Gmina Kłecko ogłasza przetarg
- Adres: 62-270 Kłecko, Dworcowa 14
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2023-04-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Kłecko
Dworcowa 14
62-270 Kłecko, woj. wielkopolskie
REGON: 631259465 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.klecko.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie i dostarczenie posiłków do Dziennego Domu Pomocy Senior+ w Kłecku - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Rodzaj zamówienia: usługa.2. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie posiłków do Dziennego Domu Pomocy Senior+ w Kłecku w okresie od 01.05.2023 r. do 31.08.2023 r.3. Zestawy obejmujące śniadania oraz dwudaniowy, ciepły obiad, mają być dostarczone do Dziennego Domu Pomocy Senior+ w Kłecku ul. Gnieźnieńska 8 (do miejsca wydawania posiłków), dla maksymalnie 30 uczestników.4. Maksymalna dzienna liczba dostarczanych zestawów wynosi 30. Maksymalna ilość dostarczanych zestawów w trakcie całego okresu realizacji zamówienia wynosi 2550 (85 dni x 30 zestawów). Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia liczby zestawów w zależności od frekwencji uczestników Dziennego Domu Pomocy „Senior+” w Kłecku ul. Gnieźnieńska 8. W tej sytuacji Wykonawcy nie przysługują jakiekolwiek roszczenia względem Zamawiającego, wynikające z faktu zmniejszenia ilości zamawianych zestawów. Minimalna ilość dostarczanych zestawów w trakcie realizacji umowy wynosi 70%.UWAGA – w formularzu ofertowym należy podać cenę brutto za 1 zestaw, który będzie podstawą do porównania cen.5. W okresie od 01.05.2023 – 30.06.2023 przedmiot zamówienia będzie realizowany w ramach projektu pn.: „Rozwój usług społecznych w gminie Kłecko”, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego (w ramach Wielkopolskiego Regionalnego Programu Operacyjnego na lata 2014-2020, oś priorytetowa 7. Włączenie społeczne, działanie 7.2. Usługi społeczne i zdrowotne).6. Posiłki muszą być przygotowane z wykorzystaniem własnego zaplecza kuchennego wykonawcy i dostarczane pięć razy w tygodniu, bez sobót, niedziel i świąt będących dniami wolnymi od pracy. 7. Wykonawca zobowiązuje się wytworzyć przedmiot zamówienia w oparciu o surowce i materiały zakupione we własnym zakresie i na własny koszt. 8. Codzienny dowóz posiłków musi odbywać się własnym transportem Wykonawcy. Zamówienie obejmuje dostarczenie posiłków wraz z wniesieniem do pomieszczenia kuchni Dziennego Domu Pomocy „Senior+” w Kłecku ul. Gnieźnieńska 8. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. Na podstawie art. 112 ustawy Pzp, zamawiający określa warunek/warunki udziału w postępowaniu dotyczący/-e:1) zdolności do występowania w obrocie gospodarczym: Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie,2) uprawnień́ do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów: Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie,3) sytuacji ekonomicznej lub finansowej: Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie,4) zdolności technicznej lub zawodowej:Wykonawca spełni warunek, jeżeli wykaże, że dysponuje minimum jedną osobą, która:• ukończyła studia wyższe na kierunku dietetyk i zdobyła tytuł zawodowy magistra lub licencjatalub• rozpoczęła przed dniem 1 października 2007 r. studia wyższe w specjalności dietetyka obejmujących co najmniej 1784 godziny kształcenia w zakresie dietetyki i uzyskała tytuł magistralub• rozpoczęła przed dniem 1 października 2007 r. studia wyższe na kierunku technologia żywności i żywienie człowieka o specjalności żywienie człowieka i uzyskała tytuł magistra lub magistra inżynieralub• ukończyła szkołę policealną publiczną lub niepubliczną o uprawnieniach szkoły publicznej i uzyskała tytuł zawodowy dietetyk lub dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe w zawodzie dietetyklub• ukończyła technikum lub szkołę policealną i uzyskała tytuł zawodowy technika technologii żywienia w specjalności dietetyka.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-04-17
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługi cateringowe na potrzeby Ośrodka Wczasowego "Leśna Przystań" w Rewalu
Dodano: 2024-07-16 - Przygotowanie i dostarczanie posiłków dla pensjonariuszy Domu Dziennej Opieki w Trzciance
Dodano: 2024-07-14 - Świadczenie usług żywienia pacjentów Ostrzeszowskiego Centrum Zdrowia wraz z transportem posiłków.
Dodano: 2024-07-09 - Usługi cateringowe na potrzeby Ośrodka Wczasowego "Leśna Przystań" w Rewalu
Dodano: 2024-07-04 - Świadczenie usług żywienia pacjentów Ostrzeszowskiego Centrum Zdrowia wraz z transportem posiłków.
Dodano: 2024-06-26 - Usługi przygotowania i dostarczania zestawów cateringowych dla dzieci uczestniczących w zajęciach socjoterapeutycznych prowadzonych w szkołach podstawowych na terenie miasta Piły
Dodano: 2024-06-19 - Przygotowanie i dostarczanie posiłków dla pensjonariuszy Domu Dziennej Opieki w Trzciance
Dodano: 2024-06-05 - Przygotowanie i dostarczanie posiłków dla pensjonariuszy Domu Dziennej Opieki w Trzciance
Dodano: 2024-06-03 - ŚWIADCZENIE USŁUG CATERINGOWYCH W WYNAJĘTYCH OD ZAMAWIAJĄCEGO POMIESZCZENIACH DLA WYCHOWANKÓW I UCZNIÓW PRZEBYWAJĄCYCH W INTERNACIE ZESPOŁU SZKÓŁ ROLNICZYCH IM. GEN. JÓZEFA WYBICKIEGO W GRABONOGU
Dodano: 2024-05-29 - Świadczenie usługi cateringowej podczas szkoleń organizowanych przez WODR w Poznaniu - Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1), w ramach PS WPR 2023- 2027 według 29 części.
Dodano: 2024-04-11