Przetargi.pl
Ryby

22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ ogłasza przetarg

  • Adres: 87720 Ciechocinek, ul. Wojska Polskiego
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 542 837 200 , fax. 542 837 320
  • Data zamieszczenia: 2016-10-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ
    ul. Wojska Polskiego 5
    87720 Ciechocinek, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 542 837 200, fax. 542 837 320
    REGON: 91051403900000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Ryby
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa ryb świeżych , mrożonych , wędzonych i przetworów rybnych wyszczególnionych poniżej: L.p. Nazwa towaru ilość kg rocznie 1 Filet śledziowy – matjas , op. 4 kg 1100 2 Rolmopsy śledziowe po kaszubsku opakowanie: wiaderko plastikowe 3-5kg 250 3 Śledzie marynowane MOSKALIKI opakowanie: wiaderko plastikowe 3-5kg 250 4 Dorsz Gadus filet b/s- mrożony 3500 5 Mintaj produkcja morska 120-240g SHP-mrozony 2000 6 Porcje z łososia kalibrowane mrożone 100-150g 1100 7 Łosoś filet bez ości, ze skórą ;świeży ,vacuum 1,5 - 2 kg 100 8 Dorada filet b/s- mrożona 100 9 Morszczuk produkcja morska 120-240g SHP- mrożony 1500 10 Pstrąg świeży patroszony 50 11 Paluszki krabowe- mrożone , op. 0,5-1kg 10 12 Karp świeży 200 13 Sandacz filet 230-500g 15-20% glazury 100 14 Halibut tusza mrożony 1-2kg J/CT 150 15 Łosoś wędzony plastry 100g 270 16 Ryba wędzona - makrela 1100 17 Śledź w oleju 0,17 kg 300 18 Tuńczyk kons. w sosie własnym ( kawałki) 0,17 kg 250 19 Krewetki 31/40 pin braun 0,5 kg- mrożone 10 20 Kawior 0,05 kg 7 Ryby oraz przetwory rybne są artykułami powszechnie dostępnymi o ustalonych standardach jakościowych . Przedmiot zamówienia nie generuje żadnych kosztów na etapie realizacji zamówienia, ponieważ zamawiane artykuły spożywcze w odpowiednich ilościach przeznaczone będą do bieżącej konsumpcji.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03000000-1

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach