Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych do internatu ZSTIO w Gorzowie Wlkp.

Zespół Szkół Technicznych i Ogólnokształcących ogłasza przetarg

  • Adres: 66-407 Gorzów Wielkopolski, ul. Czereśniowa 4e
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 95 732 03 09 , fax. 95 732 01 82
  • Data zamieszczenia: 2016-06-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Technicznych i Ogólnokształcących
    ul. Czereśniowa 4e 4e
    66-407 Gorzów Wielkopolski, woj. lubuskie
    tel. 95 732 03 09, fax. 95 732 01 82
    REGON: 21020314300000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Szkoła ponadpodstawowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych do internatu ZSTIO w Gorzowie Wlkp.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych: do internatu ZSTiO w Gorzowie Wlkp., zgodnie ze szczegółowym Opisem przedmiotu zamówienia dla poszczególnych części. Niniejszy przedmiot zamówienia składa się z 11 Zamówień Częściowych. Część nr 1 - Dostawa drobiu, wędlin drobiowych - opis i zakres zamówienia stanowi Załącznik nr 1 do SIWZ; Część nr 2 - Dostawa mięsa czerwonego i wędlin - opis i zakres zamówienia stanowi Załącznik nr 2 do SIWZ; Część nr 3 - Dostawa ziemniaków i warzyw - opis i zakres zamówienia stanowi Załącznik nr 3 do SIWZ; Część nr 4 - Dostawa owoców pochodzenia krajowego - opis i zakres zamówienia stanowi Załącznik nr 4 do SIWZ; Część nr 5 - Dostawa owoców pochodzenia zagranicznego - opis i zakres zamówienia stanowi Załącznik nr 5 do SIWZ; Część nr 6 - Dostawa mleka i przetworów mleczarskich - opis i zakres zamówienia stanowi Załącznik nr 6 do SIWZ; Część nr 7 - Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych - opis i zakres zamówienia stanowi Załącznik nr 7 do SIWZ; Część nr 8 - Dostawa ryb świeżych i mrożonych - opis i zakres zamówienia stanowi Załącznik nr 8 do SIWZ; Część nr 9 - Dostawa produktów garmażeryjnych, chłodzonych oraz głęboko mrożonych - opis i zakres zamówienia stanowi Załącznik nr 9 do SIWZ; Część nr 10 - Dostawa jaj kurzych - opis i zakres zamówienia stanowi Załącznik nr 10 do SIWZ; Część nr 11 - Dostawa różnych artykułów spożywczych - opis i zakres zamówienia stanowi Załącznik nr 11 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Częstotliwość dostaw
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.zstio.edu.gorzow.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach