Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę przypraw i koncentratów spożywczych oraz przetworów owocowych i warzywnych.

Zakład Karny w Sztumie ogłasza przetarg

  • Adres: 82-400 Sztum, ul. Nowowiejskiego 14
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 055 2672800 , fax. 0-55 2672820
  • Data zamieszczenia: 2014-01-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Sztumie
    ul. Nowowiejskiego 14 14
    82-400 Sztum, woj. pomorskie
    tel. 055 2672800, fax. 0-55 2672820
    REGON: 00031972400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawę przypraw i koncentratów spożywczych oraz przetworów owocowych i warzywnych.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I Dostawa przypraw i koncentratów spożywczych 1. Przyprawa do zup w płynie w ilości 2500 litrów; CPV 15891500-5 2. Kwasek cytrynowy w ilości 30 kg; CPV 15890000-3 3. Sos pieczarkowy w proszku w ilości 700 kg; CPV 15871260-4 4. Sos pieczeniowy w proszku w ilości 700 kg; CPV 15871260-4 5. Sos pomidorowy w proszku w ilości 800 kg; CPV 15871260-4 6. Sos sałatkowy w proszku w ilości 45 kg; CPV 15871260-4 7. Bulion grzybowy w ilości 130 kg; CPV 15891500-5 8. Bulion rosół w ilości 1600 kg; CPV 15891500-5 9. Bulion wołowy w ilości 1300 kg; CPV 15891500-5 10. Bulion jarzynowy w ilości 900 kg; CPV 15891500-5 11. Zupa grzybowa w proszku w ilości 500 kg; CPV 15891400-4 12. Zupa grochowa w proszku w ilości 500 kg; CPV 15891400-4 13. Zupa kalafiorowa w proszku w ilości 900 kg; CPV 15891400-4 14. Zupa pieczarkowa w proszku w ilości 500 kg; CPV 15891400-4 15. Żurek w proszku w ilości 600 kg; CPV 15891400-4 16. Barszcz biały w proszku w ilości 600 kg; CPV 15891400-4 17. Barszcz czerwony w proszku w ilości 150 kg; CPV 15891400-4 18. Kminek w ilości 10 kg; CPV 15870000-7 19. Koperek suszony w ilości 150 kg; CPV 15893000-4 20. Susz z marchwi w ilości 200 kg; CPV 15893000-4 21. Włoszczyzna suszona w ilości 200 kg; CPV 15893000-4 22. Pietruszka nać suszona w ilości 170 kg; CPV 15893000-4 23. Susz z cebuli w ilości 200 kg; CPV 15893000-4 24. Czosnek w proszku w ilości 100 kg; CPV 15870000-7 25. Majeranek w ilości 20 kg; CPV 15870000-7 26. Kurkuma w ilości 15 kg; CPV 15870000-7 27. Cynamon w ilości 50 kg; CPV 15870000-7 28. Pieprz czarny mielony w ilości 150 kg; CPV 15872100-2 29. Liść laurowy w ilości 25 kg; CPV 15870000-7 30. Papryka mielona ostra w ilości 170 kg; CPV 15870000-7 31. Ziele angielskie w ilości 60 kg; CPV 15870000-7 32. Zioła prowansalskie w ilości 15 kg; CPV 15872300-4 33. Kisiel w proszku w ilości 1600 kg; CPV 15833100-7 34. Proszek jajeczny w ilości 650 kg; CPV 15890000-3 35. Soja krajanka w ilości 300 kg; CPV 15890000-3 Część II Dostawa przetworów owocowych i warzywnych 1. Chrzan tarty w ilości 500 kg; CPV 15331110-1 2. Groszek konserwowy po odcieku w ilości 800 kg; CPV 15331462-3 3. Fasolka konserwowa po odcieku w ilości 800 kg; CPV 15331463-0 4. Koncentrat pomidorowy 30% w ilości 2500 kg; CPV 15331427-6 5. Pieczarki sterylizowane krojone po odcieku w ilości 300 kg; CPV 15331135-2 6. Marchew konserwowa po odcieku w ilości 500 kg; CPV 15331400-1 7. Kukurydza konserwowa po odcieku w ilości 800 kg; CPV 15331470-2 8. Ogórek konserwowy po odcieku w ilości 500 kg; CPV 15331500-2 9. Papryka konserwowa po odcieku w ilości 300 kg; CPV 15331136-9 10. Szczaw konserwowy w ilości 1500 kg; CPV 15331140-0 11. Ketchup w ilości 1000 kg; CPV 15871230-5 12. Kompot o smaku aronii w ilości 500 litrów; CPV 15332100-5 13. Kompot o smaku truskawkowym w ilości 500 litrów; CPV 15332100-5
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach