Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa ryb świeżych, mrożonych, wędzonych i przetworów rybnych.

22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ ogłasza przetarg

  • Adres: 87-720 Ciechocinek, ul. Wojska Polskiego
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 542 837 200 , fax. 542 837 320
  • Data zamieszczenia: 2019-09-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ
    ul. Wojska Polskiego 5
    87-720 Ciechocinek, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 542 837 200, fax. 542 837 320
    REGON: 91051403900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.22wszur.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa ryb świeżych, mrożonych, wędzonych i przetworów rybnych.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa ryb świeżych, mrożonych, wędzonych i przetworów rybnych klasy I wyszczególnionych poniżej: L.p. Nazwa towaru ilość kg rocznie 1 Filet śledziowy - matjas. Wygląd : filety całe, bez obcych zanieczyszczeń, tkanka mięsna jasna(bez przekrwień i przebarwień), o naturalnej barwie charakterystycznej dla śledzia, niedopuszczalna obecnośc pasożytów. Powierzchnie cięć równe, gładkie, bez poszarpań, krawędzi, nie dopuszcza się pozostałości wnętrzności, kości, skrzepów krwi. Zapach charakterystyczny dla śledzia, smak swoisty, właściwy dla śledzia, nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. Opakowanie - wiaderko plastikowe 2-4kg 1600 2 Rolmopsy śledziowe po kaszubsku , opakowanie - wiaderko plastikowe 3-5kg. Wygląd : filety całe zwinięte, bez obcych zanieczyszczeń, z przyprawami charakterystycznymi dla śledzia po kaszubsku , niedopuszczalna obecnośc pasożytów. Zapach charakterystyczny , smak swoisty, własciwy , nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. 890 3 Dorsz Gadus filet b/s mrożony, SHP, rozmiar 16-32, płat mięsa dorsza atlantyckiego(Gadus morhua) o nieregularnej wielkości kształcie, oddzielony od pozostałych części anatomicznych ryby cięciem, wykonanym równolegle do kręgosłupa , bez skóry i wyrostków ościstych kręgosłupa, błona otrzewna i żebra usunięte, pokryty glazurą . Wygląd : filety całe, bez obcych zanieczyszczeń, tkanka mięsna jasna(bez przekrwień i przebarwień), o naturalnej barwie charakterystycznej dla dorsza, niedopuszczalna obecnośc pasożytów. Powierzchnie cięć równe, gładkie, bez poszarpań, krawędzi, nie dopuszcza się pozostałości wnętrzności, ości, kości, skóry, skrzepów krwi.Tkanka sprężysta do osłabionej, niedopuszczalna mazista. . Zapach charakterystyczny dla dorsza, smak swoisty, własciwy dla dorsza, nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. Tekstura po ugotowaniu zwarta, krucha, soczysta, charakterystyczna dla dorsza, dopuszcza sie lekko miękką. Masa pojedynczego fileta , nie mniej niż 110g , zawartość glazury , nie więcej niż 5%. 3350 4 Śledzie marynowane MOSKALIKI , opakowanie- wiaderko plastikowe 3-5 kg. Wygląd : tuszki całe , bez obcych zanieczyszczeń, z przyprawami charakterysstycznej dla śledzia moskalika , niedopuszczalna obecnośc pasożytów. Zapach charakterystyczny , smak swoisty, właściwy , nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. 550 5 Filet z limandy(soli) mrozony B/S 300-500g, opakowanie 5kg. Płat mięsa bez skóry i wyrostków ościstych kręgosłupa, błona otrzewna i żebra usunięte, pokryty glazurą . Wygląd : filety całe, bez obcych zanieczyszczeń, tkanka mięsna jasna(bez przekrwień i przebarwień), o naturalnej barwie charakterystycznej dla soli, niedopuszczalna obecnośc pasożytów. Powierzchnie cięć równe, gładkie, bez poszarpań, krawędzi, nie dopuszcza się pozostałości wnętrzności, ości, kości, skóry, skrzepów krwi.Tkanka sprężysta do osłabionej, niedopuszczalna mazista. Zapach charakterystyczny dla soli, smak swoisty, właściwy dla soli, nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. Tekstura po ugotowaniu zwarta, krucha, soczysta, charakterystyczna dla soli, dopuszcza się lekko miękką. Zawartość glazury , nie więcej niż 5%. 2000 6 Łosoś filet bez ości, ze skórą ;świeży ,vacuum 1,5 - 2 kg. Płat mięsa łososia o nieregularnej wielkości kształcie, oddzielony od pozostałych części anatomicznych ryby cięciem, wykonanym równolegle do kręgosłupa , bez wyrostków ościstych kręgosłupa, błona otrzewna i żebra usunięte. Wygląd : filety całe, bez obcych zanieczyszczeń, tkanka mięsna jasna(bez przekrwień i przebarwień), o naturalnej barwie charakterystycznej dla łososia, niedopuszczalna obecnośc pasożytów. Powierzchnie cięć równe, gładkie, bez poszarpań, krawędzi, nie dopuszcza się pozostałości wnętrzności, ości, kości, skrzepów krwi.Tkanka sprężysta do osłabionej, niedopuszczalna mazista. Zapach charakterystyczny dla łososia, smak swoisty, właściwy dla łososia, nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. Tekstura po ugotowaniu zwarta, krucha, soczysta, charakterystyczna dla łososia, dopuszcza sie lekko miękką. Masa pojedynczego fileta , nie mniej niż 1000g . 50 7 Śledź bałtycki , tusza wędzona , opakowanie 2 kg. Zapach charakterystyczny , smak swoisty, właściwy, nie dopuszcza się smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. 