Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin dla Gminnego Ośrodka Rekreacji w Świerklańcu

Gminny Ośrodek Rekreacji ogłasza przetarg

  • Adres: 42-622 Świerklaniec, ul. Parkowa 30
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32 2844330 , fax. 32 2844490
  • Data zamieszczenia: 2011-10-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gminny Ośrodek Rekreacji
    ul. Parkowa 30 30
    42-622 Świerklaniec, woj. śląskie
    tel. 32 2844330, fax. 32 2844490
    REGON: 24176600800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: palackawalera@palackawalera.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: samorządowy zakład budżetowy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin dla Gminnego Ośrodka Rekreacji w Świerklańcu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i wędlin, których rodzaje oraz ilości zostały szczegółowo określone w formularzu cenowym załącznik nr 2. Kod i nazwa CPV 15.11.00.00-2 - mięso CPV 15.13.11.30-5 - wędliny CPV 15.11.93.00-8 - dziczyzna1 Frankfuterki 100 kg, 2 Karkówka 250 kg, 3 Schab z kością 550 kg, 4 Filet z indyka 600 kg, 5 Ćwiartka z kurczaka 300 kg, 6 Kaczka 100 kg, 7 Kiełbasa śląska 100 kg, 8 Rolada 200 kg, 9 Boczek parzony 100 kg, 10 Słonina wieprzowa mielona 50 kg, 11 Filet z kurczak 250 kg, 12 Boczek wędzony 400 kg, 13 Wątroba wieprzowa 10 kg, 14 Rostbef wołowy 250 kg, 15 Polędwica wołowa 200 kg, 16 Udziec cielęcy 150 kg, 17 Ogonówka wędzona 10 kg, 18 Szynka wieprzowa bez kości 10 kg, 19 Boczek surowy 10 kg, 20 Udka z kaczki 100 kg, 21 Krupniok 30 kg, 22 Zrazowa górna 250 kg, 23 Kiełbasa toruńska krótka 30 kg, 24 Polędwiczka wieprzowa 300 kg, 25 Żeberka wieprzowe pasy 50 kg, 26 Podudzie drobiowe 100 kg, 27 Ozor wieprzowy 10 kg, 28 Polędwica cielęca 60 kg, 29 Udziec wołowy 300 kg, 30 Kurczak 150 kg, 31 Pałki z kurczaka 50 kg, 32 Kabanosy 10 kg, 33 Łopatka cielęca 10 kg, 34 Ozor wołowy 50 kg, 35 Kabanos podsuszany 5 kg, 36 Wątroba 15 kg, 37 Łopatka wieprzowa 50 kg, 38 Polędwica sopocka 100 kg, 39 Szynka konserwowa 50 kg, 40 Szynka gotowana wędzona 15 kg, 41 Salami 40 kg, 42 Salceson 5 kg, 43 Polędwica cygańska 10 kg, 44 Baleron gotowany 5 kg, 45 Bułczanka 5 kg, 46 Filet z kaczki 5 kg, 47 Łopatka z dzika 5 kg, 48 Mięso gulaszowe z dzika 5 kg, 49 Szynka z dzika 5 kg, 50 Comber z jelenia 5 kg, 51 Bażant 5 kg, 52 Tuszka z królika 5 kg, 53 Comber z królika 5 kg, 54 Udka z królika 5 kg, 55 Wątroba cielęca 5 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.palackawalera.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach