Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony nr 1/DKw/Ż/2010 na dostawy mięsa, podrobów i produktów mięsnych

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 80-803 Gdańsk, ul. Kurkowa 12
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 058 3231000, 3231260 , fax. 058 3025125
  • Data zamieszczenia: 2010-01-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Kurkowa 12 12
    80-803 Gdańsk, woj. pomorskie
    tel. 058 3231000, 3231260, fax. 058 3025125
    REGON: 00062649000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony nr 1/DKw/Ż/2010 na dostawy mięsa, podrobów i produktów mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem przetargu są dostawy transportem wykonawcy i na koszt wykonawcy mięsa, wędlin i produktów mięsnych w ilości średniej: I część zamówienia - antrykot bez kości 975kg, karkówka bez kości 120kg, kości schabowe 6300kg, mięso gulaszowe wołowe 8250 kg, mięso mielone wieprzowo - wołowe 5250kg, mięso wieprzowe rozdrobnione 1200kg, ogony wieprzowe 225kg, schab z kością 120kg, szponder 3000kg, wątroba wołowa mrożona 3300kg, łój wołowy mrożony 120kg, blok kanapkowy 2550kg, blok szynkowy 300kg, boczek faszerowany 1275kg, kaszanka 3000kg, kiełbasa biała parzona 120kg, kiełbasa czosnkowa 3000kg, kiełbasa dębicka 300kg, kiełbasa golonkowa prasowana 300kg, kiełbasa luncheon-meat 2550kg, kiełbasa metka 2550kg, kiełbasa mielonka prasowana 2550kg, kiełbasa mortadela 2550kg, kiełbasa mortadela z papryką 2550kg, kiełbasa parówkowa 1500kg, kiełbasa pieprzowa 2550kg, kiełbasa piwna 45kg, kiełbasa szynkowa 450 kg, kiełbasa śląska 750kg, kiełbasa zielonogórska 300kg, kiełbasa zwyczajna 5250kg, kiełbasa żywiecka 45kg, parówka cielęca 300kg, parówka cienka 3000kg, pasztet pieczony 1275kg, pasztetowa 1275kg, pieczeń chlebowa 1275kg, podgardle wędzone 900kg, polędwica sopocka 75kg, przysmak tyrolski 1275kg, salceson biały 1275kg, salceson czarny 1275kg, szynka gotowana 300kg, szynka mozaikowa 300kg, szynka w galarecie czysta bez dodatków 300kg. II część zamówienia - pasztet mazowiecki konserwa ( 180-300g./szt.) 1350kg, konserwa mięsna turystyczna z samootwieraczem (180-300g./szt.) 1350kg. Dostawy realizowane będą od daty podpisania umowy przez okres 15 miesięcy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 15 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Oferent zobowiązany jest wnieść wadium. Wysokość wadium wynosi : dla I części zamówienia 4 000 zł, dla II części zamówienia 100 zł. Wadium musi być wniesione przed terminem składania ofert w formach określonych w art. 45 Prawa Zamówień Publicznych.
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Ocena spełnienia warunków dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie załączonego do oferty oświadczenia o spełnianiu warunków.Dokonując porównania i oceny złożonych ofert, zamawiający kierować się będzie wyłącznie ceną.Dokonując porównania i oceny złożonych ofert, zamawiający kierować się będzie wyłącznie ceną. Cena 100 % Ofercie z najniższą ceną przyznane zostanie 100 pkt, pozostałym ofertom proporcjonalnie mniej, w zależności od proponowanej ceny ( Pj = Cmin/Cj x 100 pkt), Pj - punktacja oferty j, Cmin - cena najniższej oferty, Cj - cena oferty j.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Do przetargu mogą stawać wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 pkt 1-4 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2007r. Nr 223 poz. 1655 z póź. zm.) i nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 tej ustawy.Ocena spełnienia warunków dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie załączonego do oferty oświadczenia o spełnianiu warunków.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach