Politechnika Opolska ogłasza przetarg
- Adres: 45-758 Opole, ul. Prószkowska 76
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 77 4498178 , 77 4498177 , fax. 77 4498180
- Data zamieszczenia: 2014-09-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Politechnika Opolska
ul. Prószkowska 76 76
45-758 Opole, woj. opolskie
tel. 77 4498178 , 77 4498177, fax. 77 4498180
REGON: 00000173200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.po.opole.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na usługę cateringową oraz restauracyjną na potrzeby Wydziału Budownictwa Politechniki Opolskiej (nr sprawy ZP/U/79/2014) - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa oraz restauracyjna na potrzeby konferencji organizowanej przez Wydział Budownictwa Politechniki Opolskiej tj. Część I: usługa cateringowa w dniach 16-10.2014 r. Część II: usługa restauracyjna w dniu 18.10.2014 r. Szczegółowe warunki realizacji zamówienia zawiera opis przedmiotu zamówienia stanowiący odpowiednio: dla części I - załącznik 6a do SIWZ, dla części II - załącznik 6b do SIWZ. Przedmiotem zamówienia są usługi o charakterze niepriorytetowym (określone w przepisach wydanych na podstawie art. 2a i 2b ustawy pzp) Zamawiający na podstawie art. 5 ust 1 ustawy pzp nie stosuje przepisów ustawy pzp dotyczących terminów składania ofert. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przetargi.po.opole.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Całodobowe wyżywienie pacjentów Prudnickiego Centrum Medycznego S.A. w Prudniku.
Dodano: 2016-06-17 - Przygotowanie i dostarczanie posiłków dla pacjentów Zakładu Opiekuńczo Leczniczego SZOZ w Niemodlinie
Dodano: 2016-04-13 - świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostarczania całodziennych posiłków dla pacjentów Brzeskiego Centrum Medycznego w Brzegu
Dodano: 2015-12-15 - Usługa cateringu-żywienie pacjentów SP ZOZ MSW w Opolu
Dodano: 2015-12-14 - Przygotowywanie i wydawanie posiłków jednodaniowych dla klientów Ośrodka Pomocy Społecznej w Głuchołazach.
Dodano: 2015-12-14 - Przygotowywanie, dostarczanie i wydawanie posiłków w Dziennym Domu Pomocy w Brzegu dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Brzegu w 2016 roku
Dodano: 2015-12-09 - Dożywianie podopiecznych Ośrodka Pomocy Społecznej w Namysłowie w postaci gorącego posiłku
Dodano: 2015-12-07 - Świadczenie usługi całodobowego wyżywienia pacjentów na rzecz SP ZOZ w Głubczycach - PN / 11 / XII / 15
Dodano: 2015-12-07 - Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Kędzierzynie-Koźlu
Dodano: 2015-11-30 - Świadczenie usługi całodobowego wyżywienia pacjentów na rzecz SP ZOZ w Głubczycach - PN / 10 / XI / 15
Dodano: 2015-11-25