SZKOŁA PODSTAWOWA NR 2 W BOLSZEWIE ogłasza przetarg
- Adres: 84-239 Bolszewo, ul. Leśna 35
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2023-01-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 2 W BOLSZEWIE
ul. Leśna 35
84-239 Bolszewo, woj. pomorskie
REGON: 521752202 - Adres strony internetowej zamawiającego: sp2bolszewo.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej nr 2 w Bolszewie przy ul. Leśnej 35 ryby świeże i mrożone - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
SPRZEDAŻ I DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI SZKLNEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 2 W BOLSZEWIE PRZ UL. LEŚNEJ 35 „RYBY” W OKRESIE OD ZAWARCIA UMOWY Do 29-12-2023 r.L.p Produkt1 Dorsz filet- świeży, mięso mielone b/s, wyłącznie z fileta z dorsza, bez domieszek innych ryb, niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości2 Dorsz filet -świeży, pozbawiony ości oraz skóry, mięso sprężyste, niedopuszczalny jest zapach świadczący o nieświeżości, kolor biały bez przebarwień3 Paluszki rybne skład: 100% fileta z dorsza nierozdrobniony panierka nie krusząca się przylegająca do ryby, produkt głęboko mrożony pakowany od 900 g4 Flądra filet - świeży, bez ości5 Pstrąg filet - świeży, pozbawiony ości oraz skóry, mięso sprężyste, niedopuszczalny jest zapach świadczący o nieświeżości 6 Miruna filet . Filety świeże, całe bez skóry, ości i obcych zanieczyszczeń; - zapach: właściwy dla ryb 7 Łosoś filet - świeży pozbawiony ości oraz skóry. Ułożone warstwowo, umożliwiające łatwe oddzielenie pojedynczej warstwy. Brak zanieczyszczeń fizycznych, chemicznych, brak oznak i obecności pleśni, szkodników, brak zanieczyszczeń mikrobiologicznych i bakterii chorobotwórczych. Klasa I 8 Tilapia filet świeży, bez ości - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15200000-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 4.1.1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki udziałuw postępowaniu, dotyczące:4.1.1.1. Zdolności do występowania w obrocie gospodarczymZamawiający nie wyznacza szczególnego warunku w tym zakresie4.1.1.2. uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisówZamawiający nie wyznacza szczególnego warunku w tym zakresie4.1.1.3. sytuacji ekonomicznej lub finansowejZamawiający nie wyznacza szczególnego warunku w tym zakresie4.1.1.4. zdolności technicznej lub zawodowejZamawiający nie wyznacza szczególnego warunku w tym zakresie
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-01-30
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej nr 2 w Bolszewie przy ul. Leśnej 35 ryby świeże i mrożone
Dodano: 2024-02-17 - Dostawa ryb dla 22. Bazy Lotnictwa Taktycznego w Malborku – III postepowanie
Dodano: 2023-03-07 - Dostawa ryb w 2021 roku
Dodano: 2021-02-18 - Zakup oraz sukcesywna dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej w 2021 roku w podziale na następujące części: - część nr I – pieczywa, - część nr II – ziemniaków, - część nr III - mięso, produkty mięsne, wędliny, - część nr IV - ryby i przetwory rybne, oleje, mrożonki, kompoty, koncentraty, - część nr V - różnych produktów spożywczych.
Dodano: 2021-01-19 - Dostawa produktów mleczarskich w 2021 roku
Dodano: 2020-12-18 - Dostawa ryb w 2021 roku
Dodano: 2020-12-18 - Dostawa do magazynu Szpitala ryb.
Dodano: 2020-12-09 - Zakup oraz sukcesywna dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej w 2021 roku w podziale na następujące części: - część nr I – pieczywa, - część nr II – ziemniaków, - część nr III - mięso, produkty mięsne, wędliny, - część nr IV - ryby i przetwory rybne, oleje, mrożonki, kompoty, koncentraty, - część nr V - różnych produktów spożywczych.
Dodano: 2020-12-03 - Przetarg nieograniczony nr 3/DKw/Ż/2020 na dostawy ryb mrożonych, przetworów i konserw rybnych
Dodano: 2020-01-30 - Dostawa żywności - 8 pakietów dla Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Malborku
Dodano: 2020-01-13