Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby żywieniowe mieszkańców Regionalnego Centrum Rehabilitacji i Pomocy Społecznej w Borzęcinie

Regionalne Centrum Rehabilitacji i Pomocy Społecznej w Borzęcinie ogłasza przetarg

  • Adres: 32-825 Borzęcin, Borzęcin
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 0146740550
  • Data zamieszczenia: 2019-12-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Regionalne Centrum Rehabilitacji i Pomocy Społecznej w Borzęcinie
    Borzęcin 591
    32-825 Borzęcin, woj. małopolskie
    tel. 0146740550
    REGON: 36534819200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://bip.malopolska.pl/rcripsborzecin

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby żywieniowe mieszkańców Regionalnego Centrum Rehabilitacji i Pomocy Społecznej w Borzęcinie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest zakup i sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby żywieniowe mieszkańców Regionalnego Centrum Rehabilitacji i Pomocy Społecznej w Borzęcinie, 32-825 Borzęcin 591. 2. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 1) 15000000-8 – Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 2) 15800000-6 – Różne produkty spożywcze, 3) 15500000-3 – Produkty mleczarskie, 4) 15300000-1 – Owoce, warzywa i podobne produkty, 5) 15200000-0 – Ryby przetworzone i konserwowe, 6) 15100000-1 – Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, 7) 15811000-6 – Pieczywo 8) 15610000-7 – Produkty przemiału ziarna 9) 15400000-2 – Oleje i tłuszcze roślinne lub zwierzęce 3. Wszystkie podane parametry w załącznikach do niniejszej specyfikacji są wymagane. Nieposiadanie jakiegokolwiek parametru daje podstawy Zamawiającemu do odrzucenia oferty 4. Projekt umowy stanowiący załącznik nr 8 do SIWZ jest integralną częścią dokumentacji i zapisy w niej zawarte traktuje się jako warunki udzielenia zamówienia. 5. Podwykonawstwo: 1) Wykonawca może powierzyć wykonanie części zamówienia podwykonawcom. 2) Wykonawca jest obowiązany wskazać w ofercie części zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom z podaniem przez Wykonawcę firm podwykonawców. 3) Zamawiający informuje, że nie zastrzega osobistego wykonania przez Wykonawcę kluczowych części zamówienia. 4) Jeżeli Zamawiający stwierdzi, że wobec danego podwykonawcy zachodzą podstawy wykluczenia, Wykonawca obowiązany jest zastąpić tego podwykonawcę lub zrezygnować z powierzenia wykonania części zamówienia podwykonawcy. 5) Powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom nie zwalnia Wykonawcy z odpowiedzialności za należyte wykonanie tego zamówienia. 6. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. 7. Rodzaje asortymentu zamówienia: 1) Mięso i produkty mięsne 2) Ryby i mrożonki 3) Owoce i warzywa 4) Produkty mleczarskie 5) Pieczywo 6) Różne produkty spożywcze 8. Każdy rodzaj asortymentu zamówienia wymieniony w pkt. 7 jest częścią zamówienia. 9. Ofertę można składać na dowolną ilość części zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) Wypełniony formularz ofertowy (zał. nr 2 do SIWZ). 2) Wypełnioną kalkulacje szczegółową przedmiotu zamówienia (zał. nr 3 do SIWZ). 3) Wypełnione oferowane parametry przedmiotu zamówienia (zał. nr 4 do SIWZ). 4) Oświadczenie dotyczące spełnienia warunków udziału w postępowaniu.(zał. nr 5 do SIWZ). 5) Oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia(zał. nr 6 do SIWZ). 6) Pełnomocnictwa – jeżeli oferta nie jest podpisana przez osobę upoważnioną i wskazaną w KRS lub CEIDG.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach