Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu, wędlin oraz tłuszczy zwierzęcych.

Powiat Konecki ogłasza przetarg

  • Adres: 26-200 Końskie, ul. Staszica 2
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Telefon/fax: tel. 0-41 372 41 34 , fax. 0-41 372 83 20
  • Data zamieszczenia: 2009-11-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiat Konecki
    ul. Staszica 2 2
    26-200 Końskie, woj. świętokrzyskie
    tel. 0-41 372 41 34, fax. 0-41 372 83 20
    REGON: 29100938900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiat.konskie.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu, wędlin oraz tłuszczy zwierzęcych.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa, drobiu, wędlin oraz tłuszczy zwierzęcych do magazynu DPS Końskie. Ilości poszczególnych asortymentów w kosztorysie cenowym są ilościami szacunkowymi i w trakcie realizacji zamówienia mogą ulegać zmianie (zmniejszeniu bądź zwiększeniu) w ramach wartości umowy. 1. Karczek b/k kg 170 2. Boczek surowy kg 18 3. Łopatka b/k kg 420 4. Nogi wp. kg 100 5. Schab b/k kg 170 6. Serca wp. kg 50 7. Udziec woł. b/k kg 190 8. Wątroba wp. kg 70 9. Żeberka kg 120 10. Ozory wp. kg 50 11. Antrykot woł. kg 5 12. Flaki wołowe kg 50 13. Ćwiartka tylna z kurczaka kg 950 14. Filet z kurczaka kg 150 15. Kurczaki kg 90 16. Podudzie z kurczaka kg 40 17. Porcje rosołowe ze skrzyd kg 450 18. Mięso gulaszowe z kurczaka kg 60 19. Serca drobiowe kg 40 20. Udziec z kurczaka z/k kg 20 21. Wątróbka z indyka kg 40 22. Żołądki drobiowe kg 60 23. Baleron kg 100 24. Blok szynkowy kg 80 25. Boczek kg 120 26. Kaszanka kg 120 27. Kiełbasa jałowcowa kg 8 28. Kiełbasa krakowska kg 40 29. Kiełbasa dębicka kg 160 30. Kiełbasa biała parzona kg 100 31. Kiełbasa parówkowa kg 150 32. Kiełbasa szynkowa wp. kg 200 33. Kiełbasa wiejska kg 250 34. Kiełbasa mielonka kg 120 35. Kiełbasa mortadela kg 130 36. Paluszki drobiowe kg 60 37. Paluszki firmowe kg 80 38. Pasztet drobiowy pieczony kg 100 39. Pasztet drobiowy 131g sztuk 950 40. Pasztetowa kg 100 41. Pieczeń rzymska kg 100 42. Polędwica drobiowa kg 100 43. Polędwica sopocka kg 30 44. Rolada schabowa kg 40 45. Salceson delikatesowy kg 100 46. Salceson drobiowy kg 80 47. Salceson golonkowy kg 50 48. Synka wieprzowa kg 100 49. Szynka drobiowa kg 100 50. Szynka konserwowa kg 110 51. Wędzonka krotoszyńska kg 60 52. Słonina b/s kg 110 53. Smalec kg 130 Artykuły będące przedmiotem zamówienia powinny być pierwszej jakości, posiadać wymagane atesty i terminy ważności, być odpowiednio opakowane i transportowane w warunkach spełniających wszystkie wymogi sanitarne.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wpłaty wadium.
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienie mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełnią następujące warunki: 1). Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, 2). Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemnie zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia, 3). Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 4). Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia, Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu na podstawie złożonego oświadczenia załącznik nr 3 i złożonych dokumentów opisanych w punkcie VI wg formuły spełnia lub nie spełnia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia, że Wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz że nie podlega wykluczeniu Wykonawca składa następujące dokumenty: 1). Oświadczenie do postępowania o zamówienie publiczne z art. 22 ust.1 i art. 24 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych z wykorzystaniem wzoru - załącznik nr 3. 2). Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, Oferta wspólna - dokumenty wymagane w przypadku składania oferty wspólnej: Oferta powinna zawierać dokument opisany w punkcie 2 dla każdego partnera z osobna, pozostałe dokumenty składane są wspólnie. Wyżej wymienione dokumenty mogą być złożone w formie oryginałów lub kserokopii potwierdzonych za zgodność przez Wykonawcę lub osobę (osoby) uprawnione do podpisania oferty z dopiskiem za zgodność z oryginałem.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spkonskie.bip.ornak.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach