Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na zakup i dostawy mięsa wołowego, mięsa wieprzowego i drobiowego, podrobów jadalnych, produktów mięsno-wędliniarskich.

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 78-114 Wrzosowo, Włościbórz
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0-94 35 819 22 , fax. 0-94 35 819 63
  • Data zamieszczenia: 2012-03-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    Włościbórz
    78-114 Wrzosowo, woj. zachodniopomorskie
    tel. 0-94 35 819 22, fax. 0-94 35 819 63
    REGON: 00031042700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: dpswlosciborz.finn.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na zakup i dostawy mięsa wołowego, mięsa wieprzowego i drobiowego, podrobów jadalnych, produktów mięsno-wędliniarskich.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa wołowego,mięsa wieprzowego i drobiowego, podrobów jadalnych, produktów mięsno- wędliniarskich9 CPV -15113000-3,15112100-7,15131400-9,15131310-1 od dnia określonego w umowie do dnia 31.12.2012r Przedmiot zamówienia przedstawia załącznik Nr 6 do SIWZ -Formularz cenowy Przedmiot zamówienia 1.Golonka wieprzowa mała przednia ( do galarety)CPV 15113000-3 -100 KG 2.Boczek świeży bez żeberek i skóry kl.1 CPW 15113000-3-90 KG 3.Szynka wieprzowa bez skóry i kości bez tłuszczu kl.1 CPV15113000-3-300 KG 4.Łopatka wieprzowa bez kości i skóry i tłuszczu kl.1 CPV 15113000-3-1600 KG 5.Żeberka paski wieprzowe kl.1 CPV15113000-3 -200KG 6.Karkówka b/k wieprzowa kl.1 CPV15113000-3 -500 KG 7.Kości wędzone z karkówki i schabu kl.1 CPV15113000-3-20KG 8.Schab z kością wieprzowy bez tłuszczu kl.1 CPV15113000-3-500KG 9.Nogi wieprzowe przednie (do galarety) CPV 15113000-3-80KG 10.Flaki parzone krojone wołowe suche CPV15131400-9-200 KG 11.Pierś z kurczaka filet kl.1 CPV 15112100-7-500KG 12.Kurczak cały kl.1 CPV 15112100-7-1600KG 13.Udka drobiowe bez kręgosłupa i kupra (nie ćwiartka tylna) CPV15112100-7-200KG 14.Porcje rosołowe z kurczaka CPV 15112100-7 -750KG 15.Porcje rosołowe z indyka pełna z kuperkiem CPV15112100-7-80KG 16.Wątróbka z indyka CPV15112300-9-100KG 17.Żołądki drobiowe CPV15100000-9-50KG 18.Pieczeń rzymska CPV15131000-5-120KG 19.Szynka wędzona wieprzowa kl.1 CPV 15131210-0-120KG 20.Szynka z indyka prasowana kl.1CPV15131135-0-100KG 21.Baleron wędzony kl.1 CPV15131400-9-60KG 22.Ogonówka złota kl.1 CPV 15131400-9-120KG 23.Wędzonka wieprzowa krotoszyńska kl.1 CPV15131400-9-60KG 24.Polędwica wieprzowa sopocka kl.1 CPV 15131400-9-80KG 25.Szynka z piersi kurczaka CPV15131500-0-80KG 26.Kiełbasa wędzona podsuszana żywiecka kl.1 CPV15131400-9-60KG 27.Kiełbasa wieprzowa krakowska parzona CPV15131400-9-60KG 28.Kiełbasa wieprzowa wiejska podsuszana CPV15131400-9-80KG 29.Kiełbasa wieprzowa parzona biała kl.1(a 100g) CPV15131400-9-400KG 30.Kiełbasa wieprzowa cienka jarmarczna(a 100g) kl.1CPV15131400-9-100KG 31.Kiełbasa wieprzowa cienka ogniskowa (a 100g) CPV15131400-9-80KG 32.Parówki drobiowe kl.I (a 100g) CPV15131500-0-200KG 33.Boczek wieprzowy rolowany faszerowany CPV15131400-9-70KG 34.Boczek wieprzowy pieczony extra, parzony kl.1 CPV 15131400-9-90KG 35.Pasztet borowikowy kl.1CPV15131310-1-90KG 36.Pasztetowa podwędzana CPV15131310-1-80KG 37.Metka łososiowaCPV15131310-1-60KG 38.Kaszanka jęczmienna(a 100g)CPV15131134-3-120KG 39.Salceson ozorkowy CPV15131310-1-200KG 40.Salceson włoski CPV15131310-1-200KG 41.Szynkówka CPV15131410-2-60KG 42.Przysmak w konserwie CPV15131000-5-60KG 43.Szynka tyrolska CPV15131410-2-120KG 44.Rolada drobiowa kl.1CPV15131500-0-120KG 45.Polska pieczona cienkaCPV15131400-9-200KG 46.Parówki z indyka kl.I(a 100g)CPV15131500-0-250
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dpswlosciborz.finn.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach