Dom Pomocy Społecznej "Dom Kombatanta" im. św. Rafała Kalinowskiego ogłasza przetarg
- Adres: 42-700 Lubliniec, ul. Cyrana 10
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 034 3564004 , fax. 034 3564192
- Data zamieszczenia: 2012-05-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej "Dom Kombatanta" im. św. Rafała Kalinowskiego
ul. Cyrana 10 10
42-700 Lubliniec, woj. śląskie
tel. 034 3564004, fax. 034 3564192
REGON: 00127019600000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Samorządowa jednostka organizacyjna nie mająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą mięsa i wędlin na rzecz Domu Pomocy Społecznej Dom Kombatanta im. św. Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu, ul. dr E. Cyrana 10. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia stanowi sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą mięsa i wędlin na rzecz Domu Pomocy Społecznej Dom Kombatanta im. św. Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu, ul. dr E. Cyrana 10. Zakres zamówienia podano w załączniku nr 2 do SIWZ 1. Baleron wieprzowy kg 1 kg 40 2. Boczek faszerowany kg 1 kg 50 3. Boczek pieczony forma kg 1 kg 70 4. Boczek wędzony kg 1 kg 250 5. Boczek wiejski foremka kg 1 kg 40 6. Frankfuterki parzone kg 1 kg 30 7. Golonko w galarecie kg 1 kg 50 8. Golonko kg 1 kg 130 9. Kaszanka kg 1 kg 110 10. Kadrel kg 1 kg 15 11. Karczek kg 1 kg 300 12. Kości kg 1 kg 2 000 13. Kiełbasa czosnkowa kg 1 kg 20 14. Kiełbasa baleronowa kg 1 kg 100 15. Kiełbasa biała parzona kg 1 kg 100 16. Kiełbasa boczkowa kg 1 kg 30 17. Kiełbasa golonkowa kg 1 kg 100 18. Kiełbasa kminkowa kg 1 kg 50 19. Kiełbasa krakowska parzona kg 1 kg 100 20. Kiełbasa mozaikowa kg 1 kg 50 21. Kiełbasa myśliwska kg 1 kg 15 22. Kiełbasa polędwicowa kg 1 kg 50 23. Kiełbasa polska surowa kg 1 kg 50 24. Kiełbasa rzeszowska kg 1 kg 20 25. Kiełbasa swojska kg 1 kg 20 26. Kiełbasa salami kg 1 kg 50 27. Kiełbasa szynkowa kg 1 kg 100 28. Kiełbasa śląska kg 1 kg 140 29. Kiełbasa śląska drobiowa kg 1 kg 250 30. Kiełbasa wiejska kg 1 kg 30 31. Kiełbasa zwyczajna kg 1 kg 50 32. Kiełbaski dietetyczne kg 1 kg 100 33. Kiełbaski śląskie kg 1 kg 50 34. Łopatka b/s i tłuszczu kg 1 kg 2 000 35. Mielonka delikat kg 1 kg 75 36. Mielonka wiejska kg 1 kg 25 37. Metka cebulowa kg 1 kg 50 38. Metka tatarska kg 1 kg 20 39. Mortadela kg 1 kg 30 40. Nogi wieprzowe kg 1 kg 130 41. Parówkowa kg 1 kg 170 42. Pasztet pieczony kg 1 kg 30 43. Pasztetowa wędzona kg 1 kg 30 44. Pieczeń drobiowa kg 1 kg 10 45. Pieczeń boczkowa kg 1 kg 20 46. Pieczeń cygańska kg 1 kg 90 47. Pieczeń grzybowa kg 1 kg 10 48. Pieczeń firmowa kg 1 kg 30 49. Pieczeń rzymska kg 1 kg 10 50. Pieczeń wiedeńska kg 1 kg 40 51. Polędwica drobiowa kg 1 kg 40 52. Polędwica sopocka kg 1 kg 30 53. Salceson podrobowy kg 1 kg 40 54. Schab z kością kg 1 kg 400 55. Szynkówka b/k kg 1 kg 500 56. Słonina kg 1 kg 100 57. Szponder kg 1 kg 50 58. Szynka wiejska kg 1 kg 100 59. Szynka orzech kg 1 kg 100 60. Szynka konserwowa kg 1 kg 60 61. Serca wieprzowe kg 1 kg 150 62. Szynka gotowana kg 1 kg 100 63. Salceson ozorkowy kg 1 kg 30 64. Szynka drobiowa kg 1 kg 25 65. Wołowina b/k kg 1 kg 100 66. Żeberka wieprzowe paski kg 1 kg 600 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.lubliniec.starostwo.bip.info.pl/index.php?idmp=335&r=o
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i wołowego do Centralnej Szkoły Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie
Dodano: 2016-07-25 - Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
Dodano: 2016-07-04 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin i tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2016-05-25 - Sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą mięsa i wędlin na rzecz DPS Dom Kombatanta im. św Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu, ul. dr. E. Cyrana 10 dla zamówienia o szacunkowej wartości poniżej kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy - Prawo zamówień publicznych.
Dodano: 2016-05-24 - Dostawa różnych produktów spożywczych
Dodano: 2016-05-19 - 4/PN/DEG/AC/2016 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb SP ZOZ Szpitala Psychiatrycznego w Toszku. Postępowanie zostanie przeprowadzone z podziałem na siedemnaście pakietów.
Dodano: 2016-04-07 - Dostawa mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich wraz z transportem dla potrzeb Wojewódzkiego Ośrodka Lecznictwa Odwykowego i Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Gorzycach
Dodano: 2016-01-21 - Sukcesywne dostawy wraz z transportem mięsa i wędlin w 2016r.
Dodano: 2016-01-20 - Dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie
Dodano: 2016-01-13 - Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
Dodano: 2015-12-11