Kliniczny Szpital Wojewódzki Nr 1 im. Fryderyka Chopina w Rzeszowie ogłasza przetarg
- Adres: 35-055 Rzeszów, ul. Szopena 2
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. +48 17 8666 096 , fax. +48 17 8666 097
- Data zamieszczenia: 2015-08-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Kliniczny Szpital Wojewódzki Nr 1 im. Fryderyka Chopina w Rzeszowie
ul. Szopena 2 2
35-055 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. +48 17 8666 096, fax. +48 17 8666 097
REGON: 69072411400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.szpital.rzeszow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa drobiu, wyrobów drobiowych, mięsa, wyrobów mięsnych, wędlin i innych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
I. Przedmiotem zamówienia jest dostawa drobiu, wyrobów drobiowych, mięsa, wyrobów mięsnych, wędlin i innych , wyszczególnionych w Częściach dla Klinicznego Szpitala Wojewódzkiego Nr 1 im. Fryderyka Chopina w Rzeszowie, a w tym: a)Część nr 1 - Drób, wyroby drobiowe: kurczak, udko z kurczaka, filet z kurczaka, porcja rosołowa z kurczaka, udziec z indyka, szynka drobiowa, szynka gotowana, przysmak kanapkowy, pasztety, parówki - 12 pozycji w części , b)Część nr 2 - Mięsa, wyroby mięsne, wędliny i inne: parówki; kaszanka; boczek; salceson; baleron ; polędwica wędzona; szynki: wiejska, gotowana, kanapkowa, konserwowa; polędwica łososiowa; kiełbasy: podwawelska, szynkowa, zwyczajna; karkówka; łopatka; schab; wątroba; słonina; udziec wołowy; mięso mielone; kości od schabu, pasztet zapiekany - 23 pozycje w części . Szczegółowy opis potrzeb zamawiającego zawierający wymagania oraz orientacyjne ilości dostaw w okresie objętym zamówieniem został zawarty w Formularzach cenowo - ofertowych (Załączniki nr 1 do SIWZ) będących integralną częścią SIWZ. II. Zakres zamówienia obejmuje dostawę przedmiotów zamówienia od daty podpisania umowy przez 12 miesięcy, w ilościach dokładnie wyszczególnionych w Formularzach cenowo - ofertowych, będących integralną częścią SIWZ. W przypadku niezrealizowania ilości przedmiotów zamówienia umowa może być kontynuowana do czasu jej zrealizowania w całości, ale nie dłużej niż 3 miesiące. III. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert równoważnych - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151121007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy w tym postępowaniu
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności za zaoferowane przedmioty zamówienia w dniach
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.szpital.rzeszow.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa drobiu i produktów drobiowych dla Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej w Przemyślu
Dodano: 2015-11-13 - Dostawa świeżego udźca z indyka, filetowanego, bez zawartości kości oraz bez skóry
Dodano: 2015-10-07 - Dostawa drobiu, wyrobów drobiowych, wyrobów mięsnych, wędlin
Dodano: 2014-08-08 - Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby internatu Zespołu Szkół Spożywczych w Rzeszowie do grudnia 2013r
Dodano: 2013-03-01 - Dostawy mięsa drobiowego i wieprzowego.
Dodano: 2010-08-25 - Artykuły spożywcze, przyprawy, artykuły masowe, makarony, jaja, warzywa mrożone, ryby, drób i wyroby drobiowe oraz inne artykuły spożywcze
Dodano: 2010-01-22 - Dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Moszczanach
Dodano: 2009-12-30 - Dostawy mięsa drobiowego i wieprzowego.
Dodano: 2009-08-26 - Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Jarosławiu w kategorii Drób świeży i podroby
Dodano: 2009-06-16