Zakład Karny w Sztumie ogłasza przetarg
- Adres: 82-400 Sztum, Nowiejskiego 14
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 55-267-28-00
- Data zamieszczenia: 2022-10-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Sztumie
Nowiejskiego 14
82-400 Sztum, woj. pomorskie
tel. 55-267-28-00
REGON: 000319724 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa drobiowego, wieprzowego oraz wołowego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część I Mięso drobiowe 1. mięso gulaszowe drobiowe w ilości 4100 kg; 2. udziec z kurczaka w ilości 1150 kg; 3. filet z piersi kurczaka w ilości 800 kg;Część II Mięso wieprzowe oraz wołowe 1. Mięso gulaszowe wieprzowe w ilości 6300; 2. Mięso gulaszowe wołowe w ilości 5400; 3. Antrykot b/k w ilości 40; 4. Karkówka b/k w ilości 100; 5. Serca wieprzowe w ilości 2300 kg; 6. Wątroba wieprzowa w ilości 2300 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15112000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy:1) nie podlegają wykluczeniu;Za spełniających ten warunek zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia z postępowania z powodu niespełnienia warunków, o których mowa w art. 108 ustawy Pzp według wzoru stanowiącego załącznik nr 5 do niniejszej specyfikacji.2) spełniają warunki udziału w postępowaniu dotyczące:a) zdolności do występowania w obrocie gospodarczym,b) uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów,c) sytuacji ekonomicznej lub finansowej,d) zdolności technicznej lub zawodowej.Za spełniających ten warunek zamawiający uzna wykonawców, którzy złożą oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w art. 112 ust. 2 według wzoru stanowiącego załącznik nr 4 do niniejszej specyfikacji.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-10-27
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych do Działu Żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego "Leśnik" w Sopocie: część 1 - drób i jego przetwory; część 2 - mięso i jego przetwory.
Dodano: 2023-08-24 - Dostawa produktów spożywczych do Działu Żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego „Leśnik” w Sopocie
Dodano: 2023-05-29 - Dostawa produktów spożywczych do Działu Żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego „Leśnik” w Sopocie
Dodano: 2022-09-06 - Dostawa produktów spożywczych do Działu Żywienia Sanatorium Uzdrowiskowego „Leśnik” w Sopocie
Dodano: - Dostawa drobiu w 2021 roku
Dodano: 2021-02-16 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA DROBIOWEGO WRAZ Z USŁUGĄ TRANSPORTU DO OŚRODKA PRZYGOTOWAŃ OLIMPIJSKICH WE WŁADYSŁAWOWIE
Dodano: 2021-01-29 - Dostawa drobiu w 2021 roku
Dodano: 2020-12-16 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA DROBIOWEGO WRAZ Z USŁUGĄ TRANSPORTU DO OŚRODKA PRZYGOTOWAŃ OLIMPIJSKICH WE WŁADYSŁAWOWIE
Dodano: 2020-12-07 - dostawa drobiu, jaj, konserw i przetworów z mięsa i warzyw konserwowych
Dodano: 2020-11-26 - SUKCESYWNE DOSTAWY DROBIU I WĘDLIN DROBIOWYCH
Dodano: 2020-11-09