ARESZT ŚLEDCZY W WEJHEROWIE ogłasza przetarg
- Adres: 84-200 WEJHEROWO , SOBIESKIEGO
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 58/778-79-03 , fax. 58/778-79-04
- Data zamieszczenia: 2020-12-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: ARESZT ŚLEDCZY W WEJHEROWIE
SOBIESKIEGO 302
84-200 WEJHEROWO , woj. pomorskie
tel. 58/778-79-03, fax. 58/778-79-04
REGON: 10932000000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka Budżetowa Służby Więziennej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa ryb w 2021 roku - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych 2. Opis przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa, transportem na koszt wykonawcy, spełniającym obowiązujące wymogi sanitarne, do siedziby- magazynu żywnościowego zamawiającego w okresie od dnia podpisania umowy do 31.12.2021r. ryb mrożonych , przetworów i konserw (jakość zgodna z PN) 3. Nazwa i kod określony we Wspólnym Słowniku Zamówień: CPV: 152000000-0 4. Przedmiot zamówienia: Lp Przedmiot zamówienia Jm Ilość 1 Filet mrożony ze śledzia płaty ze skórą, pakowany w folię i karton 2-10kg/sz. 15222000-6 PN-A-86759:1994 kg 650 2 Burger rybny panierowany mrożony 60-120g/szt. Pakowany w folię i karton 2-10kg/szt. 15229000-9 PN – a – 86760:1996 kg 720 3 Paprykarz rybny konserwa 170-330g/szt. – puszka metalowa 15235000-4 PN-91/A-86763/Az4:2001 kg 700 4 Sałaka rybna z warzywami konserwa 170-330g/szt. – puszka metalowa 15235000-4 PN-91/A-86763/Az4:2001 kg 450 5 Szprot w pomidorach konserwa 170-330g/szt. – puszka metalowa. 15235000-4 PM-91/A-86763/Az4:2001 kg 198 5. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych 6. Przedmiotem niniejszego postępowania nie jest zawarcie umowy ramowej 7. Zamawiający nie dopuszcza możliwość udzielenia zamówień uzupełniających. 8. Zamawiający nie dopuszcza możliwości dynamicznego systemu zakupów 9.Zamawiający nie dopuszcza aukcji elektronicznej. 10. Wymagania stawiane Wykonawcy: 10.1 Wykonawca jest odpowiedzialny za jakość, zgodność z warunkami technicznymi i jakościowymi opisanymi dla przedmiotu zamówienia. 10.2 Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy. 10.3 Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem wykonawcy. 10.4 Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia. 10.5 Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. 10.6 Transport przedmiotu zamówienia do magazynu żywnościowego Zamawiającego zapewnia Wykonawca na swój koszt i ryzyko - środkami transportu spełniającymi wymogi sanitarne. 10.7 Surowce uzupełniające i substancje dodatkowe powinny odpowiadać wymaganiom odpowiednich norm oraz powinny być dozwolone do stosowania w przetwórstwie ryb i przetworów rybnych. 10.8.Wymagania dla materiałów pomocniczych: Osłonki naturalne i sztuczne powinny odpowiadać wymaganiom i być dozwolone do stosowania w przetwórstwie ryb i przetworów rybnych. Materiały opakowaniowe muszą być dopuszczone do pakowania produktów spożywczych powyższego rodzaju zamówienia. 10.9.Wymagania ogólne dla gotowego produktu: Produkty powinny być zgodne z deklaracją składu surowcowego podanego przez Wykonawcę. 10.10.Do każdej dostawy Wykonawca musi dołączyć handlowy dokument identyfikacyjny HDI lub świadectwo zdrowia, zgodnie z obowiązującymi przepisami. 10.11. Oznakowanie asortymentu musi obejmować wszelkie informacje w postaci napisów i innych oznaczeń, w tym znaki towarowe, nazwy handlowe, elementy graficzne i symbole, dotyczące środka spożywczego, umieszczone na opakowaniu, etykiecie, obwolucie, ulotce, zawieszce oraz w dokumentach, które są dołączone do tego środka spożywczego lub odnoszą się do niego zgodnie z ustawą z dnia 21.12.2000r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (tekst jednolity Dz. U. z 2014 r. poz. 669 z póź. zm.). Stosowną dla charakteru swojej działalności decyzję organu Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego lub Powiatowego Lekarza Weterynarii o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jeśli przepisy nakładają na Wykonawcę obowiązek posiadania w/w decyzji; b) stosowną dla charakteru swojej działalności decyzję organu Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego lub Powiatowego Lekarza Weterynarii o spełnieniu wymagań sanitarno - higienicznych środka/środków transportu, którym/którymi będą realizowane dostawy. 11. Wymagania organizacyjne. Dostawy przedmiotu zamówienia realizowane będą następująco : 11.1 Dostawa odbywać się będzie partiami w ilościach zgłaszanych pisemnie, telefonicznie lub faxem przez zamawiającego. Dostawy odbywać się będą partiami po uprzednim zamówieniu nie częściej niż 1 raz w tygodniu. 11.2 Dostawy w/w produktów realizowane będą transportem Wykonawcy, spełniającym wymogi sanitarne. 11.3 Odbioru ilościowego i jakościowego przedmiotu zamówienia każdorazowo dokonywać będzie przedstawiciel zamawiającego. 12. Wymagania dot. gwarancji. W przypadku dostarczenia wadliwego przedmiotu zamówienia tj. nie spełniającego wymagań określonych w opisie przedmiotu zamówienia wykonawca zapewni jego nieodpłatną wymianę tego samego dnia - w godzinach urzędowania zamawiającego. 13. Przedmiot zamówienia musi pochodzić z najświeższych dat produkcji, musi być wolny od wad i zanieczyszczeń. Musi posiadać swoistą barwę smak i zapach. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15200000-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: nie określono
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: zgodnie z załącznikami do SIWZ
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej nr 2 w Bolszewie przy ul. Leśnej 35 ryby świeże i mrożone
Dodano: 2024-02-17 - Dostawa ryb dla 22. Bazy Lotnictwa Taktycznego w Malborku – III postepowanie
Dodano: 2023-03-07 - Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej nr 2 w Bolszewie przy ul. Leśnej 35 ryby świeże i mrożone
Dodano: 2023-01-21 - Dostawa ryb w 2021 roku
Dodano: 2021-02-18 - Zakup oraz sukcesywna dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej w 2021 roku w podziale na następujące części: - część nr I – pieczywa, - część nr II – ziemniaków, - część nr III - mięso, produkty mięsne, wędliny, - część nr IV - ryby i przetwory rybne, oleje, mrożonki, kompoty, koncentraty, - część nr V - różnych produktów spożywczych.
Dodano: 2021-01-19 - Dostawa produktów mleczarskich w 2021 roku
Dodano: 2020-12-18 - Dostawa do magazynu Szpitala ryb.
Dodano: 2020-12-09 - Zakup oraz sukcesywna dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej w 2021 roku w podziale na następujące części: - część nr I – pieczywa, - część nr II – ziemniaków, - część nr III - mięso, produkty mięsne, wędliny, - część nr IV - ryby i przetwory rybne, oleje, mrożonki, kompoty, koncentraty, - część nr V - różnych produktów spożywczych.
Dodano: 2020-12-03 - Przetarg nieograniczony nr 3/DKw/Ż/2020 na dostawy ryb mrożonych, przetworów i konserw rybnych
Dodano: 2020-01-30 - Dostawa żywności - 8 pakietów dla Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Malborku
Dodano: 2020-01-13