Przetargi.pl
Dostawy mięs, wędlin, drobiu do Zakładu Karnego w Pińczowie

Zakład Karny w Pińczowie ogłasza przetarg

  • Adres: 28-400 Pińczów, ul. 3-go Maja 34
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Telefon/fax: tel. 041 3577372 , fax. 041 3577373
  • Data zamieszczenia: 2016-04-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Pińczowie
    ul. 3-go Maja 34 34
    28-400 Pińczów, woj. świętokrzyskie
    tel. 041 3577372, fax. 041 3577373
    REGON: 00032081600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wieziennictwo.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięs, wędlin, drobiu do Zakładu Karnego w Pińczowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Baleron drobiowy ilość roczna 400kg,PN-A- 86526, kod CPV-15131135-0 2. Biodrówka wieprzowa-surowa z kością ilość roczna 1500kg, PN-86/A-82002, kod CPV-15113000-3 3. Boczek mielony wędzony ilość roczna 1400kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 4. Boczek wędzony ilość roczna 1800kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 5. Karkówka bez kości - surowa, ilość roczna 300kg,PN-86/A-82002, kod CPV- 15113000-3 6. Kaszanka z kaszy jęczmiennej ilość roczna 3400kg, PN-A-82007,kod CPV-15131134-3 7. Kiełbasa biała parzona ilość roczna 2000kg,PN-A-82007, kod CPV15131130-5 8. Kiełbasa drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) ilość roczna 1400kg, kod CPV- 15131135-0 9. Kiełbasa krakowska ilość roczna 500kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 10. Kiełbasa mielona ilość roczna 3000kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 11. Kiełbasa szynkowa wołowa ilość roczna 200kg, PN-A-82007, kod CPV-15131132-9 12. Kiełbasa wiejska ilość roczna 500kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 13. Kiełbasa zwyczajna ilość roczna 4300kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 14. Kiełbasa żywiecka ilość roczna 500kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 15. Kiełbasa serwolatka ilość roczna 1400kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 16. Kiełbasa czosnkowa ilość roczna 1000kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 17. Kiełbasa krakowska-drobiowa ilość roczna 700kg,PN-A-86526, kod CPV-15131130-5 18. Kiełbasa zielonogórska ilość roczna 250kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 19. Mięso drobne, gulaszowe, wieprzowe, surowe, ilość roczna 4500kg,PN-86/A-82002, kod CPV-15113000-3 20. Mortadela ilość roczna 3400kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 21. Parówka wieprzowa ilość roczna 2500kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 22. Pasztet pieczony wieprzowy ilość roczna 1400kg, PN-A-82007, kod CPV-15131310-1 23. Pasztetowa ilość roczna 1400kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 24. Pieczeń rzymska ilość roczna 3000kg, PN-A-82007, kod CPV15131130-5 25. Parówka drobiowa (bez dodatku mięsa wieprzowego) ilość roczna 1400kg, kod CPV- 15131130-5 26. Podgardle wędzone ilość roczna 1200kg, PN-86 A-82002, kod CPV-15113000-3 27. Piersi z kurczaka ilość roczna 200kg, , PN-92-/R78550, kod CPV-15112210-1 28. Salceson włoski ilość roczna 1200kg,PN-A-82007, kod CPV-15131130-5 29. Schab bez kości, surowy, ilość roczna 100kg, PN-86/A-82002, kod CPV-15113000-3 30. Szynka kanapkowa ilość roczna 200kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2 31. Szynka mielona ilość roczna 1400kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2 32. Szynka tyrolska ilość roczna 1400kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2 33. Szynka wieprzowa biała ilość roczna 300kg, PN-A-82007, kod CPV-15131210-0 34. Serca wieprzowe, surowe, ilość roczna 1400kg, PN-86/A-82004, kod CPV- 15114000-0 35. Szynka delikatesowa ilość roczna 200kg, PN-A-82007, kod CPV- 15131410-2 36. Szynka z indyka ilość roczna 250kg, PN-A- 86526, kod CPV-15131410-2 37. Szynka śniadaniowa ilość roczna 250kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2 38. Smalec zwykły w opakowaniu do 3kg, kod CPV 15412100-0: roczna ilość około 1500kg, 39. Smalec domowy w opakowaniu do 3kg, kod CPV 15412100-0: roczna ilość około 400kg, 40. Wołowina bez kości klasa II, surowa, ilość roczna 3000kg, PN-88/A-82003, kod CPV-15111000-9 41. Wątroba wieprzowa,surowa, ilość roczna 1800kg, PN-86/A-82004, kodCPV15114000-0 42. Wołowina pieczeniowa-surowa, ilość roczna 350kg, PN-88/A-82003,kod CPV-15111000-9 43. Udziec drobiowy z kością ilość roczna 3300kg, PN-92-R78550, kod CPV-15112210-1
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający wymaga wniesienia wadium w wysokości: 10 000,00zł.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności faktur
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach