Przetargi.pl
Przygotowanie i dostarczenie posiłku dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2014/2015

Miejsko Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 38-100 Strzyżów, ul. Słowackiego 8
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 17 2761109 , fax. 17 2760262
  • Data zamieszczenia: 2014-07-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejsko Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej
    ul. Słowackiego 8 8
    38-100 Strzyżów, woj. podkarpackie
    tel. 17 2761109, fax. 17 2760262
    REGON: 69000848700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie i dostarczenie posiłku dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2014/2015
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie posiłku dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2014/2015 w podziale na następujące zadania: Zadanie Nr 1 Przygotowanie i dostarczenie posiłku w formie kanapki dla uczniów szkół podstawowych: Szkoła Podstawowa Tropie - 12 posiłków Zadanie Nr 2 Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku jednodaniowego dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjów. Szkoła Podstawowa Brzeżanka - 14 posiłków Szkoła Podstawowa Glinik Zaborowski - 7 posiłków Szkoła Podstawowa Wysoka Strzyżowska - 31 posiłków Szkoła Podstawowa Nr 1 w Strzyżowie im. Orła Białego - 18 posiłków Zespół Szkół Dobrzechów - 3 posiłki Zespół Szkół Grodzisko - 70 posiłków Zespół Szkół Wysoka Strzyżowska - 21 posiłków Zespół Szkół Żarnowa - 21 posiłków Zespół Szkół Żyznów - 29 posiłków Zadanie Nr 3 Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku jednodaniowego dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych: Liceum Ogólnokształcące w Strzyżowie- 14 posiłków Zespół Szkół Technicznych w Strzyżowie - 43 posiłki Dla zadania Nr 1 wymagane jest by kanapka składała się: z jednej pszennej bułki (o wadze min.100 gram, posmarowanej masłem min. 15 gram, w skład bułki wchodzić będzie ponadto: 2 plastry wędliny (min. 30 gram) lub 2 plastry sera żółtego (min. 30 gram) lub ser biały (40 gram) przy czym obowiązkowo na bieżąco wzbogacane dodatkami w postaci (liść sałaty, 2 plastry pomidora, trzy plastry ogórka świeżego lub kiszonego, papryka, rzodkiewka, szczypiorek, keczup, majonez). Masa całkowita kanapki nie może być mniejsza niż 150 gram. Każda kanapka powinna być zapakowana oddzielnie (woreczek foliowy, papierowy lub folia). Dla zadania Nr 2 wymagane jest by gorący posiłek jednodaniowy był dostarczany przemiennie tj. zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą - 3 razy w tygodniu, drugie danie - 2 razy w tygodniu (m. innymi: łazanki z kapustą i pieczarkami, gołąbki, pierogi, kopytka, fasolka po bretońsku, risotto, naleśniki itp.) Jedna porcja zupy nie mniej niż 350 ml. Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram). Jedna porcja drugiego dania nie mniej niż 250 gram. Dla zadania Nr 3 wymagane jest by gorący posiłek jednodaniowy był dostarczany przemiennie tj. zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą - 3 razy w tygodniu, drugie danie - 2 razy w tygodniu (m. innymi: łazanki z kapustą i pieczarkami, gołąbki, pierogi, kopytka, fasolka po bretońsku, risotto, naleśniki itp.) Jedna porcja zupy nie mniej niż 400 ml. Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram). Jedna porcja drugiego dania nie mniej niż 250 gram.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Jakość posiłku wyrażona w jego oferowanej tygodniowej wartości kalorycznej
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.strzyzow.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach