Zakład Karny w Malborku ogłasza przetarg
- Adres: 82-220 Malbork, ul. Poczty Gdańskiej 19 A
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-55 6460520 , fax. 0-55 2729411
- Data zamieszczenia: 2012-05-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Malborku
ul. Poczty Gdańskiej 19 A 19 A
82-220 Malbork, woj. pomorskie
tel. 0-55 6460520, fax. 0-55 2729411
REGON: 00109950000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny w Malborku
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa wieprzowego, mięsa wołowego, wątroby wieprzowej, wędlin oraz wyrobów z mięsa wieprzowego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Malborku mięsa wieprzowego, mięsa wołowego, wątroby wieprzowej, wędlin oraz wyrobów z mięsa wieprzowego w niżej wymienionym asortymencie i ilościach: 1) Kaszanka - ilość 1200 kg, zgodna z PN-A-82007 2) Kiełbasa krakowska parzona - ilość 300 kg, zgodna z PN-A-82007 3) Kiełbasa biała parzona - ilość 1000 kg, zgodna z PN-A-82007 4) Kiełbasa bigosowa - ilość 1800 kg, zgodna z PN-A-82007 5) Kiełbasa litewska - ilość 800 kg, zgodna z PN-A-82007 6) Kiełbasa mielonka wieprzowa - ilość 1500 kg, zgodna z PN-A-82007 7) Kiełbasa mortadela - ilość 1800 kg, zgodna z PN-A-82007 8) Kiełbasa parówkowa - ilość 1800 kg, zgodna z PN-A-82007 9) Kiełbasa podwawelska - ilość 300 kg, zgodna z PN -A-82007 10) Kiełbasa szynkowa - ilość 400 kg, zgodna z PN-A-82007 11) Kiełbasa śląska - ilość 200 kg, zgodna z PN-A-82007 12) Kiełbasa toruńska - ilość 200 kg, zgodne z PN-A-82007 13) Kiełbasa zwyczajna - ilość 1500 kg, zgodna z PN-A-82007 14) Metka łososiowa - ilość 1000 kg, zgodna z PN-A-82007 15) Mięso wieprzowe gulaszowe bez kości - ilość 1800 kg, zgodne z PN-86/A-82002 16) Mięso wołowe gulaszowe bez kości - ilość 150 kg, zgodne z PN-A-82014 17) Parówki cienkie - ilość 1200 kg, zgodne z PN-A-82007 18) Pasztetowa - ilość 800 kg, zgodna z PN-A-82007 19) Podgardle wędzone - ilość 400 kg, zgodne z PN-A-82007 20) Salceson biały - ilość 650 kg, zgodny z PN-A-82007 21) Salceson czarny - ilość 650 kg, zgodny z PN-A-82007 22) Szynka parzona wieprzowa - ilość 200 kg, zgodna z PN-A-82007 23) Wątroba wieprzowa - ilość 1800 kg, zgodna z PN-86/A-82004 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311343
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną