Zakład Karny w Jaśle ogłasza przetarg
- Adres: 38-200 Jasło, Warzyce 467
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 13 44 35 860 , fax. 13 44 35 861
- Data zamieszczenia: 2014-02-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Jaśle
Warzyce 467 467
38-200 Jasło, woj. podkarpackie
tel. 13 44 35 860, fax. 13 44 35 861
REGON: 00127117800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa Jednostka Organizacyja nie posiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony o wartości szacunkowej poniżej 134 000 euro na sukcesywne dostawy artykułów spożywczych. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
4. Opis przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych z podziałam na następujące zadania. Zadanie I: Przyprawy L.P. Kod CPV Nazwa artykułu J.M Ilość asortymentu 1 158 910 00-0 Barszcz biały - koncentrat w proszku kg 100 2 158 910 00-0 Barszcz czerwony - koncentrat w proszku kg 100 3 158 910 00-0 Bulion jarzynowy kg 950 4 158 910 00-0 Bulion wołowy kg 860 5 158 910 00-0 Bulion drobiowy kg 950 6 158 300 00-5 Cukier waniliowy 20 g kg 30 7 158 700 00-7 Cynamon mielony kg 26 8 158 700 00-7 Czosnek granulowany kg 45 9 158 630 00-5 Herbata kg 1223 10 158 410 00-5 Kakao kg 40 11 158 610 00-1 Kawa zbożowa kg 1671 12 158 723 00-7 Kminek kg 21 13 158 931 00-5 Koperek suszony kg 41 14 158 700 00-7 Kwasek cytrynowy kg 25 15 158 700 00-7 Liść laurowy kg 23 16 158 700 00-7 Majeranek kg 65 17 158 710 00-4 Ocet kg 490 18 158 700 00-7 Papryka suszona ostra kg 51 19 158 700 00-7 Papryka suszona słodka kg 96 20 158 721 00-1 Pieprz czarny mielony kg 215 21 158 721 00-2 Pieprz ziołowy kg 43 22 158 990 00-6 Proszek do pieczenia kg 10 23 158 700 00-7 Przyprawa do bigosu kg 32 24 158 700 00-7 Przyprawa do zup w płynie l 4180 25 158 700 00-7 Przyprawa do fasolki kg 12 26 158 700 00-7 Przyprawa do grilla kg 15 27 158 700 00-7 Przyprawa do gulaszu kg 23 28 158 700 00-7 Przyprawa grzybowa kg 20 29 158 700 00-7 Przyprawa do kurczaka kg 33 30 158 700 00-7 Przyprawa do mięsa kg 60 31 158 700 00-7 Przyprawa do ryb kg 19 32 158 700 00-7 Przyprawa do sosu myśliwskiego kg 25 33 158 700 00-7 Przyprawa jarzynowa kg 1040 34 241 315 21-9 Soda kg 6 35 158 710 00-4 Sos cygański kg 110 36 158 710 00-4 Sos koperkowy kg 180 37 158 710 00-4 Sos grzybowy kg 80 38 158 710 00-4 Sos pieczarkowy kg 280 39 158 710 00-4 Sos myśliwski kg 345 40 158 710 00-4 Sos węgierski kg 190 41 158 710 00-4 Sos pieczeniowy kg 250 42 158 724 00-5 Sól kg 3720 43 158 712 70- 7 Sól ziołowa kg 42 44 158 722 00-3 Ziele angielskie kg 22 45 158 910 00-0 Zupa brokułowa kg 95 46 158 910 00-0 Zupa grzybowa kg 550 47 158 910 00-0 Zupa ogonowa kg 180 48 158 910 00-0 Zupa pieczarkowa kg 405 49 158 910 00-0 Zupa szparagowa kg 390 50 158 910 00-0 Żurek - koncentrat w proszku kg 195 Zadanie II: Dodatki gastronomiczne, L.P. Kod CPV Nazwa artykułu J.M Ilość asortymentu 1 153 310 00-7 Chrzan tarty kg 180 2 158 712 30-5 Ketchup kg 1510 3 153 314 25-2 Koncentrat pomidorowy kg 700 4 158 712 73-8 Majonez kg 2070 5 158 712 50-1 Musztarda kg 1300 6 158 315 00-7 Miód sztuczny kg 400 Zadanie III: Produkty zbożowe L.P. Kod CPV Nazwa artykułu J.M Ilość asortymentu 1 156 131 00-9 Kasza gryczana kg 400 2 156 130 00-9 Kasza jęczmienna kg 800 3 156 131 00-9 Kasza manna kg 200 4 158 511 00-9 Makaron kg 12600 5 156 121 00-2 Mąka pszenna kg 1200 6 156 110 00-4 Ryż kg 800 Zadanie IV: Groch i fasola L.P. Kod CPV Nazwa artykułu J.M Ilość asortymentu 1 153 311 33-8 Groch suszony(łuskany połówki) kg 1 350 2 153 311 30-7 Fasola JAŚ średnia suszona kg 2 050 Zadanie V: Dżem i marmolada L.P. Kod CPV Nazwa artykułu J.M Ilość asortymentu 1 153 322 00-6 Dżem wieloowocowy opakowanie 10 do 15 kg kg 300 2 153 322 00-6 Dżem truskawkowy opakowanie 10 do 15 kg kg 300 3 153 322 00-6 Marmolada wieloowocowa opakowanie 10 do 15 kg kg 500 Zadanie VI: Cukier L.P. Kod CPV Nazwa artykułu J.M Ilość asortymentu 1. 158 310 00-2 Cukier kg 3 500 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-07-26 - Dostawa żywności do Internatu Zespołu Szkół Leśnych w Lesku
Dodano: 2016-07-26 - Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do kuchni Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 5 w Rzeszowie
Dodano: 2016-06-10 - EZ/215/61/2016 Zakup i dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-06-08 - Dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-05-18 - Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 8 pakietów.
Dodano: 2016-05-12 - dostawa: różnych produktów spożywczych dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle
Dodano: 2016-05-09 - Cykliczne dostawy pieczywa i artykułów spożywczych dla potrzeb Powiatowego Szpitala Specjalistycznego w Stalowej Woli w okresie trzech lat , licząc od daty podpisania umowy
Dodano: 2016-04-27 - EZ/215/47/2016 Zakup i dostawa wędlin
Dodano: 2016-04-20 - dostawa art. ogólnospożywczych oraz mrożonek
Dodano: 2016-04-05