Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Targówek miasta stołecznego Warszawy ogłasza przetarg
- Adres: 03-291 Warszawa, ul. Św. Wincentego
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 277 02 50 , fax. 22 370 25 32
- Data zamieszczenia: 2019-02-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Targówek miasta stołecznego Warszawy
ul. Św. Wincentego 87
03-291 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 277 02 50, fax. 22 370 25 32
REGON: 10908915000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ops-targowek.waw.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków osobom wskazanym przez Zamawiającego w lokalu Wykonawcy - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zamówienie zostało podzielone na 3 następujące części : Część nr 1 : Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków i zapewnienie ich spożycia dla osób wskazanych przez Zamawiającego w lokalu Wykonawcy znajdującym się w rejonie nr 1, który został określony w załączniku nr 1 do SIWZ pt. Opis przedmiotu zamówienia, w ilości ok. 50 posiłków dziennie . Wielkość zamówienia dla części nr 1 w okresie obowiązywania umowy Zamawiający szacuje na 16800 posiłków. Część nr 2: Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków i zapewnienie ich spożycia dla osób wskazanych przez Zamawiającego w lokalu Wykonawcy znajdującym się w rejonie nr 2, który został określony w załączniku nr 1 do SIWZ pt. Opis przedmiotu zamówienia, w ilości ok. 15 posiłków dziennie. Wielkość zamówienia dla części nr 2 w okresie obowiązywania umowy Zamawiający szacuje na 5040 posiłków. Część nr 3: Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków i zapewnienie ich spożycia dla osób wskazanych przez Zamawiającego w lokalu Wykonawcy znajdującym się w rejonie nr 3, który został określony w załączniku nr 1 do SIWZ pt. Opis przedmiotu zamówienia, w ilości ok. 10 posiłków dziennie. Wielkość zamówienia dla części nr 3 w okresie obowiązywania umowy Zamawiający szacuje na 3360 posiłków. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie wyznacza szczególnego warunku w tym zakresie.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługi hotelowe i restauracyjne
Dodano: 2024-07-24 - Świadczenie kompleksowych usług hotelarsko-gastronomicznych oraz wynajmu sal konferencyjnych wraz z wyposażeniem
Dodano: 2024-07-19 - Świadczenie usług cateringowych dla OR AMW w Gdyni
Dodano: 2024-07-11 - Świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostarczeniu wyżywienia do siedziby Zamawiającego lub do innego miejsca wskazanego przez Zamawiającego, w granicach m. st. Warszawy
Dodano: 2024-07-08 - USŁUGA POŚREDNICTWA POLEGAJĄCA NA SUKCESYWNYM ŚWIADCZENIU REZERWACJI USŁUG CATERINGOWYCH I RESTAURACYJNYCH W KRAJU I ZA GRANICĄ DLA SZKOŁY GŁÓWNEJ MIKOŁAJA KOPERNIKA
Dodano: 2024-06-26 - Świadczenie usługi cateringowej w dniu 30.07.2024 r.
Dodano: 2024-06-14 - Sukcesywna usługa cateringowa z zakresu przygotowania, dostarczania i podawania posiłków na spotkania oraz różne eventy organizowane przez komórki organizacyjne Ministerstwa Cyfryzacji
Dodano: 2024-06-05 - Zakup usług cateringowych na potrzeby obsługi konferencji i sympozjów organizowanych przez MSWiA
Dodano: 2024-06-03 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych (śniadania).
Dodano: 2024-05-26 - Obsługa wizyt międzynarodowych oraz innych wydarzeń w zakresie usług gastronomicznych
Dodano: 2024-05-22