Szpital Powiatowy w Radomsku ogłasza przetarg
- Adres: 97-500 Radomsko, ul. Jagiellońska 36
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 44 6854716 , fax. 44 6854701
- Data zamieszczenia: 2014-08-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Powiatowy w Radomsku
ul. Jagiellońska 36 36
97-500 Radomsko, woj. łódzkie
tel. 44 6854716, fax. 44 6854701
REGON: 00031334200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.biz.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie i dostarczanie całodobowych posiłków dla pacjentów Szpitala Powiatowego w Radomsku - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostarczanie posiłków przez Wykonawcę do drzwi poszczególnych oddziałów Szpitala Powiatowego w Radomsku, ul. Jagiellońska 36. 2) Dostarczanie posiłków przez Wykonawcę będzie realizowane każdego dnia w następujących godzinach: a) śniadanie - od godziny 730 do godziny 800, b) II śniadanie - od godziny 730 do godziny 800, c) obiad - od godziny 1230 do godziny 1300, d) podwieczorek - od godziny 1230 do godziny 1300, e) kolacja - od godziny 1230 do godziny 1300, f) posiłek nocny dla diety cukrzycowej - od godziny 1230do godziny 1300, Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany harmonogramu dostarczania posiłków, a nowy harmonogram dostarczania posiłków jest wiążący dla Wykonawcy po upływie 7 dni od dnia przekazania mu harmonogramu. Zmiana harmonogramu dostarczania posiłków dotyczyć będzie godzin dystrybucji, a nie ich częstotliwości. 3) Przygotowanie posiłków odbywać ma się z uwzględnieniem dziennych racji pokarmowych, wartości kalorycznej, zawartości składników odżywczych określonych przez Instytut Żywności i Żywienia w opracowaniu -Podstawy naukowe żywienia w szpitalach Warszawa 2001 rok z uwzględnieniem wprowadzanych zmian w okresie trwania umowy. Przygotowanie posiłków powinno odbywać się z uwzględnieniem diet stosowanych u Zamawiającego oraz wg zaleceń lekarzy Szpitala Zamawiającego, których zalecenia w tym zakresie są wiążące. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553220003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: certyfikat - zarządzania jakością w zakresie żywienia szpitalnego ISO 9001
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital.biz.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usługi żywienia pacjentów polegające na zapewnieniu codziennej produkcji , dostawy posiłków oraz wydawania ich pacjentom szpitala 7 dni w tygodniu.
Dodano: 2016-07-07 - Przygotowanie i dostarczanie całodobowych posiłków dla Pacjentów Szpitala Powiatowego w Radomsku / procedura powtórzona/
Dodano: 2016-07-06 - Przygotowanie i dostarczanie całodobowych posiłków dla pacjentów Szpitala Powiatowego w Radomsku
Dodano: 2016-06-07 - Świadczenie usług w postaci gotowania i dowozu zup oraz obiadów dwudaniowych wraz z deserem dla Dziennego Domu Pomocy Społecznej w Radomsku
Dodano: 2015-12-03 - Świadczenie usługi żywienia pacjentów polegające na zapewnieniu codziennej produkcji , dostawy posiłków oraz wydawania ich pacjentom szpitala 7 dni w tygodniu
Dodano: 2015-09-25 - Przygotowanie i dostarczanie całodobowych posiłków dla pacjentów szpitala
Dodano: 2015-08-11 - Świadczenie usług w postaci gotowania i dowozu zup oraz obiadów dwudaniowych wraz z deserem dla Dziennego Domu Pomocy Społecznej w Radomsku
Dodano: 2014-12-04 - Świadczenie usługi żywienia pacjentów polegające na zapewnieniu codziennej produkcji,dostawy posiłków oraz wydania ich pacjentom szpitala 7 dni w tygodniu.
Dodano: 2014-09-26 - Przygotowanie i dostarczanie całodobowych posiłków dla pacjentów Szpitala Powiatowego w Radomsku
Dodano: 2014-08-25 - świadczenie usług gastronomicznych - catering- w zakresie przygotowywania całodziennych posiłków z uwzględnieniem zaleceń dietetycznych oraz ich dystrybucja w systemie bemarowym na poszczególnych oddziałach szpitala do łóżka pacjenta.
Dodano: 2014-06-25