Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 05-170 Zakroczym, ul. O.H. Koźmińskiego 15
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 0-22 785 22 99 , fax. 0-22 785 35 04
- Data zamieszczenia: 2013-11-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej
ul. O.H. Koźmińskiego 15 15
05-170 Zakroczym, woj. mazowieckie
tel. 0-22 785 22 99, fax. 0-22 785 35 04
REGON: 00693971285901 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie i dostarczanie zestawów obiadowych dla dzieci i młodzieży do Szkoły w Wojszczycach i Emolinku oraz dla osób dorosłych z terenu Gminy Zakroczym w roku 2014 r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem postępowania jest udzielenie zamówienia w zakresie świadczeń na rzecz Zamawiającego usług w postaci przygotowania i dostarczenia posiłków. 1. Szkoła Podstawowa w Emolinku -20 zestawów obiadowych dziennie 2. Szkoła Podstawowa w Wojszczycach -20 zestawów obiadowych dziennie 3. Osoby dorosłe -35 zestawów obiadowych dziennie - Zestaw obiadowy dla osób dorosłych i dzieci musi obejmować zupę i drugie danie jarskie lub mięsne z surówką . Wykonawca załączy do oferty tygodniowy jadłospis z zastrzeżeniem, i w/w posiłki obejmować będą minimum 3 posiłki mięsne tygodniowo, dla każdej osoby. -W przypadku młodzieży szkolnej zestawy obiadowe zostaną dostarczone i podane przez Wykonawcę w poszczególnych szkołach, w przypadku osób dorosłych Wykonawca ma obowiązek dostarczyć posiłki do miejsca zamieszkania wskazanych osób na własny koszt. - Zestawy obiadowe dla młodzieży szkolnej dostarczane będą do Szkoły w Emolinku w godzinach do 10.15 w czasie trwania roku szkolnego (187 dni) od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od zajęć szkolnych. - Zestawy obiadowe dla młodzieży szkolnej dostarczane będą do Szkoły w Wojszczycach do godziny 11.30 w czasie trwania roku szkolnego (187 dni) od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni ustawowo wolnych od zajęć szkolnych. - Posiłki obiadowe dla osób dorosłych dostarczane i podawane będą w ciągu całego roku kalendarzowego( 250 dni) od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem świąt. - Do obowiązków Wykonawcy należeć będzie przygotowanie i dostarczenie posiłków do wskazanego miejsca (szkoły) jak i osób dorosłych. Wykonawca jest zobowiązany dostarczać posiłki w termosach zapewniających właściwą ochronę i temperaturę oraz środkami transportu przystosowanymi do przewozu żywności spełniając przy tym wszelkie wymogi sanitarno- higieniczne. Ciepły posiłek musi odpowiadać normom odżywczym obowiązujących w punktach zbiorowego żywienia, posiłki powinny być przygotowywane zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia , sporządzone z pełnowartościowych , świeżych artykułów spożywczych , posiadających aktualne terminy ważności, zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia ( Dz.U. z 2006 r. Nr 171, poz.1225 z póżn.zm) łącznie z przepisami wykonawczymi do tej ustawy. Zamawiający zastrzega sobie prawo dokonywania badań sprawdzających kaloryczność i wagę zamawianego posiłku. W przypadku stwierdzenia , że posiłek nie spełnia parametrów określonych w zamówieniu , zamawiający kosztami badania obciąży Wykonawcę .Waga posiłków powinna przedstawiać się następująco : zupa -500g, ziemniaki ,kasza,ryż, - 200 g, mięso lub ryba - 100 g, surówka -100 g. - Zestawy obiadowe dostarczane i wydawane będą w pojemnikach jednorazowych ze sztućcami każdy pojemnik zawiera jeden posiłek - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.zakoczym.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja poczęstunku podczas inauguracji roku akademickiego dla 550 osób
Dodano: 2016-07-12 - Świadczenie usług cateringowych (z dowozem na miejsce realizacji) na potrzeby spotkań koordynatorów i innych spotkań organizowanych przez Wydział Informacji FE w latach 2016-2018
Dodano: 2016-07-05 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów w SPZZOZ w Przysusze(w systemie cateringowym).
Dodano: 2016-06-08 - Świadczenie usług cateringowych (z dowozem na miejsce realizacji) na potrzeby spotkań koordynatorów i innych spotkań organizowanych przez Wydział Informacji FE w latach 2016-2018
Dodano: 2016-06-03 - Zakup usług niezbędnych do kompleksowej obsługi KRASP
Dodano: 2016-05-04 - wykonanie wykonanie usługi cateringowej w DPT PAN w Juracie
Dodano: 2016-03-17 - Świadczenie cyklicznej usługi cateringowej podczas szkoleń organizowanych przez Dział ds. Szkoleń, znak sprawy ZP/U/SE/9/2016.
Dodano: 2016-03-10 - Usługi cateringowe polegające na dostarczaniu przygotowanych przez Wykonawcę gorących obiadów w zamkniętych naczyniach jednorazowych. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Zamówienie zostało podzielone na 2 części.
Dodano: 2016-03-07 - Usługi cateringowe na potrzeby funkcjonowania Centralnego Ośrodka Szkolenia Inspekcji Transportu Drogowego
Dodano: 2016-03-03 - Usługa przygotowania i dostarczania posiłków
Dodano: 2016-02-17