Zespół Szkół Spożywczych im. Tadeusza Rylskiego ogłasza przetarg
- Adres: 35-205 Rzeszów, ul. Warszawska 20
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 0-17 748 31 00 , fax. 0-17 748 31 28
- Data zamieszczenia: 2013-03-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Spożywczych im. Tadeusza Rylskiego
ul. Warszawska 20 20
35-205 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 0-17 748 31 00, fax. 0-17 748 31 28
REGON: 00019395000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zss.rze.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka samorządu terytorialnego - szkolnictwo
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby internatu Zespołu Szkół Spożywczych w Rzeszowie do grudnia 2013r - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby internatu Zespołu Szkół Spożywczych w Rzeszowie w następujących grupach (częściach): I. PRODUKTY DROBIOWE I PRODUKTY DROBIOWE PRZETWORZONE II. OWOCE, WARZYWA I PODOBNE PRODUKTY PRZETWORZONE III. RYBY, RYBY MROŻONE, WĘDZONE I PRZETWORY Z RYB IV. WARZYWA I OWOCE ŚWIEŻE Opisy poszczególnych grup ich zawartość i ilości podano w Załącznik Nr 1 do specyfikacji. Wielkości podane w Załączniku Nr 1 są wielkościami szacunkowymi (przewidywanymi) obliczonymi na cały 2013r. W wyliczeniu podanym w tabelach Zamawiający opierał się na ilościach zużytych w latach poprzednich. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany podanych wielkości z przyczyn od niego niezależnych np. absencja mieszkańców internatu, zmiana stanu ilościowego wychowanków, różne plany zajęć w różnych szkołach (np. dodatkowe dni wolne) itp. Wielkości zamówione przez Zamawiającego będą proporcjonalne do czasu trwania umowy - postępowanie powtórne. Nazwy własne, użyte w SIWZ, nie mają na celu naruszenia art. 29 i art. 7 ustawy Pzp, a mają jedynie za zadanie sprecyzowanie oczekiwań jakościowych i technologicznych Zamawiającego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151121007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zss.rze.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa drobiu i produktów drobiowych dla Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej w Przemyślu
Dodano: 2015-11-13 - Dostawa świeżego udźca z indyka, filetowanego, bez zawartości kości oraz bez skóry
Dodano: 2015-10-07 - Dostawa drobiu, wyrobów drobiowych, mięsa, wyrobów mięsnych, wędlin i innych
Dodano: 2015-08-24 - Dostawa drobiu, wyrobów drobiowych, wyrobów mięsnych, wędlin
Dodano: 2014-08-08 - Dostawy mięsa drobiowego i wieprzowego.
Dodano: 2010-08-25 - Artykuły spożywcze, przyprawy, artykuły masowe, makarony, jaja, warzywa mrożone, ryby, drób i wyroby drobiowe oraz inne artykuły spożywcze
Dodano: 2010-01-22 - Dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Moszczanach
Dodano: 2009-12-30 - Dostawy mięsa drobiowego i wieprzowego.
Dodano: 2009-08-26 - Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Jarosławiu w kategorii Drób świeży i podroby
Dodano: 2009-06-16