Zakład Karny w Sztumie ogłasza przetarg
- Adres: 82-400 Sztum, ul. Nowowiejskiego
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 552 672 800 , fax. 0-55 2672820
- Data zamieszczenia: 2020-05-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Sztumie
ul. Nowowiejskiego 14
82-400 Sztum, woj. pomorskie
tel. 552 672 800, fax. 0-55 2672820
REGON: 31972400000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: zp.swnet.sw.gov.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa drobiowego oraz wędlin drobiowych. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część I Dostawa mięsa drobiowego: 1. mięso gulaszowe drobiowe w ilości 8400 kg; 2. udziec z kurczaka w ilości 2400 kg; 3. filet z piersi kurczaka w ilości 1600 kg; Kod Wspólnego Słownika Zamówień Publicznych: 15112000-6. Część II Dostawa wędlin drobiowych: 1. kiełbasa drobiowa w ilości 1100 kg; 2. kiełbasa mortadela drobiowa w ilości 4200 kg; 3. kiełbasa pierś z indyka w ilości 1100 kg; 4. kiełbasa szynkówka drobiowa w ilości 2200 kg; 5. kiełbasa zwyczajna drobiowa w ilości 4200 kg; 6. kiełbasa żywiecka drobiowa w ilości 1100 kg; 7. paluszki drobiowe w ilości 12600 kg; 8. polędwica drobiowa w ilości 1100 kg; 9. serdelka drobiowa w ilości 4200 kg Kod Wspólnego Słownika Zamówień Publicznych: 15131135-0, - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15112000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych do Działu Żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego "Leśnik" w Sopocie: część 1 - drób i jego przetwory; część 2 - mięso i jego przetwory.
Dodano: 2023-08-24 - Dostawa produktów spożywczych do Działu Żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego „Leśnik” w Sopocie
Dodano: 2023-05-29 - Dostawa mięsa drobiowego, wieprzowego oraz wołowego
Dodano: 2022-10-17 - Dostawa produktów spożywczych do Działu Żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego „Leśnik” w Sopocie
Dodano: 2022-09-06 - Dostawa produktów spożywczych do Działu Żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego „Leśnik” w Sopocie
Dodano: - Dostawa drobiu w 2021 roku
Dodano: 2021-02-16 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA DROBIOWEGO WRAZ Z USŁUGĄ TRANSPORTU DO OŚRODKA PRZYGOTOWAŃ OLIMPIJSKICH WE WŁADYSŁAWOWIE
Dodano: 2021-01-29 - Dostawa drobiu w 2021 roku
Dodano: 2020-12-16 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA DROBIOWEGO WRAZ Z USŁUGĄ TRANSPORTU DO OŚRODKA PRZYGOTOWAŃ OLIMPIJSKICH WE WŁADYSŁAWOWIE
Dodano: 2020-12-07 - dostawa drobiu, jaj, konserw i przetworów z mięsa i warzyw konserwowych
Dodano: 2020-11-26