Przetargi.pl
Przygotowanie i dostawa posiłków dla dzieci w oddziale przedszkolnym przy ul. Warszawskiej 27 w Mszczonowie w 2018 roku

Miejskie Przedszkole nr 1 ogłasza przetarg

  • Adres: 96320 Mszczonów, ul. Tarczyńska
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 46 857 16 68 , fax. 46 857 16 68
  • Data zamieszczenia: 2018-01-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejskie Przedszkole nr 1
    ul. Tarczyńska 28
    96320 Mszczonów, woj. mazowieckie
    tel. 46 857 16 68, fax. 46 857 16 68
    REGON: 75002060200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.szkoly.mszczonow.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie i dostawa posiłków dla dzieci w oddziale przedszkolnym przy ul. Warszawskiej 27 w Mszczonowie w 2018 roku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie w dni robocze posiłków dla dzieci Miejskiego Przedszkola nr 1 w Mszczonowie dla 4 oddziałów zamiejscowych przy ul. Warszawskiej 27 w Mszczonowie. Posiłek ma się składać z następujących składowych: śniadanie, obiad dwudaniowy z kompotem/napojem, podwieczorek dla dzieci w wieku 4-6 lat. Przedmiot zamówienia będzie realizowany w okresie: a) od dnia podpisania umowy do dnia 29.06.2018r., gdzie szacowana ilość posiłków: Śniadania – min. ok. 60 maks. ok. 100 szt. dziennie, Obiady – min. ok. 60 maks. ok. 100 szt. dziennie, Podwieczorki – min. ok. 60 maks. ok. 100 szt. dziennie, b) w miesiącu lipiec 2018r., gdzie szacowana ilość posiłków: Śniadania – min. ok. 30 maks. ok. 50 szt. dziennie, Obiady – min. ok. 30 maks. ok. 50 szt. dziennie, Podwieczorki – min. ok. 30 maks. ok. 50 szt. dziennie, c) od dnia 03.09.2018r. do dnia 31.12.2018r., gdzie szacowana ilość posiłków: Śniadania – min. ok. 60 maks. ok. 100 szt. dziennie, Obiady – min. ok. 60 maks. ok. 100 szt. dziennie, Podwieczorki – min. ok. 60 maks. ok. 100 szt. dziennie, 2. Łączna szacunkowa liczba dni, w których będą wydawane posiłki – 208 dni, w tym 22 miesiącu lipiec. 3. Szczegółowy opis zawarty jest w SIWZ z załącznikami.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca spełni warunek jeśli wykaże, że jest wpisany do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie produkcji posiłków od surowca do gotowej potrawy z możliwością ich transportu w ramach usług cateringowych w zakresie produkcji posiłków, ich transportu (świadczenia usług cateringowych) na podstawie ustawy z dnia 25.08.2006 roku o Bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2015 r. poz. 594 z późn. zm.).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach