Szpital Specjalistyczny Nr 2 ogłasza przetarg
- Adres: 41-902 Bytom, ul. Stefana Batorego 15
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 7861400 , fax. 032 7861646
- Data zamieszczenia: 2010-02-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Specjalistyczny Nr 2
ul. Stefana Batorego 15 15
41-902 Bytom, woj. śląskie
tel. 032 7861400, fax. 032 7861646
REGON: 27023589200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.szpital2.bytom.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na zakup wraz z dostawą mięsa, wędlin, podrobów, flaków wołowych oraz drobiu i podrobów mrożonych, ryb mrożonych dla potrzeb Kuchni Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia w przetargu nieograniczonym jest dostawa mięsa, wędlin, podrobów, flaków wołowych oraz drobiu i podrobów mrożonych , ryb mrożonych określonych przez Zamawiającego według grup asortymentowo - cenowych zgrupowanych w Pakietach nr 1 - 3 stanowiących załącznik A do specyfikacji istotnych warunków zamówienia : Pak. 1 - Drób i podroby mrożone Pak. 2 - Mięso i wędliny, podroby , flaki wołowe Pak. 3 - Ryby mrożone - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151300008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wykonawca przystępujący do przetargu jest obowiązany wnieść wadium: w przypadku złożenia oferty na wszystkie pakiety wadium w wysokości 2 230,00 zł. (słownie: dwa tysiące dwieście trzydzieści zł ), w przypadku złożenia oferty na pakiet nr 1 wadium w wysokości 830,00 zł ( słownie : osiemset trzydzieści zł ), w przypadku złożenia oferty na pakiet nr 2 wadium w wysokości 1 312,00 zł ( słownie : jeden tysiąc trzysta dwanaście zł ). w przypadku złożenia oferty na pakiet nr 3 wadium w wysokości 88,00 zł ( słownie : osiemdziesiąt osiem złotych ),
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpitalspec2.bytom.ids.pl
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych: mięsa i wędlin, konserw rybnych i mięsnych, ryb mrożonych.
Dodano: 2011-11-10 - Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa, produktów mięsnych i tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2011-07-26 - Zakup wraz z dostawą artykułów żywnosciowych dlaŚwietlic Socjoterapeutycznych, Mieszkania Interwencyjnegi i Mieszkan Rodzinkowych Ośrodka Pomocy Dzieciom i Rodzinie w Rudzie Ślaskiej
Dodano: 2010-10-20 - Zakup wraz z dostawą artykułów żywnosciowych dla Świetlic Socjoterapeutycznych, Mieszkania Interwencyjnego i Mieszkań Rodzinkowych Osrodka Pomocy Dzieciom i Rodzinie w Rudzie Śląskiej
Dodano: 2010-10-11