Areszt Śledczy w Sanoku ogłasza przetarg
- Adres: 38-500 Sanok, ul. Zaułek Dobrego Wojaka Szwejka 4
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 013 4655000, 4655015 , fax. 013 4655002
- Data zamieszczenia: 2013-06-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Sanoku
ul. Zaułek Dobrego Wojaka Szwejka 4 4
38-500 Sanok, woj. podkarpackie
tel. 013 4655000, 4655015, fax. 013 4655002
REGON: 37001764300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Wymiar Sprawiedliwości
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
przetarg nieograniczony na dostawy artykułów z grupy mięso i jego przetwory - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zadanie 1 1 Kiełbasa zwyczajna CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 350 kg 2 Kiełbasa popularna CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 200 kg 3 Kiełbasa parówkowa CPV 15131700-2 w szacunkowej ilości 200 kg 4 Parówki cienkie CPV 15131700-2 w szacunkowej ilości 200kg 5 Kiełbasa biała CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 200 kg 6 Kiełbasa kanapkowa CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 7 Kiełbasa boczkowa CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 150 kg 8 Kiełbasa golonkowa CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 150 kg 9 Kiełbasa drobiowa CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 100 kg 10 Mortadela drobiowa CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 400 kg 11 Mielonka lencz CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 12 Mielonka śniadaniowa CPV15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 13 Mielonka tyrolska CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 14 Mielonka wieprzowa CPV 15131135-6 w szacunkowej ilości 250 kg 15 Mielonka drobiowa CPV 15131133-0 w szacunkowej ilości 250 kg 16 Szynka drobiowa CPV 15131410-2 w szacunkowej ilości 150 kg 17 Polędwica drobiowa CPV 15131410-2 w szacunkowej ilości 100 kg 18 Pieczeń CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 300 kg 19 Hamburgery drobiowe CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 100 kg 20 Hamburgery drobiowo-wieprzowe CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 200 kg 21 Pasztetowa CPV 15131131-2 w szacunkowej ilości 300 kg 22 Salceson biały CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 350 kg 23 Kaszanka CPV 15131134-3 w szacunkowej ilości 300 kg 24 Pachwina wędzona CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 150 kg 25 Pasztet konserwowy 110-140g. CPV 15131131-2 w szacunkowej ilości 100 kg 26 Pasztet konserwowy do 1000g CPV 15131131-2 w szacunkowej ilości 200 kg Zadanie 2 1. Mięso mielone świeże CPV 15131620-7 w szacunkowej ilości 400 kg 2. Mięso wieprzowe gulaszowe świeże CPV 15113000-3 w szacunkowej ilości 200 kg 3. Mięso wołowe gulaszowe świeże CPV 15111190-7 w szacunkowej ilości 150 kg 4. Boczek wieprz. surowy świeży CPV 15131220-3 w szacunkowej ilości 300 kg 5. Żeberka wieprzowe świeże CPV 15131220-3 w szacunkowej ilości 200 kg 6. Kurczaki świeże CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 300 kg 7. Udko z kurczaka świeże CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 200 kg 8. Kości drobiowe (kulinarne)świeże CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 450 kg 9. Serca drobiowe świeże CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 150 kg 10. Żołądki drobiowe świeże CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 150 kg 11. Serca wołowe świeże CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 150 kg 12 Wątroba wołowa CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 100 kg 13 Wątroba wieprzowa CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 100 kg Zamawiający dopuszcza składania ofert częściowych. Podzielone na dwa zadania. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola nr 15 i Przedszkola nr 18 w Stalowej Woli na potrzeby projektu Przedszkole na dobry start - Rozwój edukacji przedszkolnej w gminie Stalowa Wola Oś Priorytetowa IX, Działanie 9.1 RPO WP 2014-2020
Dodano: 2016-07-26 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do Zakładu Karnego w Rzeszowie.
Dodano: 2016-07-18 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów w Zespole Placówek Oświatowych w Nowej Dębie
Dodano: 2016-07-08 - SPZZOZ.NT.III.382-12/16 Dostawa mięsa i wędlin dla Szpitala Powiatowego w Nowej Dębie
Dodano: 2016-07-07 - Sukcesywna dostawa żywności do stołówki szkolnej w Zespole Szkół w Głogowie Małopolskim przy ul. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 1
Dodano: 2016-06-20 - Dostawa mięsa i wyrobów z mięsa
Dodano: 2016-06-07 - SPZZOZ.NT.III.382-11/16 Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Szpitala Powiatowego Nowej Dębie
Dodano: 2016-06-03 - dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-05-24 - Dostawy mięs i wyrobów wędliniarskich
Dodano: 2016-05-09 - Dostawa mięsa i wyrobów z mięsa
Dodano: 2016-03-01