaktu z żywnością w opakowaniach nie większych niż 4 kg. W zależności od potrzeb Zamawiającego mięso wieprzowe będzie dostarczane jako mrożone w ilości nie większej niż 40% całości zamówionego mięsa wieprzowego , po wcześniejszym zgłoszeniu takiej potrzeby przez Zamawiającego każdorazowo przed dostawą. Termin przydatności do spożycia dla mięsa świeżego nie krótszy niż 4 dni od dnia dostawy a dla mięsa mrożonego nie krótszy niż 14 dni od dna dostawy. KARCZEK WIEPRZOWY - świeży, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 4 dni od dnia dostawy BOCZEK WĘDZONY Wędzonka Skład: boczek, woda, sól, konserwant E 250, białko, przeciwutleniacz E 301, substancja wzmacniająca smak, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od dnia dostawy BALERON Wędzonka w folii kolagenowej Skład: mięso wieprzowe, mięso wołowe, woda, sól, konserwant E 250, białko, przeciwutleniacz E 301, substancja wzmacniająca smak E 621, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od dnia dostawy KIEŁBASA PARÓWKOWA Kiełbasa drobno-rozdrobniona do masy homogennej w jelicie wieprzowym kal. 26-28 Skład: mięso wieprzowe, mięso wołowe, woda, sól, konserwant E 250, białko, przeciwutleniacz E 301, przyprawy naturalne i ich ekstrakty. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od dnia dostawy PARÓWKA ŚLĄSKA Kiełbasa drobno-rozdrobniona do masy homogennej w jelicie wiskozowym kal. 22-24 Skład: mięso wieprzowe, mięso wołowe, tłuszcz wieprzowy, dekstroza ,E 621,woda, sól, białko, przeciwutleniacz askorbinian sodu E 301, E 300,przyprawy naturalne i ich ekstrakty. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od dnia dostawy KIEŁBASA BOCZKOWA Kiełbasa drobno-rozdrobniona w osłonce barierowej do 80mm. Skład: mięso wieprzowe, woda, sól, konserwant E 250, białko, przeciwutleniacz E 300, substancja wzmacniająca smak E 621, stabilizator E 331,przyprawy. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od dnia dostawy PIECZEŃ Z MIĘSA WIEPRZOWEGO Skład: mięso wieprzowe, mięso wołowe, tłuszcz wieprzowy, wątroba wieprzowa, woda, sól, konserwant E 250, białko, przeciwutleniacz E 301, opakowanie worki PEPP termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od dnia dostawy METKA WIEPRZOWA Kiełbasa drobno-rozdrobniona surowa, wędzona w osłonce barierowej klipsowanej, waga jednej porcji 100gram Skład: mięso wieprzowe, mięso wołowe, woda, sól, przeciwutleniacz E 300, substancja wzmacniająca smak E 621, przyprawy naturalne i ich ekstrakty, cukry. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od dnia dostawy PASZTETOWA Wędlina podrobowa w osłonce barierowej Skład: wątroba, podroby, tłuszcz wieprzowy, przyprawy naturalne i ich ekstrakty, środki emulgujące, dekstroza, E 621, E 300. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od dnia dostawy PASZTET PIECZONY Skład: wątroba wieprzowa, maski z głów wieprzowych, podgardle wieprzowe, przyprawy Naturalne, E-250 pakowany próżniowo termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od dnia dostawy KIELBASA KMINKOWA Skład: mięso wieprzowe średniorozdrobnione z dodatkiem kminku w osłonce białkowej termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od dnia dostawy WĄTROBA WIEPRZOWA PN-A-82004;1986 minimalny termin przydatności do spożycia 4 dni od dnia dostaw KIEŁBASA ŚLĄSKA Skład; mięso wieprzowo- wołowe chude, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, w jelicie naturalnym, waga jednej porcji 100g., termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od dnia dostawy SALCESON Wędlina podrobowa, osłonki poliamidowe Skład: mięso z głów wieprzowych, skórki wieprzowe, serca, nerki, ozorki wieprzowe, sól. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od dnia dostawy TUSZONKA WIEPRZOWA Kiełbasa drobno-rozdrobniona w osłonce barierowej klipsowanej, waga jednej porcji 300g. Skład: tłuszcz wieprzowy, mięso wołowe, przyprawy termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od dnia dostawy KRUPNIOK ŚLASKI Wędlina podrobowa w jelicie wieprzowym kal. 26-28 lub w osłonce poliamidowej do 80mm Skład: tłuszcz wieprzowy, kasza jęczmienna, podroby wieprzowe, krew spożywcza, przyprawy naturalne, sól. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od dnia dostawy KIEŁBASA ZWYCZAJNA Kiełbasa średniorozdrobniona w jelitach wieprzowych kal. 26-28 Skład: mięso wieprzowe, mięso wołowe, woda, sól, konserwant E 250, białko, przeciwutleniacz E 301, substancja wzmacniająca smak E 621, przyprawy naturalne. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od dnia dostawy MIELONKA WIEPRZOWA Kiełbasa średnio-rozdrobniona w osłonie barierowej Skład: mięso wieprzowe, mięso wołowe, woda, sól, konserwant E 250, białko, przeciwutleniacz E 301, substancja wzmacniająca smak E 621. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od dnia dostawy MORTADELA Kiełbasa drobno-rozdrobniona w osłonie barierowej Skład: mięso wieprzowe, mięso wołowe, tłuszcz wieprzowy, woda, przyprawy naturalne i ich ekstrakty, sól, konserwant E 250, białko, przeciwutleniacz E 300, substancja wzmacniająca smak E 621, askorbinian sodu. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od dnia dostawy Towar dostarczany będzie zamawiającemu do godz.11 00 w dniu ustalonej dostawy według cen zgodnych z zawartą umową. Częstotliwość realizacji dostaw: 2 razy w tygodniu. Zamówienie jest wielkością szacunkową, która będzie korygowane w zależności od zapotrzebowania. Podane wielkości nie wiążą Wykonawcy i nie będzie on rościł praw do wykorzystania wszystkich ilości. Oznakowanie towaru powinno być zgodne z obowiązującymi przepisami (m.in. nazwa producenta, termin przydatności do spożycia, gramatura). Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć Zamawiającemu Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI). Wymogi odnośnie oznakowania oraz HDI dotyczą każdej dostarczonej partii towaru. B) Część II - dostawa wędlin drobiowych nomenklatura CPV 15131135-0 L.p. Nazwa j.m. Ilość 1. Senatorska drobiowa kg. 600,00 2. Parówki drobiowe kg. 600,00 3. Kiełbasa drobiowa Kg. 1300,00 4. Szynka drobiowa kg. 500,00 KIEŁBASA SENATORSKA DROBIOWA skład: mięso drobiowe E-250 w osłonce naturalnej, minimalny okres przydatności do spożycia 7 dni od terminu dostawy PARÓWKI DROBIOWE Produkt świeży z mięsa drobiowego rozdrobniony do masy homogennej, w osłonce naturalnej, minimalny okres przydatności do spożycia 7 dni od terminu dostawy KIEŁBASA DROBIOWA skład: mięso drobiowe rozdrobnione E-250 w osłonce barierowej średnicy 70mm, minimalny okres przydatności do spożycia 7 dni od terminu dostawy SZYNKA DROBIOWA szynka w bloku, w osłonce barierowej o średnicy około 80-100 mm skład: mięso drobiowe, minimalny okres przydatności do spożycia 7 dni od terminu dostawy, konsystencja zwarta umożliwiająca porcjowanie Towar dostarczany będzie zamawiającemu do godz.11 00 w dniu ustalonej dostawy według cen zgodnych z zawartą umową. Częstotliwość realizacji dostaw: 2 razy w tygodniu. Zamówienie jest wielkością szacunkową, która będzie korygowane w zależności od zapotrzebowania. Podane wielkości nie wiążą Wykonawcy i nie będzie on rościł praw do wykorzystania wszystkich ilości. Oznakowanie towaru powinno być zgodne z obowiązującymi przepisami (m.in. nazwa producenta, termin przydatności do spożycia, gramatura). Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć Zamawiającemu Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI). Wymogi odnośnie oznakowania oraz HDI dotyczą każdej dostarczonej partii towaru. C) Część III - dostawa mięsa i produktów drobiowych nomenklatura CPV 15112000-6 L.p. Nazwa j.m. Ilość 1. Porcja rosołowa kg. 1300,00 2. Mięso drobiowe drobne Kg. 1000,00 3. Mięso mielone z indyka Kg. 1000,00 4. Udka drobiowe Kg. 400,00 5. Filet z kurczaka Kg. 350,00 6. Hamburger drobiowy kg. 1100,00 PORCJA ROSOLOWA- świeża minimalny okres przydatności do spożycia 4 dni od dnia dostawy MIĘSO DROBIOWE GULASZOWE - indycze bez skór i kości świeże minimalny okres przydatności do spożycia 4 dni od dnia dostawy MIĘSO DROBIOWE MIELONE - indycze /mom z indyka / mrożone pakowane do 15kg/sztuka, minimalny okres przydatności do spożycia 30dni od dnia dostawy UDKA DROBIOWE-świeże waga jednostkowa od 350 do 400g/sztuka minimalny okres przydatności do spożycia 4 dni od dnia dostawy FILET Z KURCZAKA- element z kurczaka świeży, pozbawiony kości / mięsień piersiowy/ minimalny okres przydatności do spożycia 4 dni od dnia dostawy HAMBURGER DROBIOWY- mrożony pakowany od 1 do 2 kg, waga jednej sztuki 100g. minimalny okres przydatności do spożycia 30dni od dnia dostawy Towar dostarczany będzie zamawiającemu do godz.11 00 w dniu ustalonej dostawy według cen zgodnych z zawartą umową. Częstotliwość realizacji dostaw: 2 razy w tygodniu. Zamówienie jest wielkością szacunkową, która będzie korygowane w zależności od zapotrzebowania. Podane wielkości nie wiążą Wykonawcy i nie będzie on rościł praw do wykorzystania wszystkich ilości. Oznakowanie towaru powinno być zgodne z obowiązującymi przepisami (m.in. nazwa producenta, termin przydatności do spożycia, gramatura). Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć Zamawiającemu Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI). Wymogi odnośnie oznakowania oraz HDI dotyczą każdej dostarczonej partii towaru. D) Część IV - dostawa konserw nomenklatura CPV 15131000-5 L.p. Nazwa j.m. Ilość 1. Paprykarz szczeciński kg. 1200,00 2. Pasztet z drobiu kg. 1100,00 3. Szprot w pomidorach kg. 1250,00 PAPRYKARZ SZCZECIŃSKI- opakowanie metalowe 300 lub 330g/sztuka, zgodne z PN-91/A-86763 minimalny okres przydatności do spożyci 60 dni od dnia dostawy PASZTET Z DROBIU- opakowanie metalowe 290 lub 300g/sztuka, zgodne z PN-A-86525 minimalny okres przydatności do spożyci 60 dni od dnia dostawy SZPROT W POMIDORACH-opakowanie metalowe 300 lub 330g/sztuka, zgodnie z PN-91/A-867603 minimalny okres przydatności do spożyci 60 dni od dnia dostawy Towar dostarczany będzie zamawiającemu do godz.11 00 w dniu ustalonej dostawy według cen zgodnych z zawartą umową. Częstotliwość realizacji dostaw: 1 raz w miesiącu. Zamówienie jest wielkością szacunkową, która będzie korygowane w zależności od zapotrzebowania. Podane wielkości nie wiążą Wykonawcy i nie będzie on rościł praw do wykorzystania wszystkich ilości. Oznakowanie towaru powinno być zgodne z obowiązującymi przepisami (m.in. nazwa producenta, termin przydatności do spożycia, gramatura). Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć Zamawiającemu Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI). Wymogi odnośnie oznakowania oraz HDI dotyczą każdej dostarczonej partii towaru.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. Warunki udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy potwierdzający spełnienie warunków: a. Posiadający uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, b. Posiadający niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponujący potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia, c. Znajdujący się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, d. Nie podlegający wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. 2. Ocena spełnienia warunków w postępowaniu o zamówienie publiczne. Z ubiegania się o zamówienia publicznego wyklucza się wykonawców, którzy: a. nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art. 22 ustawy Prawo zamówień publicznych opisanych w pkt. 1 lit. a-d, b. spełniają warunki udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne, o których mowa w art. 24 ust. 1 Prawa zamówień publicznych, c. wykonywali bezpośrednio czynności związane z przygotowaniem prowadzonego postępowania, lub posługiwali się w celu sporządzenia oferty osobami uczestniczącymi w dokonywaniu tych czynności chyba, że udział tych wykonawców w postępowaniu nie utrudnia uczciwej konkurencji, d. złożyli nieprawdziwe informacje mające wpływ na wynik prowadzonego postępowania, e. nie złożyli oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu lub dokumentów potwierdzających spełnianie tych warunków z zastrzeżeniem art. 26 ust.3 ustawy Prawo zamówień publicznych. 3. Zamawiający odrzuci ofertę wykonawcy, jeżeli w trakcie jej sprawdzania stwierdzi, że: a. jest niezgodna z ustawą, b. jej treść nie odpowiada treści specyfikacji istotnych warunków zamówienia, z zastrzeżeniem art. 87 ust. 2 pkt. 3 ustawy prawo zamówień publicznych, c. jej złożenie stanowi czyn nieuczciwej konkurencji w rozumieniu przepisów o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji, d. zawiera rażąco niską cenę w stosunku do przedmiotu zamówienia, e. została złożona przez wykonawcę wykluczonego z udziału w postępowaniu, f. zawiera błędy w obliczaniu ceny, g. wykonawca w terminie 3 dni od dnia doręczenia zawiadomienia nie zgodził się na poprawienie omyłki o której mowa w art. 87 ust. 2 pkt. 3, h. jest nieważna na podstawie odrębnych przepisów,
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: A. W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych z udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne wykonawca składa następujące oświadczenia i dokumenty: -wypełniona i podpisana oferta na formularzu stanowiącym załącznik nr 1 do SIWZ wraz z wypełnionym formularzem cenowym (załącznik nr 2 do SIWZ), -parafowany przez wykonawcę wzór umowy (na formularzu stanowiącym załącznik nr 3 do SIWZ), co stanowić będzie akceptację jej warunków. -aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, -dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień/pełnomocnictw osób podpisujących ofertę, o ile fakt nie wynika z przedstawionych dokumentów rejestrowych, -oświadczenie wykonawcy o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych (na formularzu stanowiącym załącznik nr 4 do SIWZ), W przypadku składania oferty przez podmioty występujące wspólnie właściwe dokumenty muszą być złożone przez każdy podmiot. B. Wykonawca zamieszkały poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej w postępowaniu o zamówienie publiczne składa następujące dokumenty: a) Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w pkt A lit.c składa dokument lub dokumenty, wystawione zgodnie z prawem kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające, że oferent jest uprawniony do występowania w obrocie prawnym oraz, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości (wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu do składania ofert) wraz z tłumaczeniem tychże dokumentów przez tłumacza przysięgłego na język polski. b) Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów wskazanych w pkt. a zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, wraz z tłumaczeniem tychże dokumentów przez tłumacza przysięgłego na język polski. C. Dokumenty wymagane w przypadku składania oferty wspólnej: a. Podmioty występujące wspólnie zobowiązane są do załączenia do oferty umowę regulującą współpracę tych podmiotów. Umowa musi zawierać: - określenie celu gospodarczego, - oznaczenie czasu trwania konsorcjum obejmującego okres realizacji przedmiotu zamówienia, gwarancji i rękojmi, - wykluczenie możliwości wypowiedzenia umowy konsorcjum przez któregokolwiek z jego członków do czasu wykonania zamówienia oraz upływu czasu gwarancji i rękojmi, - zakaz zmian w umowie bez zgody zamawiającego. b. Oferta winna zawierać dokumenty dla każdego partnera z osobna, pozostałe dokumenty składane są wspólnie. c. Oferta winna być podpisana przez każdego partnera lub upoważnionego przedstawiciela/partnera wiodącego. d. Upoważnienie do pełnienia funkcji przedstawiciela/partnera wiodącego wymaga podpisu prawnie upoważnionych przedstawicieli każdego z partnerów - należy załączyć je do oferty. e. Przedstawiciel/wiodący partner winien być upoważniony do zaciągania zobowiązań i płatności w imieniu każdego i na rzecz każdego z partnerów oraz do wyłącznego występowania w realizacji kontraktu - do oferty należy załączyć oświadczenie. f. Podmioty występujące wspólnie ponoszą solidarną odpowiedzialność za niewykonanie lub nienależyte wykonanie zobowiązań.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach