Zespół Szkół Ogólnokształcących nr 3 ogłasza przetarg
- Adres: 35-111 Rzeszów, ul. St. Wyspiańskiego 16A
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 0-17 7482120 , fax. 0-17 7482112
- Data zamieszczenia: 2011-03-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ogólnokształcących nr 3
ul. St. Wyspiańskiego 16A 16A
35-111 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 0-17 7482120, fax. 0-17 7482112
REGON: 69022111700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.8lo.rzeszow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zespół Szkół Ogólnokształcących
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie i dostarczenie wyżywienia dla uczestników zajęć dydaktycznych projektu Wyspiański - akademia młodych, aktywnych i przedsiębiorczych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Cały przedmiot zamówienia został podzielony na 2 zadania składowe w następujący sposób: Zadanie nr 1 - polega na przygotowaniu, dostarczeniu i dystrybucji wyżywienia dla 111 osób, uczestników (16 - 18 lat) zajęć odbywających się w ramach kursu Jak skutecznie się uczyć w dniach 30 kwietnia i 14 maja 2011 r. Uczestnicy będą podzieleni na 4 grupy, po dwie grupy w każdym dniu. Przewidywana łączna liczba posiłków: 111 Zadanie nr 2 - polega na przygotowaniu, dostarczeniu i dystrybucji wyżywienia dla 115 osób, uczestników (15 - 19 lat) zajęć z j. angielskiego, matematyki i kursu Jak skutecznie się uczyć odbywających się w okresie: 19 marca 2011 - 17 czerwca 2011. Zajęcia odbywać się będą we wtorki, środy, piątki i soboty. Uczestnicy będą podzieleni na 16 grup. Przewidywana liczba łączna posiłków: 252, w tym 10 - 14 posiłków łącznie we wszystkie dni powszednie, pozostałe - w soboty. Wyżywienie będzie dostarczane uczestnikom w trakcie zajęć dydaktycznych o ustalonej z Zamawiającym godzinie. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 4 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.8lo.rzeszow.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowaniu i wydawaniu gorącego posiłku (dwudaniowy obiad) klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych przez 6 dni w tygodniu (od poniedziałku do soboty) w okresie od 1.07. - 31.12.2016 r.
Dodano: 2016-06-02 - Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku (dwudaniowy obiad) klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych przez 6 dni w tygodniu - od poniedziałku do soboty, w okresie od 1.01.2016 r. do 31.12.2016 r.
Dodano: 2015-12-08 - Catering podczas konferencji w dniach 30.11. - 01.12.2015 r..organizowanej w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne Technologie Materiałowe Stosowane w Przemyśle Lotniczym
Dodano: 2015-11-18 - Organizacja i oprawa konferencji dot. zakończenia projektu pn.: Rozbudowa Inkubatora Technologicznego wraz z Centrum Obsługi Podkarpackiego Parku Naukowo - Technologicznego -III etap PPNT realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Rozwój Polski Wschodniej 2007 - 2013, Priorytet I: Nowoczesna gospodarka, Działanie I.3 Wspieranie innowacji, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.
Dodano: 2015-11-04 - Organizacja konferencji dotyczącej zakończenia realizacji projektu pn.: Rozbudowa Podkarpackiego Parku Naukowo - Technologicznego (PPNT) - II etap realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Rozwój Polski Wschodniej 2007 - 2013, Priorytet I: Nowoczesna gospodarka, Działanie I.3 Wspieranie innowacji, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.
Dodano: 2015-10-12 - Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku (dwudaniowy obiad) klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ustrzykach Dolnych
Dodano: 2015-06-08 - Catering podczas konferencji w dniach 25-26.05.2015 r. oraz podczas forum w dniu 30.06.2015 r.organizowanych w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne Technologie Materiałowe Stosowane w Przemyśle Lotniczym
Dodano: 2015-05-05 - Przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku klientom Miejsko - Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej
Dodano: 2014-12-11 - Catering podczas PFI XXIV w ramach projektu systemowego pt. Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim.
Dodano: 2014-11-24 - Catering podczas Konferencji w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne Technologie Materiałowe Stosowane w Przemyśle Lotniczym
Dodano: 2014-11-18