Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich im. Władysława Reymonta w Wiśle

Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich ogłasza przetarg

  • Adres: 43-460 Wisła, ul. Reymonta 2
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 033 8552474 , fax. 033 8577725
  • Data zamieszczenia: 2011-03-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich
    ul. Reymonta 2 2
    43-460 Wisła, woj. śląskie
    tel. 033 8552474, fax. 033 8577725
    REGON: 00020142500000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich im. Władysława Reymonta w Wiśle
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i wędlin według sukcesywnych zapotrzebowań składanych przez Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy zgodnie z formularzem ofertowym. Zamówione towary należy każdorazowo dostarczyć do siedziby Zamawiającego. Koszty dostawy obciążają Wykonawcę. Zamówienie podzielone zostało na dwa odrębne zadania: Zadanie 1: Dostawa mięsa i wędlin wieprzowo - wołowych, Zadanie 2: Dostawa mięsa i wędlin drobiowych. Zakres zamówienia szczegółowo opisany został w specyfikacji istotnych warunków zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga składania wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.powiat.cieszyn.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach