Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów z mięsa dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami - nr AG-3211/13/14

Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie ogłasza przetarg

  • Adres: 35-036 Rzeszów, ul. Niedzielskiego 2
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 17 8534097 , fax. 17 8534682
  • Data zamieszczenia: 2014-08-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie
    ul. Niedzielskiego 2 2
    35-036 Rzeszów, woj. podkarpackie
    tel. 17 8534097, fax. 17 8534682
    REGON: 69070548200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pcen.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów z mięsa dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami - nr AG-3211/13/14
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów z mięsa dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami, w tym na potrzeby realizacji projektów współfinansowanych ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego: - Edukacja skuteczna, przyjazna, nowoczesna - rozwój kompetencji kadry zarządzającej i pedagogicznej szkół i placówek oświatowych w województwie podkarpackim, - Technologie cyfrowe jako systemowe narzędzie wspomagające realizację programów rozwojowych oraz podnoszące jakość i atrakcyjność oferty edukacyjnej szkół Podkarpacia. Przedmiot zamówienia został podzielony na następujące części: Część I Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów z mięsa do lokalizacji PCEN w Rzeszowie OENiPAS w Czudcu: Antrykot - mięso 25 kg, Baleron - wędlina 22 kg, Boczek gotowany - wędlina 3 kg, Boczek wędzony - wędlina 100 kg, Ćwiartka z kurczaka - mięso 125 kg, Filet drobiowy - mięso 275 kg, Filet wędzony z indyka - wędlina 30 kg, Filet z indyka surowy - mięso 40 kg, Flaki wołowe po wstępnej obróbce 10 kg, Golonka z kością - mięso 5 kg, Kabanosy wieprzowe - wędlina 10 kg, Karkówka bez kości - mięso 75 kg, Kaszanka gryczana w jelicie naturalnym 10 kg, Kęski piwne - wyrób gotowy 10 kg, Kiełbasa typu grillowa 10 kg, Kiełbasa typu kminkowa 5 kg, Kiełbasa typu krakowska parzona 13 kg, Kiełbasa typu krakowska sucha 35 kg, Kiełbasa typu półsucha 5 kg, Kiełbasa typu szynkowa 25 kg, Kiełbasa typu wiejska 20 kg, Kiełbasa typu zwyczajna 80 kg, Kości kulinarne od schabu 150 kg, Kura rosołowa świeża 45 kg, Kurczak świeży 20 kg, Łopatka wieprzowa bez kości - mięso 200 kg, Mięso mielone wieprzowe 20 kg, Parówka cienka delikatesowa 80 kg, Pasztet pieczony wieprzowy 35 kg, Pieczeń wołowa udziec 80 kg, Polędwica wołowa 20 kg, Polędwiczka surowa wieprzowa - mięso 75 kg, Rapetki wieprzowe 5 kg, Schab bez kości - mięso 350 kg, Słonina bez skóry 20 kg, Szynka typu karczek tradycyjny - wędlina 10 kg, Szynka typu konserwowa - wędlina 60 kg, Szynka typu myśliwska - wędlina 5 kg, Szynka typu staropolska - wędlina 10 kg, Szynka typu wiśniowa - wędlina 30 kg, Szynka typu z liściem - wędlina 20 kg, Szynka w siatce - wędlina 20 kg, Szynka wieprzowa extra - mięso 75 kg, Szynka wieprzowa typu pieczona - wędlina 5 kg, Szynka wieprzowa wiązana - wędlina 5 kg, Udko z kurczaka świeże 200 kg, Wątróbki drobiowe świeże 80 kg, Żeberka wieprzowe (paski) - mięso 50 kg. Część II Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów z mięsa do lokalizacji PCEN w Rzeszowie Oddział w Przemyślu: Antrykot - mięso 15 kg, Baleron - wędlina 20 kg, Biodrówka wieprzowa - mięso 15 kg, Boczek gotowany - wędlina 10 kg, Boczek wędzony - wędlina 10 kg, Dramstiki z kurczaka - mięso 25 kg, Filet drobiowy - mięso 150 kg, Filet drobiowy wędzony z indyka - wędlina 15 kg, Flaki krojone gotowane wieprzowe 20 kg, Golonka bez kości zapiekana 10 kg, Golonka z kością - mięso 5 kg, Kabanosy wieprzowe - wędlina 15 kg, Karkówka bez kości - mięso 150 kg, Kiełbasa typu krakowska parzona 10 kg, Kiełbasa typu krakowska podsuszana 20 kg, Kiełbasa typu krakowska sucha 10 kg, Kiełbasa typu półsucha 10 kg, Kiełbasa typu szynkowa 10 kg, Kiełbasa typu wiejska 10 kg, Kiełbasa typu zwyczajna 40 kg, Kości kulinarne drobiowe 30 kg, Kura rosołowa świeża 30 kg, Łopatka wieprzowa bez kości - mięso 75 kg, Mięso mielone wieprzowe 75 kg, Parówka cienka delikatesowa 20 kg, Parówka gruba 40 kg, Pasztet pieczony wieprzowy 40 kg, Podudzie drobiowe - mięso 20 kg, Polędwica typu miodowa drobiowa - wędlina 15 kg, Polędwica typu sopocka drobiowa - wędlina 15 kg, Polędwica typu sopocka wieprzowa - wędlina 80 kg, Rostbef - mięso 10 kg, Schab bez kości - mięso 150 kg, Schab faszerowany - wędlina 25 kg, Schab pieczony - wędlina 10 kg, Skrzydełko z kurczaka - mięso 15 kg, Szponder - mięso 10 kg, Szynka typu chłopska - wędlina 20 kg, Szynka typu goleniowa - wędlina 10 kg, Szynka typu konserwowa - wędlina 5 kg, Szynka typu staropolska - wędlina 75 kg, Szynka typu starowiejska - wędlina 10 kg, Szynka typu swojska - wędlina 10 kg, Szynka typu wiśniowa - wędlina 20 kg, Szynka typu z liściem - wędlina 10 kg, Szynka w siatce - wędlina 10 kg, Szynka wiązana - wędlina 10 kg, Szynka wieprzowa extra blok - wędlina 10 kg, Szynka z piersi indyka w siatce - wędlina 15 kg, Udko z kurczaka świeże 250 kg, Żeberka wieprzowe (paski) - mięso 30 kg. Część III Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów z mięsa do lokalizacji PCEN w Rzeszowie Oddział w Tarnobrzegu: Antrykot - mięso 5 kg, Boczek wędzony - wędlina 30 kg, Filet drobiowy - mięso 100 kg, Flaki wołowe po wstępnej obróbce 5 kg, Kabanosy wieprzowe - wędlina 2 kg, Karkówka bez kości - mięso 100 kg, Kaszanka gryczana w jelicie naturalnym 2,5 kg, Kiełbasa salami 3 kg, Kiełbasa typu krakowska półsucha 10 kg, Kiełbasa typu zwyczajna 45 kg, Kiełbasa typy żywiecka sucha 7,5 kg, Kości kulinarne od schabu 60 kg, Kura rosołowa świeża 50 kg, Ligawa wołowa - mięso 4 kg, Łopatka wieprzowa bez kości - mięso 10 kg, Parówka cienka delikatesowa 40 kg, Podgardle wędzone 5 kg, Polędwica typu sopocka - wędlina 45 kg, Polędwiczka surowa wieprzowa - mięso 5 kg, Schab bez kości - mięso 100 kg, Słonina bez skóry 5 kg, Szynka typu wiśniowa - wędlina 20 kg, Szynka w siatce - wędlina 25 kg, Szynka wieprzowa extra - mięso 5 kg, Udko z kurczaka świeże 75 kg, Wątróbki drobiowe świeże 1,5 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: wadium nie jest wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.pcen.pl/zamowienia-publiczne/postepowania-powyzej-30-tys.html
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach