Bursa nr 6 ogłasza przetarg
- Adres: 01043 Warszawa, ul. Okopowa
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 228 389 596 , fax. 228 389 596
- Data zamieszczenia: 2017-12-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Bursa nr 6
ul. Okopowa
01043 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 228 389 596, fax. 228 389 596
REGON: 19259000000
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowywanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla wychowanków Bursy nr 6 w Warszawie przy ul. Smolnej 30 - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
- Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i dostawa całodziennego wyżywienia (3 posiłki – śniadanie, obiad, kolacja + owoc+ napoje (herbata, kompot, sok)) dla 61 wychowanków Bursy nr 6 w Warszawie przy ul. Smolnej 30. Wykonawca dostarcza posiłki we własnych pojemnikach izotermicznych. - Maksymalna ilość dni, w których będą dostarczane posiłki to 186. - Wykonawca jest zobowiązany do sukcesywnego świadczenia usług w terminie funkcjonowania bursy. Posiłki, muszą być dostarczane codziennie przez 5 dni w tygodniu od poniedziałku do piątku, przez okres obowiązywania umowy z wyłączeniem dni wolnych od zajęć szkolnych. - Zamawiający zastrzega możliwość wcześniejszego zakończenia umowy na podstawie jednostronnego oświadczenia złożonego w formie pisemnej Wykonawcy z tygodniowym wyprzedzeniem. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Aktualna decyzja właściwego terenowo Organu Inspekcji Sanitarnej stwierdzającą spełnienie wymagań higieniczno-zdrowotnych do produkcji posiłków oraz możliwości prowadzenia cateringu,( zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jedn.: Dz.U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914 z późn. zm ).
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: - wykaz podwykonawców wraz z zakresem jaki zostanie im powierzony przy realizacji zamówienia wg wzoru określonego w zał. nr 5 do SIWZ – jeśli dotyczy, - Wykonawca może polegać na zdolnościach technicznych lub zawodowych lub sytuacji finansowej lub ekonomicznej innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić Zamawiającemu, iż będzie dysponował tymi zasobami w trakcie realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby wykonania zamówienia wg wzoru stanowiącego załącznik nr 6 do SIWZ oraz dokumenty wymienione w pkt 1 lit b) i c) oraz pkt 2. ppkt 2) lit. a). Wykonawca jest zobowiązany również do przedstawienia dokumentów dotyczących w szczególności: zakresu dostępnych wykonawcy zasobów innego podmiotu; sposobu wykorzystania zasobów innego podmiotu przez Wykonawcę przy wykonywaniu zamówienia; zakresu i okresu udziału innego podmiotu przy wykonywaniu zamówienia oraz czy podmiot, na zdolnościach którego Wykonawca polega w odniesieniu do warunków udziału w postępowaniu dotyczących wykształcenia, kwalifikacji zawodowych lub doświadczenia, zrealizuje przedmiot zamówienia, którego wskazane zdolności dotyczą – jeśli dotyczy. -Wypełniony i podpisany formularz ofertowy wg wzoru określonego w zał. nr 1 do SIWZ
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnej rezerwacji usług cateringowych na rzecz Sieci Badawczej Łukasiewicz – Instytut Lotnictwa
Dodano: 2024-07-15 - Świadczenie kompleksowych usług codziennego całodobowego żywienia pacjentów
Dodano: 2024-07-08 - Przygotowywanie i dostarczanie transportem Wykonawcy ciepłych posiłków dla uczestników Dziennego Domu Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Pułtusku w 2024r.
Dodano: 2024-06-04 - Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnej rezerwacji usług cateringowych na rzecz Sieci Badawczej Łukasiewicz – Instytut Lotnictwa
Dodano: 2024-05-29 - „Zapewnienie wyżywienia i prelegentów na dwóch posiedzeniach Regionalnego Komitetu Rozwoju Ekonomii Społecznej Województwa Mazowieckiego”.
Dodano: 2024-05-27 - ŚWIADCZENIE USŁUG ŻYWIENIA W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA I DOSTARCZANIA GOTOWYCH POSIŁKÓW (CAŁODOBOWE WYŻYWIENIE) DLA PACJENTÓW SAMODZIELNEGO PUBLICZNEGO ZESPOŁU ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ W SIERPCU
Dodano: 2024-05-09 - Świadczenie kompleksowych usług codziennego całodobowego żywienia pacjentów
Dodano: 2024-04-12 - Świadczenie usług cateringowych podczas wydarzeń organizowanych w Narodowym Instytucie Kultury i Dziedzictwa Wsi
Dodano: 2024-04-04 - Usługa cateringowa zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Publicznego Przedszkola Nr 1 „Zielony Dinek” w Ząbkach
Dodano: 2024-03-24 - Świadczenie usług zapewnienia całodobowego żywienia pacjentów Warszawskiego Szpitala Południowego sp. z o.o. przy ul. rtm. W. Pileckiego 99 w Warszawie
Dodano: 2024-03-21