22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ ogłasza przetarg
- Adres: 87720 Ciechocinek, ul. Wojska Polskiego
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 542 837 200 , fax. 542 837 320
- Data zamieszczenia: 2016-10-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ
ul. Wojska Polskiego 5
87720 Ciechocinek, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 542 837 200, fax. 542 837 320
REGON: 91051403900000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Ryby - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa ryb świeżych , mrożonych , wędzonych i przetworów rybnych wyszczególnionych poniżej: L.p. Nazwa towaru ilość kg rocznie 1 Filet śledziowy – matjas , op. 4 kg 1100 2 Rolmopsy śledziowe po kaszubsku opakowanie: wiaderko plastikowe 3-5kg 250 3 Śledzie marynowane MOSKALIKI opakowanie: wiaderko plastikowe 3-5kg 250 4 Dorsz Gadus filet b/s- mrożony 3500 5 Mintaj produkcja morska 120-240g SHP-mrozony 2000 6 Porcje z łososia kalibrowane mrożone 100-150g 1100 7 Łosoś filet bez ości, ze skórą ;świeży ,vacuum 1,5 - 2 kg 100 8 Dorada filet b/s- mrożona 100 9 Morszczuk produkcja morska 120-240g SHP- mrożony 1500 10 Pstrąg świeży patroszony 50 11 Paluszki krabowe- mrożone , op. 0,5-1kg 10 12 Karp świeży 200 13 Sandacz filet 230-500g 15-20% glazury 100 14 Halibut tusza mrożony 1-2kg J/CT 150 15 Łosoś wędzony plastry 100g 270 16 Ryba wędzona - makrela 1100 17 Śledź w oleju 0,17 kg 300 18 Tuńczyk kons. w sosie własnym ( kawałki) 0,17 kg 250 19 Krewetki 31/40 pin braun 0,5 kg- mrożone 10 20 Kawior 0,05 kg 7 Ryby oraz przetwory rybne są artykułami powszechnie dostępnymi o ustalonych standardach jakościowych . Przedmiot zamówienia nie generuje żadnych kosztów na etapie realizacji zamówienia, ponieważ zamawiane artykuły spożywcze w odpowiednich ilościach przeznaczone będą do bieżącej konsumpcji. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03000000-1
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawa warzyw i owoców letnich
Dodano: 2024-05-18 - Dostawy produktów rolnictwa i ogrodnictwa
Dodano: 2022-09-08 - Dostawa produktów rolnictwa i ogrodnictwa
Dodano: 2020-08-31 - Dostawa produktów rolnictwa i ogrodnictwa, D.Kw.2232.8.2020
Dodano: 2020-06-01 - Dostawa ziemniaków, warzyw świeżych i kiszonych, owoców, warzyw mrożonych i owoców mrożonych, wyrobów gotowych do ZOZ w Chełmnie
Dodano: 2020-05-22 - Dostawy warzyw, dla Aresztu Śledczego w Bydgoszczy, nr sprawy 4/Ż/2019
Dodano: 2019-09-17 - Dostawa produktów rolnictwa i ogrodnictwa, znak sprawy D.Kw.2232.11.2019.
Dodano: 2019-09-10 - Sukcesywna dostawa ryb świeżych, mrożonych, wędzonych i przetworów rybnych.
Dodano: 2019-09-06 - Dostawa produktów rolnictwa i ogrodnictwa, znak sprawy D.Kw.2232.9.2019.
Dodano: 2019-06-07 - Dostawa - TEST ( nie składamy ofert)
Dodano: 2018-12-04