Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa jego przetworów i podrobów do ODK SW w Sulejowie

Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Sulejowie ogłasza przetarg

  • Adres: 97-330 Sulejów,
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 044 6162553 , fax. 044 6162553
  • Data zamieszczenia: 2011-08-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Sulejowie
    97-330 Sulejów, woj. łódzkie
    tel. 044 6162553, fax. 044 6162553
    REGON: 59064780700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa jego przetworów i podrobów do ODK SW w Sulejowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Antrykot - 282 kg 2. Blok wieprzowy - 540 kg 3. Boczek surowy - 68 kg 4. Boczek wędzony - 440 kg 5. Boczek wędzony II gatunek - 388 kg 6. Czarne - 40 kg 7. Filet z kurczaka - 1534 kg 8. Flaki wołowe - 184 kg 9. Golonka z indyka - 302 kg 10. Kabanosy - 260 kg 11. Kaczka - 40 kg 12. Karczek b/k - 1980 kg 13. Kaszanka - 640 kg 14. Kiełbasa Zielonogórska - 400 kg 15. Kiełbasa biała - 130 kg 16. Kiełbasa swojska - 40 kg 17. Kiełbasa szynkowa - 210 kg 18. Kiełbasa zwyczajna - 1530 kg 19. Kiełbasa żywiecka - 354 kg 20. Kości wieprzowe - 764 kg 21. Krakowska sucha - 352 kg 22. Kura rosołowa - 84 kg 23. Kurczak faszerowany - 240 kg 24. Łopatka wieprzowa - 1600 kg 25. Mortadela - 260 kg 26. Mortadela drobiowa - 80 kg 27. Nerki wieprzowa - 124 kg 28. Noga z kurczaka - 2134 kg 29. Ozory Lisieckie - 62 kg 30. Ozory wieprzowe - 124 kg 31. Parówki delikatesowe - 214 kg 32. Parówki drobiowe - 30 kg 33. Pasztet wielkopolski - 164 kg 34. Pasztet wieprzowy zapiekany - 144 kg 35. Pasztet z drobiu zapiekany - 80 kg 36. Pasztetowa drobiowa - 130 kg 37. Pieczeń domowa - 142 kg 38. Pieczeń rzymska - 280 kg 39. Polędwica drobiowa w galarecie - 92 kg 40. Polędwica drobiowa z udźcem - 110 kg 41. Polędwica sopocka - 484 kg 42. Porcje rosołowe - 1440 kg 43. Półtusza wieprzowa - 624 kg 44. Schab b/k - 1360 kg 45. Schabik drobiowy - 422 kg 46. Serca wieprzowe - 180 kg 47. Skrzydła indycze - 570 kg 48. Skrzydła z kurczaka - 248 kg 49. Szynka drobiowa - 520 kg 50. Szynka tyrolska - 854 kg 51. Szynka wiejska - 40 kg 52. Wątroba drobiowa - 390 kg 53. Wątroba wieprzowa - 120 kg 54. Wieprzowina II gatunek - 490 kg 55. Wołowina b/k - 522 kg 56. Wołowina z/k - 202 kg 57. Żeberka wieprzowe - 52 kg 58. Żeberka wieprzowe II gatunek - 60 kg 59. Żołądki drobiowe - 144 kg 60. Słonina - 122 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 24 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiajacy nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach