Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawę produktów spożywczych

Ośrodek dla Osób Uzależnionych SPZOZ "Nowy Dworek" ogłasza przetarg

  • Adres: 66-200 Nowy Dworek, Nowy Dworek 46
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 068 3820030, 3822155 , fax. 068 3820030, 3822155
  • Data zamieszczenia: 2009-12-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek dla Osób Uzależnionych SPZOZ "Nowy Dworek"
    Nowy Dworek 46 46
    66-200 Nowy Dworek, woj. lubuskie
    tel. 068 3820030, 3822155, fax. 068 3820030, 3822155
    REGON: 00128640600000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawę produktów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przetarg nieograniczony na dostawę produktów spożywczych KOD INDYWIDUALNY WG CPU: 15800000-6 L.p. Nazwa towaru j.m. Przewidywana ilość Na 2010r. 1. Bazylia 300g Szt. 15 2. FIX do mięsa mielonego 1,1kg Szt. 15 3. Budyń śmietankowy 40g Szt. 70 4. Budyń śmietankowy 1500g Szt. 100 5. Kakao 100g Szt. 425 6. Kakao 200g Szt. 52 7. Chrzan 770 g Szt. 10 8. Chrzan 200g Szt. 30 9. Cukier 1kg Szt. 3335 10. Cukier waniliowy 1500g Szt. 12 11. Curry 100g Szt. 6 12. Cynamon 500g Szt. 8 13. Ćwikła z chrzanem 300g Szt. 10 14. Ćwikła z chrzanem 350g Szt. 10 15. Przyprawa do drobiu 600 g Szt. 18 16. Przyprawa do mięs i potraw 1800g Szt. 10 17. Dżem 25g Szt. 144 18. Dżem 320g Szt. 1110 19. Dżem 360g Szt. 7800 20. Fasola Jaś 5kg Szt. 26 21. Fasola Jaś 0,5 kg Szt. 65 22. Przyprawa do potraw chińskich 700g Szt. 12 23. Gałka muszkatołowa 1000g Szt. 4 24. Groszek konserwowy 2,6 kg Szt. 20 25. Groch cały 5 kg Szt. 12 26. Groch łuskany 3 kg Szt. 12 27. Groch łuskany 5 kg Szt. 38 28. Groszek konserwowy 400g Szt. 380 29. Herbata granulowana 100g Szt. 1420 30. Herbata granulowana 80 g Szt. 120 31. Kasza jęczmienna 5 kg Szt. 17 32. Kasza jęczmienna 1 kg Szt. 430 33. Kasza manna 1 kg Szt. 65 34. Kasza manna 400g Szt. 208 35. Kasza manna 500g Szt. 325 36. Ketchup 500g - tuba Szt. 95 37. Ketchup 250g Szt. 185 38. Kotlety sojowe 100g Szt. 145 39. Krem czekoladowy 200g Szt. 2795 40. Krem czekoladowy 400g Szt. 160 41. Przyprawa do potraw 5 kg Szt. 80 42. Przyprawa do potraw 1 kg Szt. 26 43. Ketchup 1kg Szt. 60 44. Kukurydza konserwowa 340g Szt. 450 45. Kukurydza konserwowa 400g Szt. 465 46. Kukurydza 2,6 kg Szt. 30 47. Kwasek cytrynowy 1 kg Szt. 8 48. Zioła prowansalskie 280g Szt. 4 49. Ziele angielskie 700g Szt. 15 50. Kminek 1 kg Szt. 4 51. Liść laurowy 150g Szt. 35 52. Chilli Szt. 4 53. Majeranek 240 g Szt. 20 54. Czosnek granulowany 1200g Szt. 10 55. Wiórki kokosowe 700g Szt. 3 56. Majonez 900g Szt. 35 57. Majonez 250g Szt. 410 58. Majonez 850g Szt. 665 59. Majonez 400g Szt. 80 60. Mak 1 kg Szt. 3 61. Mąka 1kg Szt. 500 62. Mąka tortowa 1kg Szt. 60 63. Makaron świderki 5 kg Szt. 275 64. Makaron spaghetti 5kg Szt. 105 65. Makaron świderki 400 g Szt. 520 66. Makaron świderki 500g Szt. 210 67. Makaron spaghetti 3 kg Szt. 46 68. Makaron nitka-krajanka 1 kg Szt. 52 69. Marmolada 900g Szt. 26 70. Marmolada 1150g Szt. 235 71. Marmolada 320g Szt. 180 72. Mąka ziemniaczana 1 kg Szt. 12 73. Mąka ziemniaczana 500g Szt. 52 74. Musztarda 500g - tuba Szt. 195 75. Musztarda 900g Szt. 120 76. Musztarda 200 g Szt. 245 77. Olej roślinny 1 L Szt. 12 78. Olej roślinny 500ml Szt. 50 79. Olej roślinny 3L Szt. 330 80. Olej roślinny 5L Szt. 15 81. Oregano 400g Szt. 10 82. Papryka konserwowa cięta 4,5 kg Szt. 2 83. Papryka ostra 1,2kg Szt. 5 84. Papryka słodka 1,2 kg Szt. 10 85. Paprykarz 310g Szt. 650 86. Pasztet drobiowy 130g Szt. 4320 87. Pieprz czarny mielony 1200g Szt. 40 88. Płatki kukurydziane 1 kg Szt. 210 89. Płatki kukurydziane 250g Szt. 445 90. Płatki kukurydziane 500g Szt. 120 91. Powidła owocowe 320g Szt. 15 92. Proszek do pieczenia 30g Szt. 40 93. Przyprawa do zup w płynie 5L Szt. 55 94. Przyprawa do bigosu 20 g Szt. 50 95. Ryż 1kg Szt. 1800 96. Soda oczyszczona 80g Szt. 30 97. Sok malinowy 5L-6,5 kg Szt. 165 98. Sok malinowy 335 ml Szt. 3010 99. Sos pieczeniowy 1,2 kg Szt. 31 100. Sos holenderski 1 kg Szt. 8 101. Sos napoli 1,2 kg Szt. 38 102. Sos sojowo grzybowy 592 Szt. 5 103. Sos sojowy - ciemny 592 ml Szt. 