Areszt Śledczy Warszawa Służewiec ogłasza przetarg
- Adres: 02-699 Warszawa, ul. Kłobucka 5
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 8473341 , fax. 022 8437366
- Data zamieszczenia: 2012-01-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy Warszawa Służewiec
ul. Kłobucka 5 5
02-699 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 8473341, fax. 022 8437366
REGON: 00032048900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na dostawy warzyw przetworzonych do Aresztu Śledczego w Warszawie - Służewcu oraz Oddziału Zewnętrznego w Grodzisku Mazowieckim 220/1P/12. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawy warzyw przetworzonych do Aresztu Śledczego w Warszawie - Służewcu oraz Oddziału Zewnętrznego w Grodzisku Mazowieckim: - część nr 1: 1. Chrzan tarty, kod CPV:15331110-1, Polska Norma: PN-92/R-75353, Wymagana gramatura jednego opakowania netto: do 1 kg, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 90 dni, Orietacyjne ilości zamówienia: 2600 kg. 2. Groszek konserwowy, kod CPV: 15331462-3, Polska Norma: PN-76/A-77803, Wymagana gramatura jednego opakowania netto: do 2 kg, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 90 dni, Orietacyjne ilości zamówienia: 1100 kg. 3. Fasolka konserwowa, kod CPV: 15331131-4, Polska Norma: PN-76/A-77802, Wymagana gramatura jednego opakowania netto: do 2 kg, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 90 dni, Orietacyjne ilości zamówienia: 700 kg. 4. Koncentrat pomidorowy 30%, kod CPV: 15331427-6, Polska Norma: PN-75/A-77601, Wymagana gramatura jednego opakowania netto: do 5 kg, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 90 dni , Orietacyjne ilości zamówienia: 4800 kg. 5. Koperek suszony, kod CPV: 15330000-7, Polska Norma: PN-VI-740101:1999, Wymagana gramatura jednego opakowania netto: do 2 kg, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 90 dni, Orietacyjne ilości zamówienia: 160 kg. 6. Szczaw konserwowy, Kod CPV 15330000-7, Polska Norma:PN-A-77807:1997/Az1:2004, Wymagana gramatura jednego opakowania netto w kg: do 2 kg, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy:90 dni, Orientacyjna ilość w kilogramach: 1900 kg. 7. Jabłka prażone, Kod CPV 15332140-7, Polska Norma:PN-77608:1997, Wymagana gramatura jednego opakowania netto w kg: do 15 kg, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 90 dni, Orientacyjna ilość w kilogramach: 8400 kg. 8. Marmolada, Kod CPV 15332230-5, Polska Norma:PN-93/A-75103, Wymagana gramatura jednego opakowania netto w kg: do 2 kg, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 90 dni, Orientacyjna ilość w kilogramach: 5150 kg. 9. Dżem, Kod CPV 15332290-3, Polska Norma:PN-A-75100:1994/Az1:2000, Wymagana gramatura jednego opakowania netto w kg: do 2 kg, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 90 dni, Orientacyjna ilość w kilogramach: 6600 kg. 10. Ogórek konserwowy, Kod CPV 15331500-2, Polska Norma:PN-A-77801:1997, Wymagana gramatura jednego opakowania netto w kg: do 5 kg, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 90 dni, Orientacyjna ilość w kilogramach: 2150 kg. *ceny przedmiotów zamówienia określone w części nr 1 punkt 2, 3, 10 winny dotyczyć masy netto po odcieku. - część nr 2: 1. Kapusta kwaszona, kod CPV:15331142-4, Polska Norma: PN-72/A-77700, Wymagana gramatura jednego opakowania netto: do 150 kg, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 20 dni, Orietacyjne ilości zamówienia: 21500 kg, 2. Ogórek kwaszony gat. I, kod CPV:15331480-5, Polska Norma: PN-A-77701:1997, Wymagana gramatura jednego opakowania netto: do 150 kg, Wymagany minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 20 dni, Orietacyjne ilości zamówienia: 9000 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153000001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga zabezpieczenia oferty wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa produktów spożywczych dla potrzeb stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej Nr 2 w Ząbkach.
Dodano: 2016-07-20 - Dostawa warzyw, owoców, mięsa, artykułów spożywczych, nabiału, mrożonek do Szkoły Podstawowej nr 1 w Piasecznie w okresie 4 miesięcy.
Dodano: 2016-07-19 - Postępowanie na sukcesywne dostawy warzyw i owoców do obiektów Centrum Usług Logistycznych
Dodano: 2016-06-20 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Ogólnokształcących w Brwinowie przy ul. Żwirowej 16 w okresie od 01.09.2016r. do 31.12.2016r.
Dodano: 2016-06-09 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Nr 1 w Brwinowie przy ul. Piłsudskiego 11 w okresie od 01.09.2016r. do 31.12.2016r.
Dodano: 2016-06-09 - Postępowanie na sukcesywne dostawy warzyw i owoców do obiektów Centrum Usług Logistycznych
Dodano: 2016-05-18 - Dostawa żywności do dwóch stołówek szkolnych przy SP nr 5 w Piasecznie.
Dodano: 2016-04-09 - Dostawa owoców, soków owocowych 100% i warzyw na potrzeby Zespołu Szkół Publicznych w Jazgarzewie.
Dodano: 2016-04-05 - Dostawa świeżych owoców i warzyw oraz kwaszonek do Zespołów Oświatowych na terenie Gminy Siedlce
Dodano: 2016-04-04 - Dostawa mrożonych owoców, warzyw i ryb do Zespołów Oświatowych na terenie Gminy Siedlce
Dodano: 2016-04-01