Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej ogłasza przetarg
- Adres: 89-526 Lubiewo, 144
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-52 3341225 , fax. 0-52 3341225 wew.316
- Data zamieszczenia: 2010-08-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej
144 144
89-526 Lubiewo, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 0-52 3341225, fax. 0-52 3341225 wew.316
REGON: 00082109100000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna SW
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieogranioczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj -owoce i warzywa przetworzone. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów stanowiących rodzaj -owoce i warzywa przetworzone. Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość Część : I 1 Warzywa przetworzone 153 31000-7 kg 100 kg 120 kg 500 kg 100 kg 100 kg 150 kg 2000 kg 500 kg 500 kg 2500 kg 1000 kg 300 kg 1000 kg 300 kg 200 2 fasola przetworzona 15331131-4 kg 300 kg 400 kg 500 3 Groch przetworzony 153 31132-1 kg 300 kg 500 4 Kapusta przetworzona 15331142-4 kg 1500 kg 400 5 Przetworzone owoce 153 32100-5 kg 300 kg 400 kg 300 kg 50 kg 500 kg 500 6 Skoncentrowany przecier pomidorowy 153 31427-6 kg 100 kg 400 7 Kukurydza słodka 153 31470-2 kg 500 kg 50 8 Oliwki przetworzone 153 31450-6 kg 100 9 Grzyby przetworzone 153 31135 -2 kg 500 kg 100 Część: II 1 Dżemy 153 32290-3 kg 200 kg 200 kg 200 kg 200 kg 200 kg 200 kg 200 kg 200 2 Przetworzone owoce 15332100-5 kg 200 3 Marmolady 153 32230-5 kg 200 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153310007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych tj. kiszonek
Dodano: 2016-03-25 - Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących- owoce i warzywa przetworzone.
Dodano: 2016-02-19 - Dostawa warzyw przetworzonych, znak sprawy 16/Ż/2015
Dodano: 2015-10-21 - Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - owoce i warzywa przetworzone.
Dodano: 2015-02-18 - Dostawa jaj kurzych świeżych i artykułów spożywczych różnych
Dodano: 2014-10-14 - Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - owoce i warzywa przetworzone
Dodano: 2013-08-28 - Dostawy lecza pieczarkowego
Dodano: 2013-05-14 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2013-04-03 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2013-03-18 - Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - owoce i warzywa przetworzone
Dodano: 2012-08-21