Przetargi.pl
Przygotowywanie i dostawa posiłków dla pracowników cywilnych KGP.

Komenda Główna Policji ogłasza przetarg

  • Adres: 02-624 Warszawa, Puławska 148/150
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2022-08-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Komenda Główna Policji
    Puławska 148/150
    02-624 Warszawa, woj. mazowieckie
    REGON: 012137497
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.policja.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowywanie i dostawa posiłków dla pracowników cywilnych KGP.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i dostawa posiłków dla pracowników cywilnych KGP.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarto odpowiednio w Załączniku nr 2 do SWZ „Opis przedmiotu zamówienia”.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 1. Przystępując do przetargu, Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium, zaznaczając cel wpłaty, w wysokości: 5 000,00 zł (słownie: pięć tysięcy złotych 00/100) w formie i na zasadach określonych w Rozdziale XIV. WYMAGANIA DOTYCZĄCE WADIUM.
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: VIII. WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU1. O zamówienie może się ubiegać Wykonawca, który spełnia następujące warunki:1) kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, w tym posiadanie aktualnego zaświadczenia o wpisie do Rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub decyzję o zatwierdzeniu zakładu jako spełniającego odpowiednie wymagania do celów działalności prowadzonej w zakresie produkcji i obrotu artykułami spożywczymi będącymi produktami lub półproduktami daniami gotowymi, odgrzewanymi, z użyciem naczyń wielorazowego użytku, kanapek, artykułów ogólnospożywczych opakowanych oraz działalności cateringowej zgodnie z Rozdziałem 2 Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2020 r. poz. 2021);2) zdolności technicznej lub zawodowej, w tym dysponowanie placówką gastronomiczną gdzie przygotowywane są posiłki, spełniającą wymogi sanitarno-epidemiologiczne określone dla podmiotów prowadzących działalność w zakresie żywienia zbiorowego;3) zdolności technicznej lub zawodowej w tym: dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, w tym co najmniej 1 (jedną) osobą, która będzie miała kontakt z żywnością, posiadającą dopuszczenie przez lekarza do wykonywania pracy w procesie produkcji i obrocie żywnością, co potwierdza aktualne orzeczenie dla celów sanitarno-epidemiologicznych zgodnie z art. 59 Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2020 r. poz. 2021).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-09-02

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach