Zakład Opiekuńczo-Leczniczy ogłasza przetarg
- Adres: 37-700 Przemyśl, ul. Jasińskiego 15
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 016 6783038 , fax. 016 6488945
- Data zamieszczenia: 2009-08-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Opiekuńczo-Leczniczy
ul. Jasińskiego 15 15
37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie
tel. 016 6783038, fax. 016 6488945
REGON: 00029268100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://zolprzemysl.neostrada.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa drobiowego i wieprzowego. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawy mięsa drobiowego i wieprzowego wg podziału na dwa odrębne zadania/pakiety:
Zadanie 1: Mięso drobiowe
Zadanie 2: Mięso wieprzowe - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151121007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki wynikające z art. 22 ust.1 pkt 1 - 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych ( tekst jedn. Dz.U. nr 223 z 2007r. poz. 1655 z późn. zm.) oraz nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 - 2 wymienionej ustawy, a także spełniający dodatkowe warunki określone w specyfikacji istotnych warunków zamówienia.
Zamawiający dokona oceny spełniania tych warunków na podstawie złożonych dokumentów. - Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu:
1. Wykonawca musi złożyć oświadczenie (wg wzoru stanowiącego zał. nr 1. do SIWZ ), że spełnia warunki wynikające z art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 - 2 wymienionej ustawy,
2. Wypełniony i podpisany formularz oferty z wykorzystaniem wzoru stanowiącego zał. nr 2 do SIWZ,
3. Kosztorys ofertowy (odrębnie dla każdego zadania) według wzorów stanowiących zał. nr 3/1 i/lub 3/2.
4. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Z powyższych dokumentów musi wynikać jednoznacznie, że profil działania Wykonawcy odpowiada charakterowi usługi będącej przedmiotem zamówienia oraz wskazywać osoby uprawnione do dokonywania czynności prawnych w imieniu Wykonawcy.
5. Aktualną decyzję Państwowej Inspekcji Sanitarnej i/lub Inspekcji Weterynaryjnej na prowadzenie działalności gospodarczej w zakresie produkcji i/lub obrotu artykułami spożywczymi objętymi postępowaniem przetargowym,
6. Aktualną decyzję Państwowej Inspekcji Sanitarnej o spełnianiu wymagań higieniczno - sanitarnych środków transportu, którymi dostarczane będą artykuły spożywcze będące przedmiotem zamówienia ,
7. Dokumenty winny być złożone w formie oryginału lub kopii poświadczonej /za zgodność z oryginałem/ przez Wykonawcę.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://zolprzemysl.neostrada.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa drobiu i produktów drobiowych dla Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej w Przemyślu
Dodano: 2015-11-13 - Dostawa świeżego udźca z indyka, filetowanego, bez zawartości kości oraz bez skóry
Dodano: 2015-10-07 - Dostawa drobiu, wyrobów drobiowych, mięsa, wyrobów mięsnych, wędlin i innych
Dodano: 2015-08-24 - Dostawa drobiu, wyrobów drobiowych, wyrobów mięsnych, wędlin
Dodano: 2014-08-08 - Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby internatu Zespołu Szkół Spożywczych w Rzeszowie do grudnia 2013r
Dodano: 2013-03-01 - Dostawy mięsa drobiowego i wieprzowego.
Dodano: 2010-08-25 - Artykuły spożywcze, przyprawy, artykuły masowe, makarony, jaja, warzywa mrożone, ryby, drób i wyroby drobiowe oraz inne artykuły spożywcze
Dodano: 2010-01-22 - Dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Moszczanach
Dodano: 2009-12-30 - Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Jarosławiu w kategorii Drób świeży i podroby
Dodano: 2009-06-16