Szkoła Podstawowa Nr 12 im. Michała Kajki ogłasza przetarg
- Adres: 82-300 Elbląg, ul. Zajchowskiego 12
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 55 625 85 60 , fax. 55 625 85 72
- Data zamieszczenia: 2013-08-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 12 im. Michała Kajki
ul. Zajchowskiego 12 12
82-300 Elbląg, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 55 625 85 60, fax. 55 625 85 72
REGON: 00021854900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp12.elblag.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych ujętych w pakiecie-świeże mięso dla potrzeb stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej nr 12 w Elblągu w roku szkolnym 2013/2014 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych ujętych w pakiecie-świeże mięso dla potrzeb stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej nr 12 w Elblągu w roku szkolnym 2013/2014 w ilościach i asortymencie określonym w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia stanowiącym jej integralną część tj. pakiet-świeże mięso. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 10 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp12.elblag.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin dla WZLP w Olsztynie
Dodano: 2016-07-21 - SUKCESYWNE DOSTAWY DO MAGAZYNU ŻYWNOŚCIOWEGO ZAMAWIAJĄCEGO MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH
Dodano: 2016-03-31 - Dostawa mięsa i przetworów mięsnych
Dodano: 2015-12-07 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
Dodano: 2015-10-30 - DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO NA RZECZ 24. WOJSKOWEGO ODDZIAŁU GOSPODARCZEGO W GIŻYCKU
Dodano: 2015-10-09 - Zakup i dostawy mięsa, wędlin oraz wyrobów mleczarskich w 2016 r
Dodano: 2015-09-30 - Dostawy mięsa dla WZLP w Olsztynie
Dodano: 2015-09-04 - DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO NA RZECZ JEDNOSTKI WOJSKOWEJ NR 4352 W GIŻYCKU
Dodano: 2015-08-11 - Sukcesywny zakup i dostawa produktów spożywczych na potrzeby kuchni w Zespole Szkół Ekonomicznych w Olsztynie przy ul. Bałtyckiej 37 w okresie od 12.01.2015 r. do 31.12.2015 r.
Dodano: 2014-12-22 - Zakup i dostawy mięsa, wędlin oraz wyrobów mleczarskich w 2015 r
Dodano: 2014-11-07