Zakład Karny w Lublińcu ogłasza przetarg
- Adres: 42-700 Lubliniec, ul. Sobieskiego 6
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 0-34 353-02-81 , fax. 0-34 353-02-81
- Data zamieszczenia: 2012-08-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Lublińcu
ul. Sobieskiego 6 6
42-700 Lubliniec, woj. śląskie
tel. 0-34 353-02-81, fax. 0-34 353-02-81
REGON: 00031979900000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny w Lublińcu
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa, produktów mięsnych i tłuszczy zwierzęcych. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Mięso wołowe b/k - 30,00 kg 2. Mięso wołowe z/k antrykot - 230,00 kg 3. Mięso wołowe gulaszowe - 1.400,00 kg 4. Mięso mielone wieprzowe - 900,00 kg 5. Mięso wieprzowe karczek z/k - 900,00 kg 6. Mięso żeberka wieprzowe - 1.100,00 kg 7. Wątroba wieprzowa - 100,00 kg 8. Boczek wędzony - 130,00 kg 9. Smalec - 270,00 kg 10. Słonina - 150,00 kg 11. Kiełbasa mortadela - 300,00 kg 12. Kiełbasa zwyczajna - 100,00 kg 13. Kiełbasa parówkowa - 100,00 kg 14. Kiełbasa mielonka - 350,00 kg 15. Kiełbasa śląska - 500,00 kg 16. Kiełbasa kminkowa - 600,00 kg 17. Kiełbasa debreczyńska - 100,00 kg 18. Kiełbasa zielonogórska - 600,00 kg 19. Kiełbasa biała parzona - 800,00 kg 20. Szynka tyrolska - 300,00 kg 21. Parówka cienka - 650,00 kg 22. Parówka cielęca - 300,00 kg 23. Pieczeń firmowa - 400,00 kg 24. Pasztetowa - 400,00 kg 25. Kaszanka - 250,00 kg 26. Metka łososiowa - 300,00 kg 27. Salceson - 100,00 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i wołowego do Centralnej Szkoły Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie
Dodano: 2016-07-25 - Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
Dodano: 2016-07-04 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin i tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2016-05-25 - Sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą mięsa i wędlin na rzecz DPS Dom Kombatanta im. św Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu, ul. dr. E. Cyrana 10 dla zamówienia o szacunkowej wartości poniżej kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy - Prawo zamówień publicznych.
Dodano: 2016-05-24 - Dostawa różnych produktów spożywczych
Dodano: 2016-05-19 - 4/PN/DEG/AC/2016 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb SP ZOZ Szpitala Psychiatrycznego w Toszku. Postępowanie zostanie przeprowadzone z podziałem na siedemnaście pakietów.
Dodano: 2016-04-07 - Dostawa mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich wraz z transportem dla potrzeb Wojewódzkiego Ośrodka Lecznictwa Odwykowego i Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Gorzycach
Dodano: 2016-01-21 - Sukcesywne dostawy wraz z transportem mięsa i wędlin w 2016r.
Dodano: 2016-01-20 - Dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie
Dodano: 2016-01-13 - Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
Dodano: 2015-12-11