150 8 Filet z z morszczuka , produkcja morska, SHP, rozmiar 300+ valastro. Płat mięsa morszczuka o nieregularnej wielkości kształcie, oddzielony od pozostałych części anatomicznych ryby cięciem, wykonanym równolegle do kręgosłupa , bez skóry i wyrostków ościstych kręgosłupa, błona otrzewna i żebra usunięte, pokryty glazurą . Wygląd : filety całe, bez obcych zanieczyszczeń, tkanka mięsna jasna(bez przekrwień i przebarwień), o naturalnej barwie charakterystycznej dla morszczuka, niedopuszczalna obecnośc pasożytów. Powierzchnie cięć równe, gładkie, bez poszarpań, krawędzi, nie dopuszcza się pozostałości wnętrzności, ości, kości, skóry, skrzepów krwi.Tkanka sprężysta do osłabionej, niedopuszczalna mazista. Zapach charakterystyczny dla morszczuka, smak swoisty, właściwy dla morszczuka nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. Tekstura po ugotowaniu zwarta, krucha, soczysta, charakterystyczna dla morszczuka, dopuszcza sie lekko miękką. Masa pojedynczego fileta , nie mniej niż 110g , zawartość glazury , nie więcej niż 5%. 500 9 Karp tusza, świeży patroszony bez głowy . Wygląd : tusze całe, bez obcych zanieczyszczeń, tkanka mięsna jasna(bez przekrwień i przebarwień), o naturalnej barwie charakterystycznej dla karpia, niedopuszczalna obecnośc pasożytów. Zapach charakterystyczny dla karpia, smak swoisty, właściwy dla karpia, nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. 100 10 Sandacz filet mrożony . Płat mięsa o nieregularnej wielkości kształcie, oddzielony od pozostałych części anatomicznych ryby cięciem, wykonanym równolegle do kręgosłupa , ze skórą, bez wyrostków ościstych kręgosłupa, błona otrzewna i żebra usunięte, pokryty glazurą . Wygląd : filety całe, bez obcych zanieczyszczeń, tkanka mięsna jasna(bez przekrwień i przebarwień), o naturalnej barwie charakterystycznej dla sandacza, niedopuszczalna obecnośc pasożytów. Powierzchnie cięć równe, gładkie, bez poszarpań, krawędzi, nie dopuszcza się pozostałości wnętrzności, ości, kości, skrzepów krwi.Tkanka sprężysta do osłabionej, niedopuszczalna mazista. . Zapach charakterystyczny dla sandacza, smak swoisty, właściwy dla sandacza, nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. Tekstura po ugotowaniu zwarta, krucha, soczysta, charakterystyczna dla sandacza, dopuszcza sie lekko miękką.Zawartość glazury , nie więcej niż 5%. 200 11 Halibut stek kalibrowany 180-200g mrożony J/CT. Wygląd :steki , bez obcych zanieczyszczeń, tkanka mięsna jasna(bez przekrwień i przebarwień), o naturalnej barwie charakterystycznej dla halibuta niedopuszczalna obecność pasożytów. Powierzchnie cięć równe, gładkie, bez poszarpań, krawędzi, nie dopuszcza się pozostałości wnętrzności, skrzepów krwi.Tkanka sprężysta do osłabionej, niedopuszczalna mazista. Zapach charakterystyczny , smak swoisty, właściwy , nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. Tekstura po ugotowaniu zwarta, krucha, soczysta, charakterystyczna , dopuszcza sie lekko miękką.Zawartość glazury , nie więcej niż 5%. 250 12 Poledwica z tuńczyka mrożona. Wygląd : bez obcych zanieczyszczeń, tkanka mięsna jasna(bez przekrwień i przebarwień), o naturalnej barwie charakterystycznej dla tuńczyka, niedopuszczalna obecnośc pasożytów. Powierzchnie cięć równe, gładkie, bez poszarpań, krawędzi, nie dopuszcza się pozostałości wnętrzności, ości, kości, skóry, skrzepów krwi.Tkanka sprężysta do osłabionej, niedopuszczalna mazista. Zapach charakterystyczny dla tuńczyka, smak swoisty, własciwy dla , nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. Tekstura po ugotowaniu zwarta, krucha, soczysta, charakterystyczna dla tuńczyka, dopuszcza sie lekko miękką. Masa pojedynczej porcji , nie mniej niż 1000g , zawartość glazury , nie więcej niż 5%. 60 13 Łosoś wędzony n/g , brzuszki, rozmiar 3+. Zapach charakterystyczny , smak swoisty, właściwy , nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. 150 14 Łosoś wędzony plastry 100g. Zapach charakterystyczny , smak swoisty, właściwy , nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. 150 15 Ryba wędzona - makrela, 400/600g. Zapach charakterystyczny , smak swoisty, właściwy , nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. 1000 16 Śledź w oleju, puszka 0,17 kg 785 17 Tuńczyk kons. w sosie własnym ( kawałki) , puszka 0,17 kg 320 18 Szprotki wędzone opakowanie do 2 kg. Zapach charakterystyczny , smak swoisty, właściwy , nie dopuszcza sie smaku obcego lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. 100 19 Kawior 0,05 kg 2 OGÓŁEM
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03000000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Dokumenty potwierdzające, że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia na sumę gwarancyjną określoną przez zamawiającego. Zamawiający uzna warunek za spełniony jeżeli wykonawca przedstawi polisę lub inny dokument potwierdzający, że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności gospodarczej związanej z przedmiotem zamówienia, o wartości nie mniejszej niż cena oferty brutto

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach