Zakład Karny w Lublińcu ogłasza przetarg
- Adres: 42-700 Lubliniec, ul. Sobieskiego 6
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 0-34 353-02-81 , fax. 0-34 353-02-81
- Data zamieszczenia: 2011-07-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Lublińcu
ul. Sobieskiego 6 6
42-700 Lubliniec, woj. śląskie
tel. 0-34 353-02-81, fax. 0-34 353-02-81
REGON: 00031979900000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny w Lublińcu
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa, produktów mięsnych i tłuszczy zwierzęcych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Mięso wołowe b/k - 40,00 kg 2.Mięso wołowe z/k antrykot - 200,00 kg 3.Mięso wołowe gulaszowe -1.700,00 kg 4.Mięso mielone wieprzowe - 600,00 kg 5.Mięso wieprzowe karczek z/k - 1.500,00 kg 6.Mięso żeberka wieprzowe - 900,00 kg 7.Wątroba wieprzowa - 100,00 kg 8.Boczek wędzony - 180,00 kg 9.Smalec - 300,00 kg 10.Słonina - 200,00 kg 11.Kiełbasa mortadela - 400,00 kg 12.Kiełbasa zwyczajna - 100,00 kg 13.Kiełbasa parówkowa - 200,00 kg 14.Kiełbasa mielonka - 750,00 kg 15.Kiełbasa śląska - 650,00 kg 16.Kiełbasa kminkowa - 550,00 kg 17.Kiełbasa debreczyńska - 300,00 kg 18.Kiełbasa zielonogórska - 500,00 kg 19.Kiełbasa biała parzona - 580,00 kg 20.Szynka tyrolska - 270,00 kg 21.Parówka cienka - 700,00 kg 22.Parówka cielęca - 100,00 kg 23.Pieczeń firmowa - 300,00 kg 24.Pasztetowa - 400,00 kg 25.Kaszanka - 350,00 kg 26.Metka łososiowa - 200,00 kg 27.Salceson - 250,00 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151300008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych: mięsa i wędlin, konserw rybnych i mięsnych, ryb mrożonych.
Dodano: 2011-11-10 - Zakup wraz z dostawą artykułów żywnosciowych dlaŚwietlic Socjoterapeutycznych, Mieszkania Interwencyjnegi i Mieszkan Rodzinkowych Ośrodka Pomocy Dzieciom i Rodzinie w Rudzie Ślaskiej
Dodano: 2010-10-20 - Zakup wraz z dostawą artykułów żywnosciowych dla Świetlic Socjoterapeutycznych, Mieszkania Interwencyjnego i Mieszkań Rodzinkowych Osrodka Pomocy Dzieciom i Rodzinie w Rudzie Śląskiej
Dodano: 2010-10-11 - Przetarg nieograniczony na zakup wraz z dostawą mięsa, wędlin, podrobów, flaków wołowych oraz drobiu i podrobów mrożonych, ryb mrożonych dla potrzeb Kuchni Szpitala Specjalistycznego Nr 2 w Bytomiu.
Dodano: 2010-02-11