Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 85-128 Bydgoszcz, ul. Wały Jagiellońskie 4
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 052 5855252, 5855303 , fax. 052 5855300
- Data zamieszczenia: 2015-10-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Wały Jagiellońskie 4 4
85-128 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 052 5855252, 5855303, fax. 052 5855300
REGON: 09139321800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna więziennictwa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa warzyw przetworzonych, znak sprawy 16/Ż/2015 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy warzyw w asortymencie i w ilościach niżej wymienionych. Podane ilości są szacunkowym zapotrzebowaniem na okres 12 miesięcy. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rezygnacji z zakupu części ilości artykułów z braku zapotrzebowania na asortyment lub zmniejszenia zapotrzebowania. Przedmiotem zamówienia są dostawy warzyw: 1. Chrzan konserwowy 15 33 14 00-1 Chrzan tarty o smaku ostrym. Pakowany w słoiki o pojemności 0,9 l do 1,00 l Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 2 miesiące od daty dostawy. Ilość 600 kg 2. Fasola konserwowa 15 33 14 60-9 Fasolka konserwowa pakowana w puszki lub słoiki, W przekroju strąki powinny być mięsiste, na całej powierzchni gładkie i mieć słabo wykształcone ziarno. Fasolka o właściwym zapachu smaku i konsystencji. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 12 miesięcy od daty dostawy Ilość 200kg 3. Groszek konserwowy 15 33 14 60-9 Groszek konserwowy pakowany w puszki lub słoiki. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 12 miesięcy od daty dostawy. Groszek o właściwym zapachu smaku i konsystencji z ziarna odpowiednio dojrzałego oczyszczonego na sucho i blanszowanego. Ilość 300 kg 4. Lecho pieczarkowe 15 33 11 35-2 Bardzo gęsty sos pomidorowo-paprykowo-pieczarkowy pakowany w puszki o pojemności ok 4 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 miesiące od daty dostawy. Ilość 250 Kg 5. Papryka konserwowa 15 33 15 00-2 Papryka konserwowa o odpowiedniej twardości, o przyjemnym smaku oraz charakterystycznym zapachu i odpowiedniej kwasowości. Pakowana w słoiki. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Ilość 400 kg 6. Pieczarka pasteryzowana 15 33 11 35-2 pieczarka pasteryzowana, o barwie jasnokremowej bez plam i przebarwień, pakowana w odpowiednie opakowania zgodnie z obowiązującymi normami. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 miesiące od daty dostawy. Ilość 280 kg 7. Przecier ogórkowy 15 33 10 00-7 Przecier z ogórków kwaszonych, zagęszczany bez konserwantów, pakowany w słoiki. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Ilość 250 kg 8. Szczaw konserwowy 15 33 14 00-1 Przecier z szczawiu, zagęszczany bez konserwantów, pakowany w słoiki. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Ilość 300 kg 9. Ketchup 15 87 12 30-5 Ketchup łagodny lub pikantny o silnie pomidorowym smaku, mocno czerwony. Pakowany w opakowania od 0,5 kg do 2 kg.Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Ilość 500 kg 10. Ogórek konserwowy 15 3315 00-2 Ogórki bez plam i przebarwień, w zalewie octowej, produkt pasteryzowany. Pakowany w opakowania do 3 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. Ilość 1000 kg Dostawy wymienionych artykułów realizowane będą sukcesywnie w ciągu całego roku (tj. czasu trwania umowy) w ilościach wynikających z potrzeb zamawiającego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153310007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin realizacji dostawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych tj. kiszonek
Dodano: 2016-03-25 - Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących- owoce i warzywa przetworzone.
Dodano: 2016-02-19 - Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - owoce i warzywa przetworzone.
Dodano: 2015-02-18 - Dostawa jaj kurzych świeżych i artykułów spożywczych różnych
Dodano: 2014-10-14 - Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - owoce i warzywa przetworzone
Dodano: 2013-08-28 - Dostawy lecza pieczarkowego
Dodano: 2013-05-14 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2013-04-03 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2013-03-18 - Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - owoce i warzywa przetworzone
Dodano: 2012-08-21 - Dostawy warzyw kiszonych
Dodano: 2011-10-17