Powiat Namysłowski reprezentowany przez Zarząd Powiatu ogłasza przetarg
- Adres: 46-100 Namysłów, Pl. Wolności 12A
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. (077) 410 36 95 , fax. 077 4103922
- Data zamieszczenia: 2012-11-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Powiat Namysłowski reprezentowany przez Zarząd Powiatu
Pl. Wolności 12A 12A
46-100 Namysłów, woj. opolskie
tel. (077) 410 36 95, fax. 077 4103922
REGON: 53142196300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.namyslow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowywanie i dostarczanie posiłków dla uczestników projektów, współfinansowanych z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i dostarczanie posiłków (w zestawach) dla uczestników projektów, współfinansowanych z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013- Poddziałanie 9.2. i 9.1.2. dla niżej określonych projektów pn.: Zamówienie składa się z 3 części (zadań): ZADANIE (CZĘŚĆ) NR 1 1. LEPSZA SZKOŁA ZAWODOWA - LEPSZYM JUTREM III - orientacyjna liczba zestawów 256 szt. +/- 20%. 2. DOBRY START - DOBRA PRZYSZŁOŚĆ I - orientacyjna liczba zestawów 117 szt. +/- 20%. W skład jednego zestawu wchodzi: -bułka tradycyjna na podmłodzie o twardej skórce i zwartym miąższu o wadze min. 90 g, posmarowana masłem z plastrem wędliny, sera żółtego, sałatą, -sok do picia o pojemności min. 500 ml, -woda mineralna do picia o pojemności min. 500 ml, -owoc (banan lub jabłko) o wadze min. 200 g, -baton oblany czekoladą w opakowaniu, o wadze min. 46 g, -serwetka o wymiarach 33x33 cm, trójwarstwowa, 100% celulozy, -opakowanie papierowe (każdy zestaw musi być zapakowany osobno, w tym również każda przygotowana do spożycia bułka). Orientacyjne liczby zestawów w całym okresie realizacji zamówienia zostały podane powyżej. Faktyczna ilość zamówienia (liczba zestawów) będzie określona na roboczo i będzie zależała od posiadanych środków, które Zamawiający zabezpieczył w budżecie na przedmiotowe zamówienie. Zamawiający, sukcesywnie w miarę występujących potrzeb będzie każdorazowo ustalał wielkość zamówienia (liczbę zestawów które należy dostarczyć). Wykonawca musi spełnić wymagania związane z realizacją przedmiotowego zamówienia m.in. musi posiadać aktualna książeczkę sanitarno-epidemiologiczną. ZADANIE (CZĘŚĆ) NR 2 3.LEPSZA SZKOŁA ZAWODOWA - LEPSZYM JUTREM III - orientacyjna liczba zestawów 132 szt. +/- 20%. W skład jednego zestawu wchodzi: -bułka tradycyjna na podmłodzie o twardej skórce i zwartym miąższu o wadze 90 g posmarowana masłem z plastrem wędliny, sera żółtego, sałatą, plastrami pomidora i ogórka zielonego, -sok do picia o pojemności min 250 ml, lub przygotowana i gotowa do spożycia gorąca zupka do picia o pojemności min. 250 ml, -powyżej. Faktyczna ilość zamówienia (liczba zestawów) będzie określona na roboczo i będzie zależała od posiadanych środków, które Zamawiający zabezpieczył w budżecie na przedmiotowe zamówienie. Zamawiający, sukcesywnie w miarę występujących potrzeb będzie każdorazowo ustalał wielkość zamówienia (liczbę zestawów które należy dostarczyć oraz kiedy jakie menu). Wykonawca musi spełnić wymagania związane z realizacją przedmiotowego zamówienia m.in.: -Obiad dla każdego uczestnika powinien zostać podawany na ciepło i w jednorazowym pojemniku z kompletem jednorazowych sztućców. Posiłek powinien być dostarczony jako zestaw. -Posiłki muszą być przygotowane z zachowaniem zasad racjonalnego żywienia, dobrze zbilansowane pod względem zawartości podstawowych składników odżywczych. -Posiłki przeznaczone są dla osób w wieku 15-19 lat. -Posiłki winny być przygotowane zgodne z polskimi normami żywieniowymi. oraz w najwyższym standardzie na bazie produktów najwyższej jakości i bezpieczeństwem zgodnie z normami HACCP. -Wykonawca musi spełnić wymagania związane z realizacją przedmiotowego zamówienia m.in. musi posiadać aktualna książeczkę sanitarno - epidemiologiczną. -Wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia. -Wykonawca musi posiadać aktualna książeczkę sanitarno-epidemiologiczną. Uczestnikami projektów są uczniowie: Zespołu Szkół Mechanicznych w Namysłowie i I LO w Namysłowie. Szczegóły zamówienia określają wymagania, będące dodatkiem nr 3 do SIWZ. Wspólny Słownik Zamówień: Wspólny Słownik Zamówień: 55.32.10.00-6 (Usługi przygotowywania posiłków), 55.52.40.00-9 (Usługi dostarczania posiłków do szkół). Zamówienie podzielone jest na części (zadania). Liczba części (zadań): 3. Dopuszcza się składanie ofert częściowych na poszczególne zadania. Oferty, które nie będą obejmowały wszystkich elementów składowych danego zadania zostaną odrzucone. Miejsce realizacji zamówienia: Zespół Szkół Mechaniczych w Namysłowie, I Liceum Ogólnokształcące w Namysłowie. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.namyslow.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Całodobowe wyżywienie pacjentów Prudnickiego Centrum Medycznego S.A. w Prudniku.
Dodano: 2016-06-17 - Przygotowanie i dostarczanie posiłków dla pacjentów Zakładu Opiekuńczo Leczniczego SZOZ w Niemodlinie
Dodano: 2016-04-13 - świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostarczania całodziennych posiłków dla pacjentów Brzeskiego Centrum Medycznego w Brzegu
Dodano: 2015-12-15 - Usługa cateringu-żywienie pacjentów SP ZOZ MSW w Opolu
Dodano: 2015-12-14 - Przygotowywanie i wydawanie posiłków jednodaniowych dla klientów Ośrodka Pomocy Społecznej w Głuchołazach.
Dodano: 2015-12-14 - Przygotowywanie, dostarczanie i wydawanie posiłków w Dziennym Domu Pomocy w Brzegu dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Brzegu w 2016 roku
Dodano: 2015-12-09 - Dożywianie podopiecznych Ośrodka Pomocy Społecznej w Namysłowie w postaci gorącego posiłku
Dodano: 2015-12-07 - Świadczenie usługi całodobowego wyżywienia pacjentów na rzecz SP ZOZ w Głubczycach - PN / 11 / XII / 15
Dodano: 2015-12-07 - Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Kędzierzynie-Koźlu
Dodano: 2015-11-30 - Świadczenie usługi całodobowego wyżywienia pacjentów na rzecz SP ZOZ w Głubczycach - PN / 10 / XI / 15
Dodano: 2015-11-25