5 104. Sól jodowana 1 kg Szt. 615 105. Sól peklowa 1kg Szt. 5 106. Szczaw konserwowy 320 g Szt. 130 107. Szczaw konserwowy 900g Szt. 200 108. Szprot w sosie pomidorowym 310g Szt. 1265 109. Barszcz biały 5 kg Szt. 15 110. Ziele angielskie 700 g Szt. 20 111. Zupa pieczarkowa 3 kg Szt. 5 112. Żurek 3kg Szt. 5 113. Dżem 1150g Szt. 260 114. Konserwa mięsna 300g Szt. 1300 115. Koncentrat pomidorowy 4,5 kg Szt. 365 116. Koncentrat pomidorowy 0,9kg Szt. 50 117. Makaron łazanki 3 kg Szt. 90 118. Koktajl owocowy 3,1 kg Szt. 75 119. Koktajl owocowy 565g Szt. 350 120. Ocet 500ml Szt. 50 II. Szczegółowy zakres realizowania dostaw: Dostawy będą realizowane sukcesywnie, według zamówień częściowych składanych przez Zamawiającego telefonicznie, raz w tygodniu, w dniu i o godzinie wskazanej przez Zamawiającego, z zapewnieniem dostaw na dni świąteczne. Dostawa artykułów będących przedmiotem umowy będzie dokonywana transportem dostawcy. Koszt transportu wliczony jest w cenę towaru. Miejscem dostawy przedmiotu umowy jest siedziba Zamawiającego , tj. Nowy Dworek 46 . Odbioru kolejnych dostaw wymienionych w umowie , dokona upoważniony przedstawiciel Zamawiającego w miejscu wykonania umowy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy: 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 2) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia; 5) których oferta spełnia wymagania zawarte w ustawie Prawo zamówień publicznych oraz jest zgodna ze SIWZ. 2. Z ubiegania się o udzielenie zamówienia publicznego wyklucza się wykonawców, którzy: 1. nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne, o których mowa w art. 24 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych; 2. wykonywali bezpośrednio czynności związane z przygotowaniem prowadzonego postępowania lub posługiwali się w celu sporządzenia oferty osobami uczestniczącymi w dokonywaniu tych czynności, chyba że udział tych wykonawców w postępowaniu nie utrudni uczciwej konkurencji; 3. złożyli nieprawdziwe informacje mające wpływ na wynik prowadzonego postępowania; 4. nie złożyli oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu lub dokumentów 5. potwierdzających spełnianie tych warunków lub złożone dokumenty zawierają błędy, z zastrzeżeniem art.26 ust. 3; 6. nie zgodzili się na przedłużenie okresu związania ofertą. 3. Zamawiający odrzuca ofertę, jeżeli: 1. jest niezgodna z ustawą Prawo zamówień publicznych; 2. jej treść nie odpowiada treści specyfikacji istotnych warunków zamówienia z zastrzeżeniem art. 87 ust. 2 pkt. 3 ustawy Prawo zamówień publicznych; 3. jej złożenie stanowi czyn nieuczciwej konkurencji w rozumieniu przepisów o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji; 4. zawiera rażąco niską cenę w stosunku do przedmiotu zamówienia; 5. została złożona przez wykonawcę wykluczonego z udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia lub niezaproszonego do składania ofert; 6. zawiera błędy w obliczeniu ceny; 7. wykonawca w terminie 3 dni od dnia doręczenia zawiadomienia nie zgodził się na poprawienie omyłki o której mowa w art. 87 ust. 2 pkt. 3 ustawy Prawo zamówień publicznych ; 8. jest nieważna na podstawie odrębnych przepisów.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: XVI. Wykaz oświadczeń i dokumentów, jakie wykonawcy mają dostarczyć w celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu: 1. Na ofertę składają się następujące dokumenty i załączniki: a) wypełniony formularz ofertowy - załącznik nr 1 b) zaakceptowany (podpisany) projekt umowy - załącznik nr 4 2. W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 Prawa zamówień publicznych składa następujące dokumenty: a) Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych - załącznik nr 2 b) Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. c) dokument potwierdzający prawo osoby podpisującej ofertę do występowania w imieniu firmy, jeżeli nie wynika to bezpośrednio z dokumentów rejestrowych. W innym przypadku należy do oferty załączyć upoważnienie - załącznik nr 3.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.nowydworek.com
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach