Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 43-300 Bielsko-Biała, ul. Słowackiego 15a
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 033 8280511, 8280521, 8280530 , fax. 033 8280514
- Data zamieszczenia: 2011-11-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Słowackiego 15a 15a
43-300 Bielsko-Biała, woj. śląskie
tel. 033 8280511, 8280521, 8280530, fax. 033 8280514
REGON: 00031982000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych: mięsa i wędlin, konserw rybnych i mięsnych, ryb mrożonych. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
CZĘŚĆ I: Mięso wieprzowe łopatka bez kości 15113000-3 2500 Mięso wołowe pieczeń gulaszowe I bez kości 15111000-9 900 Udziec z kurczaka z kością 15112000-6 250 Mięso z indyka gulaszowe I bez kości 15112120-3 600 Wątroba wieprzowa 15114000-0 600 Nóżki wieprzowe 15131400-9 82 Słonina wieprzowa 15131400-9 97 Ozory wołowe 15114000-0 100 Mortadela 15131120-2 800 Parówka śląska 15131120-2 1090 Mielonka wieprzowa 15131120-2 800 Kiełbasa zwyczajna 15131130-5 1900 Kiełbasa dębicka 15131130-5 850 Kiełbasa zielonogórska 15131130-5 780 Szynka blok wieprzowy 15131410-2 400 Kiełbasa tyrolska gruba 15131130-5 550 Szynka mielona 15131130-5 440 Parówka wiedeńska 15131120-2 370 Pieczeń bawarska 15131120-2 132 Serdelki 15131120-2 400 Polędwica drobiowa 15131135-0 440 Szynka drobiowa 15131135-0 440 Kaszanka 15131134-3 800 Pasztetowa luksusowa 15131130-5 360 Salceson włoski 15131120-2 700 CZĘŚĆ II: Konserwa Paprykarz szczeciński 15240000-2 330 g 858 kg Konserwa Paprykarz szczeciński ( alopak) 15240000-2 120 g 255 kg Konserwa szprot w pomidorze 15240000-2 330 g 660 kg Pasztet drobiowy ( alopak) 15131000-5 130 g 533 kg CZĘŚĆ III: ryba mrożona tusza bez głowy - / mintaj, miruna, witlinek / zawartość lodu nie więcej niż 20% 15221000-3 1 - 7 kg 200 kg kotlet rybny panierowany , wstępnie obsmażone i głęboko zamrożone / waga szt. 60 - 120g / 15242000-6 4 - 6 kg 900 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151300008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa, produktów mięsnych i tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2011-07-26 - Zakup wraz z dostawą artykułów żywnosciowych dlaŚwietlic Socjoterapeutycznych, Mieszkania Interwencyjnegi i Mieszkan Rodzinkowych Ośrodka Pomocy Dzieciom i Rodzinie w Rudzie Ślaskiej
Dodano: 2010-10-20 - Zakup wraz z dostawą artykułów żywnosciowych dla Świetlic Socjoterapeutycznych, Mieszkania Interwencyjnego i Mieszkań Rodzinkowych Osrodka Pomocy Dzieciom i Rodzinie w Rudzie Śląskiej
Dodano: 2010-10-11 - Przetarg nieograniczony na zakup wraz z dostawą mięsa, wędlin, podrobów, flaków wołowych oraz drobiu i podrobów mrożonych, ryb mrożonych dla potrzeb Kuchni Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu.
Dodano: 2010-02-11